pondělí 19. ledna 2015

Vyhlášení Lindex Giveaway

Krásný den.
Když jsem přemýšlela, jak pro vás pojmout novou Giveaway, došlo mi, že to musí být něco kreativního.
S Jančou z showroomu Lindex jsme se shodly, že koláže s vybraným outfitem budou nejlepším řešením. Po vyhlášení ve mně lehce hlodal červík, jestli na to budete mít vůbec čas. 
Vymýšlet a dávat na dané téma dohromady outfit, když máte každá spoustu vlastních starostí a práce. Uplynulé dva týdny mě naštěstí vyvedly z hlubokého omylu a každá z vás, která se giveaway účastnila,  mě naprosto dostala propracovanou koláží doplněnou o text, který vysvětloval vaši volbu zvolených kousků.

Takže vám všem chci hrozně moc poděkovat. 
Za úsilí a čas, které jste do soutěže vložily, protože jste mě hrozně mile překvapily množstvím ale také propracovaností zaslaných obrázků.
Mohu ovšem vyhlásit jen tři vítězky.
Tak tady jsou vítězné koláže i s popisem od jejich autorek:)
 Vítězky se mohou těšit na dárkovou poukázku na nákup do Lindexu.
Děkuji Janče z showroomu za poskytnutí poukazů:)



1.)  Magda


Ahoj Ino,
posílám Ti mou koláž do soutěže.
Snad se Ti bude líbit, myslím, že by i tobě tato kombinace slušela.
Jo a na tom obalu jsou zlaté pusinky:) 


















2.) Míša

Ahoj Ino,

posílám outfit do GA. Nevím, jestli to je něco "extra", ale když už jsem si s tím hrála (a v rámci zkouškového období si našla super příležitost k prokrastinaci), tak to zkusím :-) Je to teda takový víc sportovní model seskládaný z toho, co moje skříň vydala. Mám to teď složitější, protože 3/4 šatníku mám v jiném městě a zbytek tady, pořád pendluju :-)

Ve zkratce popíšu: Jelikož se blíží jaro a jaro já miluju, sáhla jsem po světlých, pastelových až neonových odstínech, které mám právě s "pozimním" obdobím spjaté. Světle modré džíny alá plísňáče jsem doplnila světle růžovou džískou do pasu. Aby těch barev nebylo zase moc (je to takové alá kopečková zmrzlina :-D), tak jsem vybrala neutrální bílé tričko. To tričko mě zároveň vyjadřuje - mám ráda 50. - 60. léta a James Dean k těm padesátkám rozhodně patří, takže rebel na triku + ho můžu udělat i ze sebe, jelikož se dá tričko nosit nejen zastrčené v džínách, přes džíny, ale i zavázané nad pupíkem, což už tak časté u nás v ulicích nebývá :-) Tenisky jsou taktéž v růžové barvě a k nim i skladná kabelko-taška, která se dá nosit buď jako růžová nebo černá (stačí převrátit). V doplňcích jsem byla skromná, vybrala jsem brož ve tvaru štítu s kultovní Route 66 (spojitost s JD) a hodinky s kočkou (roztomile infantilní). Také make up je potřeba - lehký BB, řasenka, modrá linka, jemný lesk na rty a lak na nehty v barvě džísky. Co se týče vlasů, sepnula bych je do vysokého culíku bílou či světle modrou gumičkou. Jo a málem bych zapomněla! Pravou ruku zdobí stylová 3,5 kilová činka - tento doplněk má nejen estetický účel, ale i praktický - pomůže k pěkně tvarovaným ručkám a zároveň s ní můžu bacit i případné neodbytné ctitele, kterých budou jistě zástupy... (joke ;-))

Myslím, že sporty to je a zároveň i takové "dívčensky" hravé, takže ne úplně alá kluk :-)







3.)  Dita     

  Ahoj Ino,
snad poprvé se takhle zapojuji do soutěže, tak snad mi to vyjde. 
Vybrala jsem legíny, které si můžu vzít i ven nebo si v nich zacvičit a jednoduché tričko s potiskem..





Všem moc děkuji, a můžete se těšit na další zajimavou Giveaway:)

6 komentářů:

  1. Gratulace výherkyním ^_^
    ..a na tu další se teda budu těšit taky =D

    Fajn večer,
    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovědětVymazat
  2. Gratuluju holkám, vybrala jsi moc pěkné koláže :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  3. Opravdu originální GA, takhle se většinou nepřihlásí ti, co omylem na blog zabrousí, přitom ani nejsou pravidelní čtenáři :)

    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Gratuluji :) Koláže jsou opravdu moc povedené :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.