neděle 14. září 2014

Mercedes Benz Prague Fashion Weekend day 3


Krásný den

Dnes se mrkneme na třetí den přehlídek Mercedes Benz Prague Fashion weekend. Jednalo se o sobotu a první přehlídka na kterou jsem se dostala byla Tiqe. Předchozí přehlídka Ether mi unikla jelikož jsem byla s vybranými blogerkami pozvaná do backstage od zastoupení Mac, abychom se seznámili s postupy líčení a se senior artistkou Nettou. Ale více se dozvíte v článku, který vás o tomto tématu čeká v týdnu. 

Teď vám ukážu outfit, který jsem zvolila na denní přehlídky. 
Nejdůležitějším prvkem je fascinátor, a to třešně od významného Britského návrháře Pierse Atkinsona, o kterém jsem vám nedávno psala. Piers navrhuje fascinátory pro Lady Gaga, ale tyhle třešně nosí např. Anna Dello Russo nebo Rihanna. 
Když jsem ho poprvé viděla právě na Anně, věděla jsem že ho musím mít.
 S Piersem nakonec spolupracuji a jeho mistrovská díla nosím hrozně ráda a pyšně:)






Boty Topshop






V bundě Gaultier pro Lindex




Zpátky k přehlídkám.
Petra letos použila na potisky stádo plameňáků, a to nejen při přehlídce ale i na termohrnky pro Starbucks, které se od pondělí prodávají. 
Zdá se, plameňáci budou v létě všude. 
Na mole je Petra navíc doplnila o solární panely a svítící led diody. Takový kompomis spojení přírody a technologie. Mě osobně nejvíce zaujaly krátké latexové šaty.






Přehlídka tria Antonín Soukup, Miroslava Kohutiarová a Katarína Ravasová vyvolala v sobotu asi největší ovace, dle mého názoru. Kolekce, podle slov návrhářů, byla inspirována punkem a módou 70. let.  Mě se dost modelů líbilo, ale dost jich na mě bylo příliš nahých a tedy za mě nenositelných.
Co bych brala určitě, byly vysoké široké kozačky, které se mi ani jednou nepovedlo pořádně vyfotit, a které mám dojem, jsem už někde viděla.





Kolekce dua Chatty měla premiéru už pred měsícem na týdnech módy v Berlíně, a nyní ji představily i českému publiku. Modely byly doplněny o šperky Antiperle, jen jsem to všechno dohromady nestihla pořádně sledovat:) Každopádně bych ihned brala ten bílý kabátek, ale o ten by jsme se asi musely poprat s Nikol Moravcovou, která ho taky chce:)



Tento slovenský návrhář prezentoval kolekci s názvem Paternoster, což představuje dvojí vysvětlení názvu. Jak název pro modlibu Očenáš, tak pro mě naprosto děsivý výtah. A právě idea kolekce se odvíjí od mechanismu výtahu, svobodně nastupovat a vystupovat. Pro mě byl rozhodně nejpůsobivější závěr kolekce, kdy se v defilé objevily modelky s fukary na hlavě, které jim společně s látkou vytvořily geniální efekt živých pochodní.







Jaké přehlídky vás zaujaly tentokrát?

11 komentářů:

  1. Ino Ty jsi úžasná, vypadáš jak nějaká celebrita, cizinka, jsi kouzelná a hrozně mě bavíš!
    Ty třešně jsou skvělé :D :) !

    OdpovědětVymazat
  2. vypadas skvele :) fascinátor mě hodně zaujal a líbí se mi moc i boty :)

    OdpovědětVymazat
  3. I když nejsem extravagantní a výstřední jako ty, třešně se mi zalíbily na první pohled, skoro bych si je taky zkusila. Celý outfit je krásně čistý, třešně vynikají. Tleskám :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, jsem ráda, že se to líbí i lidem kteří by si to nezvali na sebe:) a přesto mají otevřenou mysl:)

      Vymazat
  4. INO, fascinator ti opet sekne. Z prehlidek se mi teda nejvic libi ta prvni Petry B. - beru podle tvych fotek. A ten kabatek nech Nicol, k tobe se hodi nejaky hezci. :) I kdyz zacinam mit pocit, ze ty umis nosit vsechno :) Diky za skvely clanek.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já děkuji za komentář Radko:) Kabát tedy přenechám Nikol:)

      Vymazat
  5. chodiaca dokonalosť! čerešnička na záver je teda skutočná, a naozaj nádherná!
    Vyzeráš proste skvele ako vždy!

    XOXO
    lookjournals.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  6. Kurde Ino, ty vypadáš tak výborně!!

    OdpovědětVymazat
  7. Ty musíš být fakt úplně cáklá že si narazíš na hlavu tohle. co bude příště?meloun?

    OdpovědětVymazat
  8. Tenhle outfit byl dokonalý =). A našel jsem se na pár tvých záběrech =D
    Prima den ;)

    Michael
    http://www.ontheleaf.net

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.