sobota 12. září 2015

MBPFW day 2 ( druhá část)

Krásný den.
Sice netuším jaké dnes bude počasí, a jestli si můj článek stihnete přečíst, nebo někam vyrazíte od počítačů na výlety, ale doufám že se k článku přeci jenom dostanete, protože dnes vám ukážu večerní část sobotních přehlídek a zřejmě můj nejoblíbenější outfit letošního MBPFW.
Jak už jsem psala, sobotní přehlídky se konaly na Štvanici, což mi lehce komplikovalo plán převlékat se do více outfitů. Měla jsem sice domluvené převlékání přímo v backstage ve skateparku, ale jelikož se jednalo o lehce provizorní podmínky, rozhodla jsem se nakonec zajet na apartmán a v klidu se převléct tam. Vzhledem k tomu že jsme s Nikčou z Cup of Style měly zapůjčený vůz Peugeout, tak to bylo nakonec nejpohodlnější řešení.
 Z pánského obleku od Jakuby Polanky, který se vám tak moc líbil ( a já jsem za to moc ráda, jelikož jsem to opravdu nečekala:), jsem se převlékla do večerních šatů Liběny Rochové, z kolekce Oděvní partitury. 
Na přehlídku Jakuba, jsem tedy šla již v šatech paní Rochové, protože jsem se vždy daný model snažila ukázat alespoň na dvou blocích přehlídek.

Tyto dlouhé šaty jsem si zamilovala už na přehlídce LR. I když jsem je viděla na ramínku v jejím ateliéru před samotnou prezentací, když se na modelce nesly galerií DOX totálně jsem jim propadla. Střih, barevnost, kapsy a celkové vyznění těch šatů je s mou osobností v naprostém souladu. 
Když jsme se do nich po modelu Polanky převlékala, změnila jsem jen účes ( záměr byl vytvořit messy drdol, aby vzhledem k místu šaty nepůsobily mod odměřeně. Ze stejného důvodu jsem nechala i septum s řetízkem k uchu. 
Mimochodem, šperk s řetízkem mi vyráběl můj zlatý tchán - šperkař, kterému děkuji.
Boty jsou stejně jako u outfitu z prvního dne vytvořeny podle návrhu paní Rochové přímo k danému modelu.

Je mi trochu líto, že vám článek píšu poměrně brzo, jelikož fotky z MBPFW se ke mě od fotografů stále dostávájí, a už teď mám další nové fotky outfitů z přehlídek o kterých jsem vám na blogu již psala. Zkusím je alespoň postupně přidat, nebo vám dám dohromady článek jen z fotek, které jste ještě neviděli.

 Jsem dost zvědavá jak se vám bude líbit tento model, a jestli se v názorech na můj outfit i na přehlídky shodneme:)






Za fotky děkuji Vojtěch Balcar


Jsem moc ráda že všechny mé outfity zaujaly a byly zachyceny objektivem Adama Katz Sinding, asi nejznámějším streetstyle fotografem. 





JAKUB POLANKA

 

 LAFORMELA

 

 PETRA PTÁČKOVÁ

 

 

  MARTINA ŠPETLOVÁ

 



5 komentářů:

  1. Do třetice ti to náramně slušelo! Já bych se možná s těmito šaty ladila do "elegantna", každopádně myslím, že i tak ses v davu rozhodně ztratit nemohla!

    Klára
    NARA blog
    www.natalieklara.blogspot.cz

    Zvu Vás všechny k naší giveaway o kerammické dózičky ve tvarů cupcaků!: http://natalieklara.blogspot.cz/2015/09/sweet-next-50-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  2. Jakubovo Polankovo kolekce byla uzasna!

    OdpovědětVymazat
  3. proste zbožňujem tvoj make-up a vlasy! :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  4. Krásně v těch šatech zářích a musím naprosto souhlasit - dokonale se k tobě hodí! :) Těším se na další články!!
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.