sobota 17. ledna 2015

ZOOT Fashion Talk


Krásný den.
Předevčírem jsem se s Kubou byla podívat na první ZOOT Fashion Talk. 
Akce se konala přímo na jejich výdejně na Andělu a vedla ji Anit Nosková (šéfredaktorka Fashionbook). 
Vše jsem vám natočila a sestříhala tak, aby jste fashion talk zažili, i když zrovna nejste z Prahy.
Snad se vám video bude líbit a dáte mi na něj zpětnou vazbu.
Zároveň doufám, že mi dopustíte můj hlas znějící jako Minnie od Mickey Mouse:)






Za fotky děkuji: Kuba Feranec


Video doporučuji sledovat v HD kvalitě a když začne mluvit Anit, dejte si zvuk na maximum, nebo lépe do sluchátek.
Odkaz: zde


Video je natočeno kamerou Canon Legria mini a zpracováno v tabletu Lenovo Yoga 2.



22 komentářů:

  1. Jsi opravdu moc sympatická! :) hlas máš úplně jiný, než jsem čekala :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji. No já si sama zním docela šíleně:) Hlasová očekávání jsou ošemetná věc:) Na to kolik mi je let, mám na můj vkus velice dětský hlas:)

      Vymazat
    2. Také mě překvapil hlas, ale v dobrém slova smyslu : )

      Vymazat
    3. Tím hlasem jsi se pro mě stala mnohem sympatičtější..:)

      Vymazat
  2. Pár rad pro další videa:
    1) Na youtube je povol i pro mobilní platformu. Mládež žije se svými mobily a tablety a otvírat kvůli videu notebook je otrava.
    2) nevím, zda ta kamera Canon má tak mizernou digitální nebo optickou stabilizaci (případně nemá žádnou), nebo se ti tak klepou ruce, ale nedá se na to moc dívat, hlavně videa točená za chůze (viz. minule při nákupech a tady při příchodu). Každý smartphone střední třídy dokáže natočit v takových podmínkách kvalitnejší video.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji ti za rady:) Mobilní platformu jsem nevypnula, vznikl nárok z třetí strany díky hudbě, takže si to zablokovali. A ano, při chůzi se mi klepe ruka:) S kamerou jsem moc spokojená.

      Vymazat
  3. Mně se tvůj hlas velice líbí a hodí se mi k tobě. Jsi moc sympatická! Ještě víc než jen z fotek. Jsi mnohem milejší :-) jestli to ještě jde. Video bylo zajímavé, ale někteří lidé mi tam jako milovníci módy moc nepřišli. Asi tomu nerozumím.

    OdpovědětVymazat
  4. Video není bohužel tak dobré, jak asi mělo být. Převážně chybou pořadatele. Ale je fakt, že použít na natáčení zoom by bylo lepší a prospělo by to jeho kvalitě. Navíc si myslím, že měli vše promítat na velku obrazovku, protože od 3 řady dál z toho lidi měli asi opravdu požitek..... Do toho vyjadřování paní A.- více pomocných spojek "a" a "ehm" než samotného obsahu. Jinak přednáška mohla být zajímavá a klasický report by byl lepší.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zúčastnil jsem se a musím se Anit zastat. Pomlky jsou problémem střihu tohoto videa. Plán promítat na velkou obrazovku byl, ale technika bohužel selhala, věřím, že příště to bude lepší.
      Těším se.
      Michael
      www.ontheleaf.net

      Vymazat
    2. Ahoj Michale, oba se Anit zastáváme, pokud si četl můj komentář:) Asi dvakrát jsem musela video, kvůli zkrácení pro použitelnost na youtube, střihnout v pomlce. Projekce na velké obrazovce opravdu nebyla možná, ale přesto byl Fashion talk povedený.

      Vymazat
  5. pane/paní Anonymní, jsem slečna a materiál je sestříhaný skutečně tak, že spousta pomocných spojek najednou dostane hodně prostoru. Hezký den!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně jak píše Anit. Vzhledem k tomu, že jsem musela video zkrátit, snažila jsem vystihnout ty nejdůležitějši momenty. Případné pomlky nebo spojky opravdu posloužily ke střihu, a když si každý představí že fashion talk trval hodinu, tak jich bylo normální množství. Přednáška byla velice povedená ale kvůli vám čtenářům, jsem ji prostě zkrátit musela.

      Vymazat
    2. Ahoj, nechci zasahovat do šarvátek ale je možný teda obsah přednášky zkrácene sepsat do článku? Co se nosí, bude se nosit, čeho se vyvarovat apd. Hrozně se mě líbilo jak slečna mluvila o přiblblém neustálém nakupování, když to pak ani člověk nevyužije a jak je blbost si myslet, že do něčeho zhubnu apd. Děkuju předem Lucka

      Vymazat
  6. S tou radou, at jsou priste videa dostupná i pro mobily plně souhlasím.. :-(

    OdpovědětVymazat
  7. Ja to na iPhone sledovat muzu a moc se mi libilo ,jsi roztomila

    OdpovědětVymazat
  8. Ja to na iPhone sledovat muzu a moc se mi to libilo,jsi roztomila

    OdpovědětVymazat
  9. Konečně tě slyším, jupí.
    Mě se k tobě tvůj hlas hodí, milý, nevtíravý, příjemný a vůbec není dětský;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé moc děkuji:) mě přijde jako hlas kreslené postavičky, ale je fakt že majiteli ten jeho natočený hlas zní vždy zkresleně. Tak snad to opravdu nebude tak strašné, když mi to píšete:)Díky Magdi

      Vymazat
  10. Jéé, ty máš tak roztomilý hlásek :)

    OdpovědětVymazat
  11. Taky přidám příspěvek o hlase :D tipovala jsem tě spíš na chraplavější ženskej ve stylu Cruely, zatímco ty máš takovej jemnej, zvonivej, mohla bys namlouvat dětský audio knížky :))
    A pěknej klobouk, mimochodem!

    OdpovědětVymazat
  12. Video jsem ještě neviděla, nechám si ho na doma, co mě ale zaujalo je tvůj klobouk - moc pěkný a sluší ti ale hned mi problesklo hlavou: Chudáci holky co seděly za tebou a na fotce se naklání každá na jednu stranu, ty nemohli vidět ani ťuk :-D

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.