pondělí 18. května 2015

Focení pro Lenovo



Krásný den.
Jelikož jsou pro mě vaše podněty a zprávy moc důležité, rozhodla jsem se změnit plán článků a přináším vám post, kde se objeví i outfit.
Snímky vznikly při focení pro Lenovo Czech, a původně jsem je na blog ani neplánovala dát, ale líbí se mi jak dopadly a navíc můžete na blogu poprvé vidět mého velkého pracovního pomocníka
 ultrabook Lenovo Yoga 3 Pro. 
Zvolila jsem ho kvůli jeho flexibilitě ale také nízké váze a výdrži baterie. 
Díky speciálním pantům které připomínají řemínek od hodinek si můžete vybrat mezi 4 režimy 
(stan, notebook, tablet, stojánek) 
Ale co si budeme povídat. Vybírala jsem nejdříve podle designu, který mi podle mého sedí.


Na sebe jsem zvolila můj nový a velmi oblíbený smetanový oblek Lindex, triko od mého milovaného návrháře Alexander McQueen, brýle Prada a boty Topshop a jako největší doplněk Lenovo Yoga 3 Pro:)












30 komentářů:

  1. Ahoj :) Perfektní fotky i outfit, jako vždy neotřelá nádhera!

    OdpovědětVymazat
  2. Wow originální fotky. Jsi božííííí!!!!!

    OdpovědětVymazat
  3. To he tak hezky a svêží!Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Jani, taky se mi líbí svojí světlostí a svěžestí:)

      Vymazat
  4. no tak na blogu máš teď outfitů jako šafránu mezi tou reklamou, ale když už sem nějaký dáš, tak zas uznávám že to stojí za to. Super fotky

    OdpovědětVymazat
  5. Wauuuuuuuuuuuuuu :O :-) Dokonalý, originální prostě ty :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/05/muj-prvni-bronzer.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, na to že kalhoty jinak nenosím, tak se v těchto cítím super.

      Vymazat
  6. Před týdnem jsem si koupila nový Lenovo telefon :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, a jak si s ním spokojená? já totiž s mobilem moc. Tak věřím že ty též:)

      Vymazat
  7. Ten notebook je nááádherny. To se musí nechat, ale dívala jsem se na cenu a ta je dost šílená.Ale ten design mě opravdu oslovil. Je minimalistický ale přesto velmi krásný a elegantní. To se ta obrazovka hned přepne když změniš ten režim nebo to musíš sama nějak změnit? A pracuje se ti na něm dobře jako na tabletu nebo je divný že je zezadu klavesnice? díky za odpovědi. Klára

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Kláro, design mě taky oslovil na první pohled a baví mě stále. Co se týče režimu obrazovky, změní se automaticky. Nemusíš nic přepínat. A v režimu tabletu se pracuje perfektně, obrazovky z druhé strany si ani nevšimneš:)

      Vymazat
  8. Jak je na tom ten notebook s rychlostí? V hodně recenzích jsem se dočetl, že kvůli všemu tomu bloatware, který s ním Lenovo dodává, je system zpomalený =/.

    PS: outfit na jedničku!

    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Michale, nejsem žádný technický odborník, ale ultrabook mě přijde super rychlý. Nezaznamenala jsem zatím žádný problém ani při stříhání HD videa apod. Takže podle mě zpomalený určitě není:)

      Vymazat
    2. Dík =), dárek pro mámu je asi jasný =)

      Vymazat
  9. Nádhera!!taky toužím po něčem od Alexandra McQueena

    OdpovědětVymazat
  10. Wooow moc ti to sluší, jsi krásná! Škoda, že já si takový světlý a volný oblek nemohu dovolit. Tobě moc sluší, chápu že je tvůj oblíbený outfit. :) Zajímalo by mě jestli se ten oblek mačká?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale proč by sis nemohla dovolit. To víš, že můžeš. Lehce se mačká, ale není to tak strašné. Měla jsem i víc mačkavých věcí:)

      Vymazat
  11. Perfektní outfit, Ino! Máš navíc nádherný úsměv červená rtěnka ti skvěle sedí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Verčo. Poslední dobou chodím hodně bez rtěnky, ale některé outfity by bez ní nebyly to pravé ořechové:)

      Vymazat
  12. Celá krásná - outfit, líčení, účes...všechno :-)

    OdpovědětVymazat
  13. Outfit nádherný, jen mě mrzí ta reklamní masáž... která je tady na blogu i jinde čím dál víc... a předpokládám, že noťas byl zadara nebo se slevou, už poslední dobou žádným recenzím nevěřím, nic není objektivní :-( všichni se snaží zavděčit dárcům. Velká škoda.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za názor. Myslím že to není masáž, vzhledem k tomu, že se jedná o focení přímo pro Lenovo a já to sama napsala. Fotky jsem ani nechtěla dát na blog, ale čtenářky si psaly o outfit a fotky se mi moc líbily. Když už jsem se notebookem fotila, přišlo mi hloupé nenapsat alespoň nějaké info ohledně mé spokojenosti. Myslím, že někdy lidé vidí reklamu i za něčím, co reklama není:) Cením si, že sis udělala čas k vyjádření svého názoru:

      Vymazat
    2. Děkuju za reakci, já tím výše nechtěla nějak rýpat, opravdu je to jen vyjádření názoru :-) Jinak reklama to prostě je, reklamu děláš i výrobkům, na které upozorňuješ v každém videu atd. Někdy je vyloženě tajná, někdy ji přiznáš jako tady... Jen ale začínám mít tvůj blog spojn jen s výrobky a ne s Tebou samotnou, dříve to bylo lepší - pro mě jakožto čtenáře, co Tě čte tak 3 roky určitě.Prostě už je toho kolem hrozně moc, vše děláno s cílem prodat, poslední dobou to tedy dost nabírá na intenzitě a je mi tohle blbnutí lidí, obzvlášť mladých, líto.

      Vymazat
    3. Naprosto souhlasím. Reklama,reklama, reklama...... Je to přesně jak ve folmu Jonesovi - D.Moore, D.Duchovny apd ( doporučuju všem) - tam je to tak krásně popsaný- falešná rodina, nejnovější věci, výborný reklamní tah. Manžel má nové auto , nejnovější řasa luxusního auta a za pár dní ho má soused v jiné barvě, mladá dcerunka má suzper svetřík, za dva dny ho má spolužačka.... Marketing je marketing. A to je naše ina t. Vědomě i podvědomě nás masíruje vecmi, které ona má zdarma jako zdroj reklamy a marketingu a na nás je zda na to skočíme a místo užitečného si tu pitomost za nehorázný prachy koupíme nebo ne.Jen by mě zajímalo jestli je pak taky vyhodnocena v procentech jako nejlepší prodejce jako je to v tom filmu.

      Vymazat
  14. Ten oblek je dokonaly!J.

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.