neděle 18. května 2014

Máte rádi kosmetiku M.A.C...?



Krásný večer
Byla jsem oslovena kosmetickou firmou M.A.C. abych si vyzkoušela jejich kosmetiku a líčení přímo od make-up artistky na pobočce. Takže dnes, se můžete těšit na rozsáhlý ( doufám i obsáhlý:) článek o této kosmetice a spoustu fotek.

 M.A.C.  vám jistě nemusím představovat.. Za mě je to dnes už legendární kosmetická značka.
(i když se nevyrábí tak dlouho, byla založena v roce 1984 v Kanadě)
Ale velice rychle si vydobyla své místo na trhu a je v oblibě u mnoha celebrit a profesionálních vizážistů.
 Pro mě je zajimavá (nejen) díky aktivitám proti nemoci Aids (veškeré peníze z prodeje rtěnek Viva Glam jdou na boj proti HIV)
Tyto rtěnky jsou jedním z nějznámějších produktů. Tváří rtěnky byla např. Lady Gaga, Nicky Minaj a aktuálně je to Rihanna.

M.A.C . samozřejmě netestuje na zvířatech a pokud přinesete na prodejnu 6 prázdných produktů dostanete v rámci akce BACK2MAC rtěnku dle vašeho výběru zdarma:)



Ale zpět k líčení. Na hlavní pobočcě na Václavském náměstí se mě ujala nesmírně příjemná a šikovná MAC artistka.
 Mimochodem, líčení zaměstanců na prodejně má být každý den originální a inspirující ( mám dojem že něco podobného májí i Sephora zaměstnanci), tentokrát udávala trend líčení pro ostatní prodavačky na tento den moje vizážistka, která zvolila růžovou tvářenku ze spolupráce Proenza Schouler, kterou použila na tváře i na oči. K tomu trendy vlny a diy papírovou kytku do vlasů. Za mě super inspirativní přístup. I když jsem si růžové stíny na sobě nikdy moc neuměla představit..teď bych je hned zkusila:)


Jako první jsem byla pochválena za můj vlastní make-up (moje retro linky se zrovna povedly a byly překvapivě jako sestry.. hurraa) pak jsem byla odlíčena (nedoporučuji voděodolnou řasenku, hrozně to pak zdržuje:)
Poté jsem řešily v jakém stylu budu nalíčená. Že vyznávám retro styl bylo jasné už když jsem vešla do dvěři, ale chtěla jsem vyzkoušet něco bez mých klasických černých linek. Proto jsme vybraly stíny z nejnovější kolekce Alluring Aquatic


Po odlíčení mi byla nanesena na víčka báze pod stíny Fast response eye cream ( na fotce bílá tuba)
Vizážistka říkala že díky této bázi stíny vydrží až do večera a ani se nehnou. 
No já tyhle věci docela ráda testuju, takže jsem líčení měla až do noci, a ty stíny držely jako přikované. 
Najít kvalitní bázi není jednoduché, takže pro tento produkt se tam musím vrátit:)




Pak se začalo se stíny. Zlatý odstín se šedivým do sebe báječně zapadly..dokonalý blending vizážistky:). 
Bílý stín ve vnitřním koutku mi zase perfektně rozjasnil pohled. U řas jsem měla lehce rozmazanou černou linku Pearlglide Intense Eye Liner z kolekce Alluring Aquatic a konečnou tečkou u make- upu očí byla řasenka Opulash Optimum Black která mi zahustila a zvýraznila řasy.















Oči jsou hotové, jde se na korektor a make-up. 
Mám celkem bezproblémovou pleť, ale co mě poslední dobou trápí jsou kruhy pod očima
( a to jsem na ně nikdy netrpěla, asi moc pracuju:)
Pokud na ně někdo trpíte, rozhodně doporučuji korektor Mineralize Concealer, který na mě vizážistka použila, a já ihned vypadala jako po dlouhém výživném spánku plným relaxace.( na fotce v té užší stojící lahvičce)
Na T zónu vyzážistka použila kapku Mineralize Moisture Foundation a na tváře Mineralize Blush, odstín bohužel nevím.





A tady je konečný výsledek. Bylo mi vysvětleno že aktuálním trendem je lehce lesklá svěží pleť a já tímto zahazuji pudr který ji sice zmatňuje ale zárověň o zmíněnou svěžest připravuje.

Celou dobu líčení mi vizážistka říkala jak s čím pracuje a proč, což mi přijde jako nejlepší způsob jak se něco přiučit a odkoukat. Já jsem si například ihned po líčení koupila štětec na make-up a na pěnovou tvářenku abych produkty nanášela správně. Takže pro mě to bylo velice přínosné a a moc se těším až vám na blog dám recenzi na M.A.C. produkty které jsem dostala k vyzkoušení.

Musím poděkovat marketingovému zastoupení M.A.C. a také slečně na prodejně která se mi tak věnovala a byla opravdu velice milá a profesionální. Službu líčení mohu doporučit( např. ples, pártyú a myslím že ji využiju třeba na nějakou přehlídku.

Pokud váš s zajímá kosmetika MAC mrkněte na jediný oficiální Facebook pro Čr: Zde
a pokud je pro vás prodejna M.A.C. na Václaváku daleko..
objednejte si od nich produkty na dobírku ( tel:224281072)









Teď trošku mrkneme na nabídku přímo v obchodě:)


Spolupráce s módní značkou Proenza Schouler



Falešné řasy, laky, řasenky..
 Za pultem se nachází rozsáhlá nabídka štětců


 M.A.C. nabízí také přípravky na odličování a péči o plěť





Máte zkušnosti se značkou M.A.C.. ?

41 komentářů:

  1. Asi si budu muset zaplatit nějaký kurz líčení. Na papíře dvě barvy dokážu spojit, aby se hezky prolínaly, ale na očích, ať dělám co dělám, vždy vypadám, jako kdybych měla monokla :D Tobě toto líčení moc sluší a věřím, že to byl příjemný zážitek.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Luci.byl to skvělý zážitek:)když mě líčila snažila jsem se alespoň jedním okem odkoukat jak ty stíny prolíná a věřím že s kvalitním stětcem je půl práce hotovo..ale chce to samozřejmě šikovné ruce a praxi:)

      Vymazat
  2. Mám Viva glam rtenku i lesk a jsou nejlepsí! Celkove mam rtenky jen od MACu. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Viva glam jsou skvělé a ještě jsou peníze na dobrou věc!!

      Vymazat
  3. To líčení se mi moc líbí. ale nic od nich nemám. přijde mi to dost drahé, a nevím jestli to stojí za to. ale korektor na kruhy bych brala

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já myslím že to určitě stojí za to. Místo několika špatných produktů jeden opravdu kvalitní co funguje..vyjde to finančně i lépe:)

      Vymazat
  4. MAC mám ráda a musím pochválit, že tě nalíčili opravdu krásně :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/05/famous-beauties-tatana-makarenko.html

    OdpovědětVymazat
  5. Vždyt ty jsi krásná i bez líčení,jsi jak holčička,vážně krásná plet a to dělá hodně :D S Macem zkušenosti nemám žádnou,nemám žádný produkt,jelikož cena je mimo a mám doma i levnější produkty,které podle mne splní co mají.
    K líčení,myslím že ti tento lehčí styl-ikdyž barvy zase nude nejsou, velmi sedí a je to konečně příjemná změna od tvého retro stylu a výrazných linek. Takže pro mě nic novýho,ale u tebe je to moc krásná změna :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji Luci..u své pleti, si až na ty aktuální kruhy na nic nestěžuji ale nalíčená se rozhodně cítím lépe a linky to jsem prostě já:)

      Vymazat
    2. Tak to je pravda,já se nalíčená taky cítím líp a upraveně,mám i pocit,že se mi do pleti nedostává tolik nečistot z ovzduší,prach a podobně. Já vím,že linky k tobě patří ,jen to byla příjemná změna a navíc ti to moc sluší ;)

      Vymazat
  6. Z MAC mám zatiaľ len 1 produkt - lícenku, ale som veľmi spokojná. Určite by som tam vedela minúť oveľa viac, ale bohužiaľ predajne sú ďaleko a drahšie produkty si radšej najskôr vyskúšam než aby som nakupovala online :)

    OdpovědětVymazat
  7. Hrozně Ti to sluší! :-)

    www.klaranekulova.com

    OdpovědětVymazat
  8. ja by som vykúpila všetky ich rúže a tebe to seknee! kočka si

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to máme stejně:) já bych jim tam taky žádnou rtěnku nenechala:)

      Vymazat
  9. Krásný záhlaví!
    To tmavé líčení se mi moc nelíbí, prosté linky ti sluší víc :)

    OdpovědětVymazat
  10. já jsem si MAC stihla oblíbit během jedné návštěvy. jinak já bych bez pudru fungovat nemohla, pleť mám smíšenou, takže přepudrovat prostě musím.

    OdpovědětVymazat
  11. Líčení je opravdu krásné! skvělá práce! já mám MAC moc ráda, když jsem žila v UK, tak jsem tam chodila téměř denně, teď to mám do MACu bohužel daleko. Kolekce od Rihanny je opravdu povedená. Nejvíc mám od MACu ráda rtěnky, tvářenky a primery.

    OdpovědětVymazat
  12. S jejich produkty se mi líčí dobře. Mám jich několik a musím hlavně doporučit pudrový rozjasňovač. Ten je nej!

    Moc ti to sluší! Mně se to líbilo už na té páté odshora, kde jsi měla zatím jen ty světlé. Máš nádhernou pleť, žádné vrásky, vypnutá víčka...to se to pak líčí skvěle.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Marti, jsi moc hodná:) Pudrový rozjasňovač zní skvěle!!

      Vymazat
  13. toto líčenie ti veľmi sadlo :)
    ja som si minulé leto kúpila krycí púder (ktorého názov si už nepamätám) a bola som s ním extrémne spokojná, len po lete keď som zbledla tak už mi nesedel odtieňom ... mám problémovu pleť a stačila vrstva toho pudru a tvár mi vyzerala veľmi dobre
    teraz plánujem kúpiť nejaký rúž a taktiež tiene lebo do tejto značky sa oplatí zainvestovat

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rtěnky určitě stojí za to..nejlépe když to budou Viva Glam:)

      Vymazat
  14. MAC mám ráda, mám pár rtěnek a stínů. Chtěla bych tvářenky a tak :)

    OdpovědětVymazat
  15. skvelý clanek! ja na mac nedam dopustit :) a moc se mi libi jak te artistka nalicila :)

    OdpovědětVymazat
  16. Teda takové pozvání by se mi taky líbilo!
    Mají úžasné stiny a tvářenky ♥

    OdpovědětVymazat
  17. Odpovědi
    1. Leni já jsem za něj neplatila, ale vím že klasicky stojí 1500 ,- ale za tu cenu si pak můžeš vybrat produkty

      Vymazat
  18. Ja som si teraz naposledy kupila licenku Mineralize Blush, odtien Gentle a som hrozne spokojna(o;

    gomi stories

    OdpovědětVymazat
  19. páni, tak to líčení se vážně povedlo! a MAC mám ráda, sama mám doma tvářenku, rtěnku a tužku na oči, kterou používám denně :))

    OdpovědětVymazat
  20. Bohužel M.A.C. NA ZVÍŘATECH TESTUJE.. Jednak nemá certifikát o netestování a jednak je možné, že netestuje třeba konečné výrobky (ale i o tom pochybuji), ale testují nové složky, což už spousta firem jaksi neuvádí. PETA tuto značku uvádí mezi testovanými: http://features.peta.org/cruelty-free-company-search/cruelty_free_companies_company.aspx?Com_Id=162&Donottest=-1&Product=0&Dotest=-1&RegChange=-1&Country=-1&Keyword=M.A.C. Nechci ti do toho mluvit, ale možná bys měla tu informaci o netestování vymazat, je totiž nesprávná a mohla by někoho mylně informovat..

    OdpovědětVymazat
  21. Krásně tě nalíčili ;) A moc se mi líbí ten drdol! :)

    OdpovědětVymazat
  22. Nový vzhled blogu je skvělý

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé moc děkuji..jsem fakt ráda že se ti vzhled líbí

      Vymazat
  23. Moc krásně Tě vizážistka nalíčila. S MAC žádnou zkušenost nemám, vlastně jsem jen zkoušela tvářenku a ta byla super. :)
    Giveaway

    OdpovědětVymazat
  24. Moc ti spolupráce závidím! Líčení je krásné! :)

    OdpovědětVymazat
  25. Já mám od MAC ráda pouze tvářenky, které jsou výborně pigmentované, nevysouší a na tváři vydrží skutečně celý den beze změny. Ostatním produktům bohužel neholduji. Pak jsou ještě možná dobré sypké pigmenty a některé rtěnky, ale jinak mám s MAC špatnou zkušenost.
    Tekuté oční linky mi vyschly už po dvou měsících.
    Make-upy mi většinou zvýrazňují suchá místa, zalézají do vrásek, roztékají se a celkově mi zkrátka a dobře dělají na tváři neplechu. A to prosím pěkně může být sebelepší verze pro citlivou a suchou pleť.
    Oční stíny jsou pigmentované dost mizerně, o výdrži ani nemluvě, např. Inglot jsou pro mě stokrát lepší.
    Krémové konturovací pudry zmizí snad už po hodině z tváře a jsou ještě k tomu parádně drahé.
    Korektor zdaleka tak dobře nekryje a např. oproti Nars hodně vysušuje.
    Rozjasňující pudry neskutečně práší. The Balm se mi osvědčil více.
    Nic více už jsem asi nevyzkoušela a nevlastnila. Celkově mi MAC přijde na svou kvalitu dost předražený a ne moc dobře dostupný pro lidi, kteří nežijí v Praze, protože e-shopy nemívají celý sortiment.
    A mimochodem... MAC je přímo proslaven velice neochotným a nepříjemným personálem, který většinou i špatně poradí. Z mého okolí si to troufá tvrdit valná většina známých včetně mě.
    Když jsem se začínala líčit, měla jsem vizážisty za bohy a vděčila jsem za každou radu v MAC. Teď je proklínám díky svému šuplíku, kde skladuji naprosto otřesné a zbytečné produkty, co mi vůbec nesedí a které mi v MAC "vnutili".

    OdpovědětVymazat
  26. ..stíny Mac...totální zklamání...dát za maličký kulatý stín cca 500,kč a pak zjistíte že obyčejné drogwrkové stíny jsou nejen že sytější,líp pigmentované ale i lesklejší(co se týká rozjasnujících stínů atd)....mmohu srovnávat dražší stíny Inglot,Artdeco ,Mac....mac nejhorší....

    OdpovědětVymazat
  27. Ahoj, MAC bohužel testuje na zvířatech. Nevím kde jsi slyšela že netestují, možná nna prodejně ale bohužel testuje! Organizace PETA na to hodně upozorňuje. Jinak MAC jsem měla samozřejmě velice ráda, ale ted mám s touhle značkou jasno!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, MAC testuje na zvířatech, PETA na to upozorňuje neustále, ať si každý kupuje co chce, ale tuhle hovadinu bys měla smazat a nenalhávat tu něco těm, kterým záleží i na jiných zvířatech, než na yorkshirech a čivavách

      Vymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.