neděle 14. prosince 2014

Oblečení na sjezdovku

Krásný večer,
jak jsem vám psala na mých FB stránkách, o víkendu jsme si udělali výlet do Špindlerova mlýna na otevření lyžařské sezóny. Počasí openingu bohužel moc nepřálo, ale i tak jsme si ho s mým mužem a naším psem společně užili:)
Co se týče oblečení na hory, nedávno mi někdo říkal, že si mě na snowboardu neumí představit, vzhledem k mému extravagantnímu stylu a celoročnímu nošení šatů a vysokých bot. 
Já mám se sportovním oblečením opravdu lehce problém, jelikož v šatech se jezdit vážně nedá, a i oblečení na sport musí plnit mé představy na individualismus a osobitost. 
Prostě i při sportu to musím být já, v jakémkoliv ohledu.

Z toho důvodu jsem se rozhodla spolupracovat se značkou Bogner, která splňuje moje nároky na absolutní funkčnost a pohodlí, ale především na vzhled. 
Chci i při sportu vypadat elegantně, a nestydět se zajít hned ze sjezdovky na kafe.
Z jejich kolekcí se mi líbí outfity tluměnějších barev a jednodušších vzorů,( tedy ty bláznivější motivy mě nechávají spíše chladnou) ale i některé ve výraznějších barvách mě oslovily.
Tentokrát vám chci ukázat outfit, ve kterém vám bude skvěle na sjezdovce, ale můžete v něm právě i do ski baru a přesto budete vypadat stylově.

Jakou značku oblečení pro zimní sporty preferujete vy?
A je pro oblečení na svah taky tak důležité?










Foceno: Canon Legria mini







Foceno: Canon Legria mini 



Obchod Bogner ve Špindlerově Mlýně






Foceno: Canon Legria mini 

Za oblečení děkuji českému zastoupení firmy Bogner

26 komentářů:

  1. Ty boty jsou pecka! Úplně něco jiného, zase jsi vybrala originálně. Jen ta oranžová mi tam nesedí, ale to je spíše proto, že tuto barvu celkově nemusím :) kombinace s modrou bych brala hned.. A zajezdili jste si? Na fotkách sníh nic moc..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já spíš čekala že se boty líbit nebudou, protože i ve Špindlu poutaly pozornost:) a je fakt že oranžovou taky moc nemusím, ale tady mi nějak nevadí. Na svahu jsme byli, ale je hodně těžký a mokrý sníh:/

      Vymazat
    2. Ale to by jsi přece nebyla ty, aby jsi nepoutala pozornost :-) A myslím, že se určitě jednalo o pozornost pozitivní :-)

      Vymazat
  2. Mě to přijde zbytečné, jezdit v tak drahých hadrech. Klidně si na sebe vezmu starou bundu a pojedu stejně rychle jako ty. Tohle mi už přijde jako snobismus. A nezlob se, ale ta bunda je ti podle mě velká a kalhoty jsou ti volné a díky tomu se na nich dělají faldy. T.

    OdpovědětVymazat
  3. Já před chvíli koukala na VIP zprávy na primě o tom openingu a měla jsi být v té reportáži. Jsi rozhodně lépe oblečená než nevkusná Verešová která měla taky chlupaté boty ale totálně zasviněné( promiň za ten vyráz). Ty máš taky světlé boty ale evidentně čisté. Bylo to fakt nechutné. Koukni se na to někde na netu. A oblečení je ti volnější, ale je to na ježdění určitě pohodlnější.

    OdpovědětVymazat
  4. Myslím, že k tvému stylu se tohle oblečení určitě hodí a moc ti to v něm sluší :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ta bunda je úplně nádherná ♥ a boty jsou skvělý :D. Iny, prostě Ti to moc sluší a je super, že jste si to užili

    OdpovědětVymazat
  6. Úžasný outfit! Moc ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  7. outfit je to dokonalý, to ano. jen si neumim moc predstavit, jak to teda delas. ja kdyz jdu ze sjezdovky dolu do nejakeho toho skibaru jen na kafe nebo neco na zahrati, proste jen vyzuji snowboard a jdu tam v tch botech na snowboard. a vsichni ostatni take, lyzari v lyzakach, snowboardaci v botech, ve kterych jezdi. ty se tam jeste nejak prezouvas? to mi prijde strasne neprakticke, kdyz vim, ze za 10 min jdu zase na lanovku. :D
    ale ta znacka bogner se mi celkove dosti zalibila, a nebylo by na skodu od nich jednou, casem, ulovit nejakou tu bundu, maji moc krasne veci.

    OdpovědětVymazat
  8. Super outfit, mne se to hrozne libi, kdyz je nekdo vystylizovanej i na sjezdovce:) Muj pripad to sice zas tak neni, mam vsechno cerne, ale vzdy hezky oblecene slecny na sjezdovce obdivuju.

    Travel notes

    OdpovědětVymazat
  9. Pamatuji si, že na tuto značku jsi dělala reklamu už loni. Mně se jejich oblečení líbí moc, ale koukala jsem na jejich webovky a ceny jsou vražedné. Bunda 60 tisíc, kalhoty 20 tisíc, boty 17 tisíc, čepice 7 tisíc - to je prostě luxus, který si může dovolit Verešová a spol, kteří jezdí na zlatém vázání a ne obyčejní lidi :D Vždyť jejich kulich stojí víc než třeba můj telefon :D Ale jak jsem již řekla, jejich kousky se mi líbí a tobě to v nich sluší :)

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj, outfit co mas/mela jsi na sobe je hrozny. Nevim jak to rict, ale tento styl nosi holky, ktere si daji jednu jizdu a pak zalezou nekam dovnitr. Na sjezdovku se opravdu nosi neco jineho, a tyto hadry by si neoblekl nikdo, kdo opravdu jezdi... Za mne hruza. A v realu jeste vetsi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nezlob se na mě, ale absolutně netušíš o co jde. Já mám 3 outfity na lyže jen od Bognera a je to jak prakticke, tak nápadité... hlavně nevypadáš jako zbytek čechů červeno-černá... :-P

      Vymazat
    2. Já si taky myslím že vůbec nejezdí. Jen se předvádí v těch hadrech. je to o pózování. Já mám neznačkové oblečení a mám jiné priority než jen utrácet za nový modely. a zajezdím si i tak dobře.

      Vymazat
    3. první komentář je můj a já jsem bývala závodní lyžařka a věř mi, že lyžuju a to dost...nechápu, co řešíte o ježdění nebo neježdění. Nikdo ti nebere nákupy oblečení v Lidlu, tak nekomentujte Bognera, ke kterému se ani nepřiblížíte...

      Vymazat
  11. Bundu i kalhoty bych hned brala, ale botky se mi upřímně nelíbí, holt každý má jiný vkus (taky kvůli tomu, že jsem menší a vypadala bych v nich teda!) ty jsi svá a to je nejdůležitější! ve špindlu jsem byla před měsícem a ráda bych se tam podívala i teď a viděla sníh, když na nížiny (u nás 500 m. n. m. a nic pořád) to nevypadá :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Péti upřímně bych tyhle boty na malou postavu nedoporučovala. Ještě by tě zbytečně zmenšily. Tyhle velké chlupáče vypadají nejlépe na vysokých lidech. Ale určitě by sis z jejich nabídky vybrala jiné. Vhodnější:)

      Vymazat
  12. Na sjezdovku nejezdím..na lyžích jsem stál..to už bylo hodně dávno, a snowboard jsem zkusil jednou a skončil se zlomenou nohou =D. Takže tak.. Ta bunda je moc pěkná, stylová..ty boty mi přijdou na dospělém člověku dětinské..
    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovědětVymazat
  13. Chodíte velmi krásně oblékaná a jste inspirací-hlavně v té "šedi", co je vidět v ulicích. Bohužel ale oblečení, které jste zvolila na sjezdovku je přesně stělesněním představy malého čecháčka o tom, jak to vypadá v Aspenu. To je velká škoda! Doufám, že takovýchto modelů bude i ve Špindlu stále méně a méně!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hezký den. Jestli opravdu sledujete můj blog a znáte mé běžné outfity, víte že se nikdy neřídím podle něčí představy a sama si vytvářím vlastní inspiraci a pravidla. To samé platí i pro horský outfit. Špindlu se sice říká Český Aspen, ale co se nosí v Aspenu jemi upřímně jedno. Já si jedu dle vlastních pocitů. Takhle mi bylo příjemně na sjezdovce i mimo ní. Jinak si jedu stále svůj styl. Jaké outfity si v tom případě přejete ve Špindlu vídat?Myslím že tohle je elegantní forma lyžařské módy, která je absolutně nerušivá a příjemná.

      Vymazat
    2. Tohle je bohužel "styl rádobymodelek". Bez těch bot by to odpovídalo popisu elegantně/příjemné. Takže toto bych si tam přála vídat a také to tam vídám. Bohužel jsou tam vidět občas i ty boty, i když už je to na ústupu! Přeji další krásné a inspirativní outfity!

      Vymazat
  14. tisíckrát krásnější než Verešová, o které každý mluví, jak se krásně obléká na svah. To ty jsi tam byla top!!!=))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím. Verešová byla vrchol nevkusu. Mě Bogner asi nepřijde úplně funkční. Hezké to ano, ale přijde mi že tě to nemůže zahřát.

      Vymazat
  15. Ty boty jsou nadhernê!byly pohodlné?Jana

    OdpovědětVymazat
  16. Co s těma botama všichni mají? Mít z nohou chlupaté sloupy mě neláká, navíc v naší břečce ty chlupy vydrží načesané tak půl hodiny a co s tím pak? Myslela jsem, že to byl pomýlený trend tak 3 roky zpátky a hele, ono je to tu zas...

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.