neděle 11. ledna 2015

My Life I.

Krásný den.
Máme za sebou první pracovní týden po svátcích. 
Doufám, že jste po volnu už plně aklimatizovaní a naskočili jste zpátky do pracovního procesu.

Já pracuji na svém prvním videu na blog a než vám ho představím, rozhodla jsem se vám v nové rubrice ukázat, jak vypadal můj týden.
Bude fungovat podobně jako Instagram. Bude vám představovat střípky z mého pracovního i soukromého života. 
Je hlavně pro ty, co mi psali, že Instagram nemají a nechtějí si ho zakládat, ale na druhou stranu tu budou i fotky, které jsem na Instagram nedala.



Začátkem týdne jsem měla domluvených několik důležitých schůzek týkajících se blogu a mám obrovskou radost, že všechny dopadly dobře.


Domluvila jsem pro vás Giveaway s Lindexem, která nadále probíhá. Stačí poslat na můj email koláž nebo inspirační fotku s tématem Kickstart- aneb v jakém sporty outfitu byste nakopli tento rok, aby měl pořádné grády. Soutěž probíhá oficiálně i na Lindex Instagramu a moc mě potěšilo, že mě celosvětový Lindex sdílel jako super příklad zvoleného Kickstart outfitu.
 Včera si mě na instagram dal Lindex z Islandu, což mě pobavilo.



Z kolekce Kickstart jsem vám chtěla ukázat ještě tyhle dva kousky, které se na focení neobjevily, a dva nové svetry z Lindexu.





Tento super kousek mám na sobě na první fotce.



Na facebooku jsem vám psala, že mám nového elektronického miláčka. 
Jedná se o Lenovo Yoga 2 (určitě ho znáte z reklamy s Ashtonem Kutcherem)
Jelikož se o mě v polovině týdne začal pokoušet nějaký bacil, vrhla jsem se na poznávání tabletu, abych s ním uměla pracovat a mohla vám předat svoji zkušenost.






A tady je můj silný tým na tvorbu Full HD videí. 
Tablet Lenovo Yoga 2 a kamera Canon Legria Mini.
A samozřejmě můj skvělý toaletní stolek, který teď využívám nejen k líčení, ale i ke psaní článků. Skvěle se na to hodí.


V posledních dnech mě ale spíše uvídíte s tímto zátiším a kupou posmrkaných kapesníků kolem.
Na tabletu, který si můžu pohodlně opřít o integrovaný stojánek, si pouštím stáré díly GG a za poslední dva dny jsem alespoň měla čas přečíst knihu o mém oblíbeném fotografovi. 




Takhle vypadá v přehledu mých pár posledních dní.
Doufám, že se vám nová rubrika líbí a že mi napíšete o vašem týdnu.

20 komentářů:

  1. Už se na videa moc těším a jsem ráda, že se tento typ článků stane pravidelnou rubrikou. :) Shodou okolností, jsem se včera taky pustila do sledování GG od začátku, jelikož jsem je sledovala asi dva roky zpátky, ale nikdy nedokoukala až do konce, tak to teď beru zase hezky od prvního dílu. :) Mimochodem sleduješ v češtině nebo v originále s titulky? Já strávila celý víkend nad školou, protože následující týden bude příšerný, už teď se bojím, jak se to všechno stihnu naučit a zvládnout, už ať je to vše za mnou! Tobě přeji brzké uzdravení a už se těším na další článek!
    Krásný večer,
    Debie

    www.thingsbydebie.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za komentář Debie. GG sleduji s titulky a někdy i v českem znění, zaleží na tom, co dalšího u toho ještě dělám:) Těžký týden určitě zvládneš. Musíš se v průběhu práce odměňovat:)

      Vymazat
    2. Moc děkuji za podporu, už se to pomalu, ale jistě blíží ke konci a většina věcí dopadla celkem dobře... :) Mohu se zeptat, kde sleduješ GG s titulky? Já je chtěla právě začít sledovat v originále, aby to nebylo jen koukání na seriál, ale prospělo to i mé angličtině, ale nemůžu to nikde najít, všude už je dabing... :(

      Vymazat
  2. Byla jsem se v Lindexu podívat a nevím, jestli je to tím, že máme v Ústí třeba okleštěný sortiment, ale nijak mě to nenadchlo... Elasťáky tam měly jenom dvoje - jedny šedo-růžové jako mají snad v každém sportu, H&M i Lidlu a pak ty, co máš na sobě. Když Tě vidím na fotce, tak vypadají s tím světlým vrškem ok, ale zblízka to byl dost šílený psychedelický vzor. Tak nějak nevím, jestli to byla až taková výzva vybrat tam originální kombinaci.
    Svetr se srdcem se mi ale dost líbí.
    Nad tabletem Lenovo yoga hodně přemýslím, protože z dostupné nabídky na trhu v poměru cena/výkon mi přijde dost slušný. Program s kapesníky máme taktéž stejný a dobrá náhoda je i Helmut Newton, protože jsem si dneska vyhledávala jeho tvorbu na netu - k tomu mě ale inspiroval článek o bradavkách v poslední Elle :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, je možné že ta nabídka tam není celá a vzor legín je i pro mě psychedelický:) to jsi vystihla. Ale s jednoduchým vrškem to působí skvěle. Já jsem s tabletem nad míru spokojená, takže ti ho klidně mohu doporučit. Kdyby jsi k němu měla nějaké dotazy, kldině mi napiš. A jak se ti Newtonova tvorba líbí?:)

      Vymazat
    2. Líbí, nebál se toho :) Z některých fotek úplně mrazí, ale zároveń jsou tak temně vzrušující - viz ty prostituky. Taková ta temnota, kterou v sobě asi všichni máme, ale nepřiznáváme ji ani potají sobě. Plus k tomu bizarnosti a nekonvenční portréty. I z dnešního pohledu, kdy nám photoshop umožňuje jakoukoliv stylizaci dle fantazie, je to pořád naprosto úžasný, ale když si člověk uvědomí, v jakých letech to tvořil, tak je to prostě geniální.

      Vymazat
    3. Tak to doporučuji přečíst knihu. Tam navíc dost výrazně vystupuje i jeho ego, které ovlivňuje celou tvorbu:) Určitě se ti bude líbit.

      Vymazat
  3. Tu černošedou mikinu si dokážu představit i na chlapovi =).
    Btw., neuvažovalas o novém telefonu? Který by měl kvalitnější přední kameru? Pro ostřejší fotky, na které budem koukat ;)
    Prima start do nového týdne,
    Michael
    www.ontheleaf.net / facebook

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Michale, fotka není pořízena z telefonu ale z mini Full HD kamery Canon Legria. Měla jsem v pokoji dost špatné světlo, ale i tak mi nepřijde nijak zvlášť nekvalitní. Musíš vzít v potaz velikost fotek které tvoří a že je to kamera, ne prioritně foťák. Já jsem se svou aktuální technikou velmi spokojená. Takže nic teď kupovat určitě nebudu:)

      Vymazat
    2. No já měl namysli právě tu druhou fotku focenou venku ;)

      Vymazat
  4. takéto články milujem, skvelé! :) tiež som nedávno začala odznovu sledovať GG! ;)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  5. Tak tato rubrika mě bude bavit :)

    OdpovědětVymazat
  6. Skvělý článek :) Moc Ti to sluší na té první fotce, ten svetr je krásnej. Ty další 2 kousky z Lindexu se mi hodně líbí
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  7. Na té první fotce ti to ohromně sluší, takhle přirozená jsi nejlepší, choď takto častěji!

    OdpovědětVymazat
  8. brzy se uzdrav.)
    Ten svetřík ti hrozně sluší!

    OdpovědětVymazat
  9. Skvělý článek! Já sice IG sleduju, ale tenhle typ článku mě baví :) kosmetický stoleček nemá chybu :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  10. Tento typ článků mám moc ráda, tak jsi mi jím udělala velkou radost :) A na videa se už moc těším :)

    Spotřebováno - Prosinec 2014

    OdpovědětVymazat
  11. Já pracovala i přes svátky,takže pro mně to takový šok nebyl.
    Opravdu jsem na nové video zvědavá a těším se, bude to zase změna a myslím,že tě to posune dál a otevře i další možnosti :)
    Tento tip článků je super a baví mně a to mám i IG,takže mi nic neujde a to jsem ráda,jelikož sem se opravdu ráda vracím, články jsou milé,čtivé, k věci a díky bohu žádné vulgarismy a podobný hlášky. Jistě,každý si zanadáváme,ale nemusím to číst v každém článku , jak se bohužel u některých blogerek stává.
    Do Lindexu nemám v plánu vyrazit,chci si koupit nový telefon,tak jiný věci musí počkat,holt není možný mít vše najednou ,že? Ale ten nádherný svetr se srdíčkem ti tiše závidím :)
    Brzy se uzdrav (✿◠‿◠)

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.