sobota 6. září 2014

Mercedes Benz Prague Fashion Weekend day 1

Krásné sobotní ráno
Jak víte, ve čtvrtek oficiálně začal svátek módy MBPFW. 
Doufala jsem, že vám článek přinesu o něco dříve, ale tím že mám Vip pass, snažím se stihnout a nafotit každou přehlídku a zúčastnit se každé after party, abych vám přinesla obsáhlé reporty:) 
A čas je pro mě prostě nemilosrdný. 
Do postele se dostanu kolem půl jedné ráno a vstávám kolem půl šesté, abych ráno ještě stihla dát do kupy fotky z předchozí dne, ale taky jsem dozařizovala poslední výpujčky outfitů. 
Každopádně to neberte jako stěžování, mě tenhle kolotoč nebetyčně baví, a vím že mi to bude zase chybět. Takže se mrkneme na zoubek letošnímu fashion weekendu a to přímo na první den.

Můj první letošní outfit.Šaty Ivana Mentlová - Silverline pro Pietro Filipi
Kabelka Tosca Blu
Boty Topshop
Náramek Lindex




Byla jsem na každém ročníku MBPFW, tak mě baví porovnávat předchozí roky. Zatím můžu posoudit jen místo, které se od proběhlých dvou ročníků liší dost zásadně. Stan který se objevuje na předchozích ročnících vystřídala právnická fakulta. Místo je to opravdu okouzlující a když jsem do něj vstupovala na první přehlídkum byla jsem ohromena. Catwalk je tentokrát v úrovní hlediště a má tvar U. Tím pádem máte jen jednu šanci modelku vyfotit, než vám dojde za roh. S tím je i spojený pro mě celkem dlouhý interval chůze. Až ve chvíli kdy modelka dojde do 3/4 své cesty, vychází další. Ale to vy už přes diváky vidíte jen její hlavu:) Každopádně prostor byl vybrán skvěle, a kdyby šlo nahradit lavičky na kterých se sedí něčím pohodlnějším a zrychlit intervaly na mole, bylo by to dokonalé:)

Teď už ale ke čtvrtečním přehlídkám.

Celý fashion weekend otevíraly moje oblíbené AWKWARD.
Holky se tentokrát zaměřily na kolekci plavek, topů a mikin a vyšla z toho super letní kolekce založená hlavně na zajimavých printech které oživovaly jednoduché střihy.





Pietro Filipi - Silverline by Ivana Mentlová

Když jsem  se dozvěděla o chystané spolupráci PF a I. Mentlové byla jsem hodně natěšená, co z této společní kolekce vyjde. Zklamaná jsem rozhodně nebyla. Ale že se mi bude kolekce líbit bylo jasné už z fotek ELLE které jsem vám ukazovala na FB. Líbily se mi rafinované krajkové vsadky a ženské obleky, které jsou pro Ivanu tak typické. Šaty které se mi od Ivany líbily nejvíce, jsem měla možnost na přehlídku obléknout. Tímto moc děkuji Alex z Pietro Filipi:)







Na večerní přehlídky jsem se byla převléct, a vybrala jsem si večerní Lazy eye šaty z nové kolekce a k tomu náhrdelník Awkward
Kabelka Tosca Blu



Se skvělým návrhářem Vláďou Staňkem a Nelsonem z Xpose



Ve Vip Lounge jsem se potkala s umělcem Pandemonií



Kateřina Geislerová
Kateřina už dopředu avizovala, že její kolekce byla navržena pro silnou a emancipovanou ženu. Hlavním prvkem bylo hedvábí, které řasila do svých oblíbených draperií obepínající tělo. Kolekcí se prolínal vzor kosočtverů a kytek. A celková barevnost šla od bílé, po krémovou až modrou. Často se také objevovala vesta, ale to nejen v kolekci KG.




Dolce Vita:  Central Saint Martins
Čtvrtek uzavírala přehlídka prestižní anglické školy. Čtyři studenti, z nichž jeden je Čech Ondřej Adámek prezentovali své kolekce po výběru ředitelky Dolce Vita.






19 komentářů:

  1. To musí být skvělý na těch přehlídkách, to by se mi líbilo, koukat na všechny ty krásný modely :). Tvůj model je moc hezký, sluší Ti to! :)
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Si krásna! Čiernu proste milujem :)) A tie topánky. Takéto články patria medzi moje obľúbené
    Stronger2gether

    OdpovědětVymazat
  3. super článok a tvoje outfity sú nádherné!
    http://bonesincouture.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  4. Nádherná si bola. Zbožňujem celé čierne outfity. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Když jsem viděla ty Lazy eye šaty, má reakce byla jediná: "No ty vole!" Jsou neskutečně krásné a tobě to v nich moc sluší, byť je na mě dinosaurus trochu moc.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc díky..i mě šaty od Lazy eye přijdou užasné..mají super střih a perfektně sednou

      Vymazat
  6. Na domácí práce asi moc nejsi viď? Nedokážu si tě představit. Určitě by jsi musela být k tomu(pokud něco děláš) zajímavě a extravagantně oblečená. Tak to je fakt divná představa,brrrr. Ale zase škrábat brambory v podpatkách a šatičkách tak nějak k tobě jde. Drdol a vařečka v něm. Sranda. Inuš, ty šaty s krajkovou vsadkou jsou zvláštní, viděla jsem je na T. Kuchařové a nemůžu si pomoct něco mě na nich vadí, ale nemohu říct co přesně. Poradíš prosím? Kryšule

    OdpovědětVymazat
  7. tak ten náhrdelník je dokonalý, já bych na něj asi ale neměla odvahu, obdivuji to :)

    styleandmacarons.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  8. Oba tvoje outfity jsou supr! hlavně ty prvni šaty se mi moc libi..
    Co se týče přehlídek, líbí se mi ta posledni :)

    OdpovědětVymazat
  9. Vypadáš prostě božsky! Ty bys ty přehlídky měla chodit :) dinosaur je perfektní, jen málokdo by si něco takového dovolil, jen málokomu by seděl tak jako tobě :)

    Hezký den
    www.packageofwords.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Je vidět že se oblékáte už jinak,chápu že asi musíte..byla jste to opravdu Vy,teď působíte jako každá druhá v půjčených modelech.....

    OdpovědětVymazat
  11. Moc hezké outfity jsi mela! Takové decentní a presto vždy originální. Sluší ti to Inuško :)

    OdpovědětVymazat
  12. Krásné outfit jsi měla.
    Nejvíce se mi líbí kolekce Katky Geislerové a samozřejmě Ivany Mentlové!

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.