pondělí 8. září 2014

Přechod na temnou stranu síly s kolekcí Jakuba Polanky

Krásný večer všichni fashion maniaci..
Máme za sebou náročný a přesto velmi zabavný a naplňující týden.
Včerejším dnem je Mercedes Benz Prague Fashion weekend minulostí, a já pro vás mám spoustu zajimavých fotek, inspirace a trendů. .Dneska si dáme přehlídku z pátka,a to přímo mého oblíbence Jakuba Polanku.

Jakubovu kolekci, jsem měla možnost vidět v jeho ateliéru, při zkoušení outfitu, který jsem si měla vzít na jeho přehlídku. Popsal mi čím je kolekce inspirovaná, já si vyzkoušela pár kousků a shodly jsme se, že se pokusim objevit svoji temnou stránku:) Opak všech těch roztomilých retro šatů s límečkem, které sice miluji, ale čas od času je dobré si od nich odpočinout.  Nejvíce mi sedly šaty, které se měly objevit na mole, takže mi Jakub musel ušit druhou, lehce pozměněnou verzi. Asi vám nemusím příliš vysvětlovat, jaká to pro mě byla čest, mít na sobě kousek z jeho nejnovější kolekce, která se teprve bude představovat světu. Navíc vzhledem k tomu, jak moc si ho vážím jako návrháře-umělce.


Dokonalé šaty od Jakuba. Po přehlídce nastala after party Noiar Caviar, proto černé rty. I když k mé temné straně to šlo perfektně:)



 Mé nadšení nemělo konce, když jsem se svojí moon manicure trefila do líčení modelek. Účes mi perfektně vymyslel a vytvořil můj skvělý kadeřník Luca( o kterém ještě bude řeč)..jeho salón nejdete tady


Ale zpět ke Kubově kolekci. Jistě si pamatujete moje chvalozpěvy na loňskou přehlídku Belleville. Očekávání byla tím pádem obrovská, a i když jsem kolekci viděla na ramínkách a později v backstage při fittingu na modelkách den před přehlídkou, nevěděla jsem, že do sebe vše tak perfektně zapadne.

Myslím, že už při prvním modelu na mole, bylo všem jasné, že tohle je prostě pecka.
Právnická fakulta byla zaplněna k prasknutí, na ochozech stáli ti, co se už neupíchli dole ani na stojáka. Chudák Nikol Moravcová to taky nestihla tak musela sedět na schodech, ale za to , to brala s humorem sobě vlastním:) My jsme s Nelsnem seděli a byly rádi za první řadu a perfektní místa. Pak se zhasnulo,  a přišla obří smršť v podobě kolekce, kde se jako červená niť táhla inspirace Star Wars, nomády, rytíři Jedi a a vše bylo ukončeno vaším dobrovolným a nadšeným přechodem na temnou stranu síly.








Vestičky střídaly volné šaty které zas vytlačily bodýčka s řasením, které musely, chtě nechtě ustoupit neoprenovým oboustraným minišatům. To celé doplněné efektním líčením od MAC, kdy na víčku potaženém černým stínem byla uprostřed led nálepka, která zářila. Masivní dopňky působily jako okovy svazující princeznu Leiu v područí otrokáře Jabby, to celé bylo navíc obuté do Českých Prestigek. Za mě to mělo wow efekt, a my se po přehlídce vrátili zpět do každodenní reality. A já říkám, více takových výletů do říše divů.














Těším se na váš názor. Líbí se vám Jakubova kolekce? a co říkáte mému outfitu??

20 komentářů:

  1. Nevim co me Vic uchvatilo, jestli tve nadsene liceni prehlidky, nebo tve dokonale šaty a makeup nebo samotne modely

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, já se opravdu snažila, to nadšení propašovat i do článku. Abych vám tu přehlídku správně přiblížila:) Jsem ráda, že sis toho všiml/a

      Vymazat
  2. Úžas, nádhera, dokonalosť. Tiež by som tam chcela byť. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Julie, tak příští rok:)ono to uteče rychle:) a mezitím vás budu informovat o tom, co se kde děje, pro zkrácení čekání:)

      Vymazat
  3. Nebudu kritická... ono to z toho vyplyne => mnohem hezčí jsi bez ofiny a bez tlustých linek... pár takových fotek tu bylo a to byla úplně jiná ženská a strašně jí to slušelo :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když Léňo, já přesně taková jsem. Ina s ofinou, co má ráda retro linky. Bez ofiny to nejsem já, a líčení co mám tady je samozřejmě extrém, kvůli přehlídce a párty, jak v článku píšu:)

      Vymazat
    2. Nejdůležitější je být sama sebou, svatá pravda! :)

      Vymazat
  4. Jakub Polanka je naprosto úžasný!!!
    A tvůj outift i look super. Sice ty rty jsou nezvyk, ale proč ne, vždyť móda je hra. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Myslím, že kolekce Jakuba Polanky byla velmi povedená. Z každého outfitu dýchá ona galaktičnost a některé kousky opravdu vypadají jako z jiného vesmíru. Kolekce jako taková se mi moc líbí, vyjma pár kousků - černo-bílý pruhovaný "oblek" modela a dále pak konkrétně 7. - 9. fotka odspodu spolu s 15. fotkou, které vyloženě patří jenom na přehlídková mola a nedokážu si představit, že by si je nějaká veřejně známá osobnost vzala na jakoukoliv akci. Polankovi smekám, odvedl opravdu dobrou práci :)

    OdpovědětVymazat
  6. A abych něco dodala k tvému outfitu - přechod na temnou stranu síly se ti povedl velice nenásilně, jak šaty tak i make-up a boty spolu hezky ladí. Černá rtěnka v tomto případě není jinak extravagantní. A účes? Ten je bezchybný :) Obdivuji, že někdo dokáže vytvořit takové "umělecké dílo" :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji za komentář Sarah.. i já obdivuji malá umělecká díla z vlasů..proto jsem ráda, že jsem našla Lucu..který je prostě strašně šikovný:) a těším se na další skvosty které mi vytvoří:)

      Vymazat
  7. Šaty se mi na tobě líbí, ale na modelce ani ne, i když je to nejhezčí kousek z kolekce.

    OdpovědětVymazat
  8. Hrůza! Vždyť je to strašný, to nemůže být pravda.Líbí se mi tak 2 modely. Ostatní je děs a hrůza.A navíc se akorát vytahuješ, že se znáš s tím a tím a sedíš v první řadě. Ty vole, si z toho mám sednout na zadek nebo co? A kdepak byl tvůj muž?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš samozřejmě právo na svůj názor. A můj muž se mnoou na přehlídky nejezdí.

      Vymazat
    2. Tak to se mu ani nedivím.

      Vymazat
  9. wuua tie modré dámske šaty, aj jedny aj druhé sú skvelé. aj pánske veci. A ako hovoríš, Jakub je skvelý, skromný a šikovný. čo viac?!

    a ty máš tieš skvelé tie nechty! aj šaty.)

    OdpovědětVymazat
  10. tve saty jsou krásné, ale s tak tmavým a drsným make upem se mi to na tebe až tak nehodí ;)

    OdpovědětVymazat
  11. úžasný! ty šaty ti vážně skvěle sedí a moc se mi na tobě líbí :))

    OdpovědětVymazat
  12. Wow šaty od Polanky na přehlídku na míru?? No dovol, abych ti záviděla. Já byla na přehlídkách v neděli, taky jsem měla to štěstí být v první řadě - ale šaty na míru mi nikdo nešije :-D

    OdpovědětVymazat
  13. Rick Genest, já ho miluju! Jakuba Polanku taky! Musel to být skvělý zážitek.

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.