neděle 11. května 2014

Žehlíte si vlasy?


Každá z nás věnuje svým vlasům spoustu času a k jejich zkrocení často potřebujeme i nějaké ty pomocníky. Dnes nebude řeč o šamponech ani lacích ale o žehličce na vlasy.
 Nevím jak u vás, ale když někam jedu, žehlička automaticky putuje do kufru, protože umí zachránit kupu vlasových nepříjemností.
U mě hlavně přeleželou ofinu, neposlušně pokroucené prameny, ale vlasy se po vyžehlení více lesknou.
Používáte žehličku na vlasy? a jakou značku máte?



K vyzkoušení od Procter & Gamble jsem dostala žehličku Braun Satin Hair 7 Sensocare. K minulým vánocům jsem dostala žehličku o třídu nižší, tak jsem byla zvědavá na tuto novější řada a mohla jsem je i porovnat.


Přístroj má jednoduchý design a podle mě celkem velký a přehledný LCD displej, který se dá zamknout. Líbí se mi že je ovládání v čestině a v režimu Sensocare si manuálně nastavíte váš typ vlasů, podle délky tloušťky atd.
Takto si vytvoříte svůj profil vlasů, podle kterého vám žehlička nabídne ideální teplotu, taky aby se vlasy nezničily a účes vydržel. V tom je jeden z největších rozdílů oproti původní řadě. Tato personalizace přístroje mě moc baví a můžete si ji do přístroje uložit.







 Co mě dál zaujalo je zpětná vazba přístroje na způsob, kterým vlasy žehlíte. 
Podle smajlíku na obrazovce se dozvíte, že prameny protahujete moc pomalu, nebo že máte třeba ještě vlhké vlasy a musíte si je vyfénovat.




Já jsem zkoušela žehlení i težší disciplínu, vytváření vln. 
Musela jsem přijít jak na to, ale pak to šlo jako po másle.



Když to srovnám se svým rok starým modelem, musím uznat že se Braun hodně posunul. Moc se mi líbí, jak si můžete přístroj přispůsobit svému typu vlasů a další jednoduché vychytávky které vám zpříjemní použití. Např. zakončení Cool- Touch, aby jste se nepopálily.
Pokud tedy budete v blízké době vybírat novou žehličkou, můžu vám tento typ s radostí doporučit:)


31 komentářů:

  1. Já vůbec nechápu jak žehličkou udělat vlny. Používám jen kulmu, Jinak máš krásné vlasy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji..já se taky musela mrknout na video na Youtube. ale určitě se to naučíš i se žehličkou:)

      Vymazat
    2. Mám žehličku rowenta respectissim liss & curl, která je i na vlny a dělá je moc hezky.

      Vymazat
  2. Já mám starou Remingtonku a budu si kupovat novou, takže ses mi zrovna dost trefila tím článkem!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem opravdu ráda, že jsem se trefila, klidně se na cokoliv ještě zeptej:) ať máš všechny informace:)

      Vymazat
  3. Žehlička byla pro mě dříve závislost, teď si vlasy žehlím třeba jen maximálně jednou týdně, zvykla jsem si na přirozený růst mých vlasů takže vlnky nebo také vlasy s každým pramenem jinam :D Každopádně mám žehličku od značky Remington a je naprosto skvělá! Teda pro mě, plocha je keramická, můžeš si nastavit až 240 stupňů a snadno se drží, dokonce když si dělám vlny používám taky tuto žehličku. Ale jak říkám, žehlení vlasů jsem omezila na minimum takže mi stačí takováhle žehlička, pokud bych ovšem byla jako dřív kdy jsem si vlasy třeba třikrát denně žehlila, určitě bych přemýšlela nad nějakou takovou co tu máš :)
    www.bokattyna.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Já už mám asi 5 let žehličku One Pass od Bioionic a je to ta nejlepší žehlička na světě! Miluju jí a i po těch 5ti letech funguje tak jak má, sice gumové pásky už tam skoro nemám - spálily se, ale furt funguje skvěle. V popisku píšou "Silikonové proužky „Speed Strips“ pro rychlejší vyžehlení a vyšší lesk – při žehlení napínají vlasy, což usnadňuje žehlení i velmi silných a hodně kudrnatých vlasů" - což mohu potvrdit, žehlení je opravdu hračka, mám vlnité, skoro až kudrnaté vlasy a stačí mi vlasy přejet 1-2x a jsou rovné jak drát :-) .. Můžu maximálně doporučit, jen cena je trochu vyšší....

    OdpovědětVymazat
  5. zehlim. ale zehlicku mam nejaku "no name" za 3 € ( z vypredaja v nay). pricom ma normalne keramicke zehliace plosky. ale co sa tyka ovladania tak ma len tlacitko zapnut/vypnut. a kupodivu mi to staci. vlasy si vsak zehlit musim, pretoze ich mam bez toho krepovite a vyzeraju strasne neupravene, ako keby som za tyzden neucesala a pocas toho tri krat zmokla :D

    OdpovědětVymazat
  6. Juuu mam stejnou zehlicku jako ty od Brauna. Tato novinka me zaujala hlavne vsemi temi novými funkcemi!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta naše není špatná..ale technika se neustále posouvá a tohle je prostě jednička no:)

      Vymazat
  7. Nežehlím, ani nápad, mám ráda svoje vlnité vlasy a rovné se mi nelíbí a navíc mi nikdo nevymluví že časté používání žehličky vlasy prostě ničí, vidím to na své sestře která žehlí denně a je to sakra znát, vlasy se jí lámou a třepí ale to jí nedonutí přestat protože chce mít vlasy rovné. Jednou jsem zkoušela vlny ale podle mého názoru nevypadají moc přirozeně.

    OdpovědětVymazat
  8. páni, tak ta vypadá hodně super! moc se mi líbí ty funkce, moje stará žehlička je sice pěkná (s kytičkama :D), ale to je tak všechno :D naštěstí teď žehličku moc nepoužívám, ale kdybych chtěla, tak si určitě pořídím nějakou takovou!

    OdpovědětVymazat
  9. Žehlička vypadá suprově, slyšela jsem na ni zatím jen všude samou chválu :). Já použím žehličku od Rowenty, která je zrovna aji vlnky :), ale vlasy žehlím jen občas, protože už tak je mám dost suché

    OdpovědětVymazat
  10. Ja žehlím a tiež občas žehličkou natáčam ale všetko s mierou. A nie vždy sa mi chce:) Mám Remington S7200

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím..nesmí se to přehánět..jinak to má samozřejmě vliv na kvalitu vlasů

      Vymazat
  11. Tak nevím zda se můj komentář připíše,pořád mě bloger zlobí :(

    OdpovědětVymazat
  12. žehlím, skoro každý druhý den. Mám Remingtonku a za ty peníze jsem čekala fakt něco..no a celkem zklamání. Příště budu chytřejší a půjdu podle doporučení:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak tomě moc mrzí..já kdysi taky Remingtonku měla..a dobrý..ale s Braunem se to teď nedá srovnat:)

      Vymazat
  13. Aha,tak teda znovu,můj první komentář blogger nepobral >_<
    Takže já používám Philips,ale mám ji už víc jak 3 roky a potřebovala bych novou,jelikož už dosluhuje a destičky jsou ošoupaný,takže moc děkuji za tip na novou,třeba se poohlídnu i po této :)
    A máš pravdu,po použití žehličky mám vlasy hladký,lesklý a upravený,bez žehličky je mám krepaté,jelikož se mi vlní. Želička jim dodává jakoby víc života,ale samozřejmě je potřeba balzámy a olejíčky a celková péče,aby vlasy netrpěly.
    Děkuju za tipy,pa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za komentář Luci..ten blogger neustále blbe..nechápu..jestli budeš kupovat novou žehličku, můžu ti tuhle určitě doporučit..hlavně si myslím že tolik neničí vlasy proto je dobré investovat do kvality..stojí to za to:)

      Vymazat
  14. Super clanok. Na posledne fotke si strasne krasna! :O mrkni urcite aj na nasu give away myslim ze ta zaujme ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to moc děkuji:)mě se víc líbí fotky kde se nedívám do objektivu:) a na GA mrknu díky:)

      Vymazat
  15. Mám žehličku od Remingtonu s programem na mokré vlasy a je to super, někdy mám pocit, že to drží mnohem lépe.
    Zaujalo mě to nastavení velikosti vlasu, to jsi odhadla jak?

    OdpovědětVymazat
  16. Moc se mi libi,jak jsi dopodrobna popsala vsechny uchvatne vlastnosti te zehlicky,jdu do ni .Jana

    OdpovědětVymazat
  17. Prej krasna,Bleda a vychrtla

    OdpovědětVymazat
  18. Mas krasnou barvu vlasu. Jakou pouzivas barvu, teda pokud neni prirodni :-)
    Diky, Eliska

    OdpovědětVymazat
  19. To je opravdu chytrá žehlička! já moc žehličku nepoužívám, spíš jenom když si chci natočit vlasy, ale i tak používám spíš natáčky nebo si vlasy jednoduše splétám do copu ;) máš krásný blog, právě jsem tě objevila a ráda tě budu sledovat :)

    OdpovědětVymazat
  20. Díky za článek. Zrovna uvažuji o tom, že bych si koupila novou žehličku, takže se hodí. Koukala jsem na tyto žebříčky - www.arecenze.cz/zehlicky-na-vlasy - a dost mě zaujala ta L’Oréal SteamPod od Rowenty. Nemáte ji někdo? Je přece jen docela drahá, tak bych nerada vyhodila plno peněz pro nic.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, vypadá to, že jsi v tom zkušenější než já. Nevíš zda si mám vybrat radši Remington Sleek & Curl S6500 nebo ten loreál? Vybíram odsud: https://www.testino.cz/zehlicky-na-vlasy

      Vymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.