čtvrtek 10. září 2015

Tory Burch opening party

Krásný večer.
Dnes jsem byla celý den focení, takže jsem vám nestihla připravit fotky z Fashion weeku, ale o článek vás nepřipravím. V rámci doprovodného programu FW jsem byla pozvána na slavnostní opening party obchodu Tory Burch. Butik se nachází v Pařížské ulici a je prvním této značky v České republice.

Americký brand Tory Burch u nás ve dvou patrech představil kolekci ready-to-wear, kabelky, brýle a boty. V Usa zahrnuje i oddělení home a je velmi oblíbenou značkou která je typická svým znakem, podpisem Tory Burch . Otevření se účastnila i Kiera Chaplin či Tereza Maxová.

Jsem zvědavá, jak se vám obchod bude líbit.
Já jsem na opening běžela po několika hodinovém focení, ale jsem ráda, že jsem vyrazila. Na sebe jsem oblékla komplet od Pietro Filipi.




























6 komentářů:

  1. Ahoj Inus,

    tvůj komplet mne velmi zaujal. Líbí se mi jeho jednoduchost a pohodlnost, zároveň však vypadá elegantně. Připomněl mi atmosféru filmu z 60. a 70. let a vzbudilo to ve mne hrejivy pocit, aneb tehle době já naprosto podleham.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem nadšená, že to v tobě vyvolává takové pocity:) Mě se ta jednoduchá kombinace hrozně zalíbila. Je to v aktuální kolekci PF tak koukni do jejich obchodu:)

      Vymazat
  2. Moc se mi outfit líbí. Vypadá krásně elegantně, pohodlně i luxusně zároveň. Jen je určen na tvou postavu. Já bych v něm jít nemohla.

    OdpovědětVymazat
  3. Obchod vypada moc pekne.
    Tvuj komplet je super a moc ti slusi!

    OdpovědětVymazat
  4. Ino, hrozně Ti to sluší, Lucka to skvěle vystihla v podstatě mi vzala slova z úst, přesně tak i na mě působíš!
    Och, ty černé mokasíny <3

    Klára
    NARA blog
    www.natalieklara.blogspot.cz
    narablog54@gmail.com

    Nezapomeň se přihlásit do giveaway o keramické cupcakové dózičky: http://natalieklara.blogspot.cz/2015/09/sweet-next-50-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  5. hrozne sa mi páčia tie priesvitné podnosy! :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.