čtvrtek 6. června 2013

New II.

Krásný večer..
Doufám že se máte co nejlépe..nebudu tu psát o povodních..jistě víte že doufám že se vám to všem vyhnulo..a počasí vám nezpůsobilo žádné vážné potíže..ale k příjemnějším věcem..protože od toho tu  módní blogy jsou:)

Připravila jsem si pro vás další New in..jedná se o kousky které jsem pořídila za poslední týden..Často se mě ptáte jak často nakupuji a jak si své nákupy plánuji..já nevím jak to máte vy...ale navážu zrovna na ten první nákup..v Sixu,,to jsem šla takhle v obchodním centru s tím..že sháním dárek kterým udělám radost mému muži..procházím kolem Sixu..a všimla jsem si stojanu s kosmetikou..co říct..svému muži jsem ten den nic nekoupila..ale odnesla jsem si moc pěkné kousky:)

Takže tolik k plánování mých nákupů..Nakupuji ve chvíli když mě něco zaujme..a vím že mi to bude dělat radost..Největší nákup tohoto týdne bohužel ještě nemám doma..kvůli počasí jsem si objednala nový krásný deštník..ale bohužel ještě nedorazil:( Tak snad brzy..co se týče finančně náročnějších nákupů..ty si samozřejmě rozmýšlím detailněji a déle:)

Jinak zítra mám volno..a přijede mi nejskvělejší kamarádka..takže vyrážíme na malý výlet..a to jsou pak ty nejlepší nákupy:)

Co vaše nákupy za poslední týden?




Nákup v Six


Milujete vůni vanilky? Já absolutně nejvíc..takže jsem tenhle vanilkový balzám na rty musela mít..balzámy v kovových dozách mám moc ráda. a rozhodně vám ho musím doporučit..bezvadně hydratuje a ta vůně nemá konkurenci


Roztomilých pilníku není asi nikdy dost


Používáte nalepovací lak na nehty? pokud získáte cvik dokáže pěkně ušetřit čas..a tenhle puntíkatý se mi moc líbí:)


Kompaktní make-up pro citlivou pokožku..vybrala jsem  nejsvětlejší odstín přesto mě takhle na fotce ta barva celkem děsí..zkusila jsem ho zatím jen jednou..tak vám ho nechci moc recenzovat..ale líbí se mi kompaktní balení s houbičkou pro nanášaní a zrcátkem


Mýdla nakupuji snad pořád..vkládám je do šatníku..krabic s podzimním a zimním oblečením i do šuplíků s prádlem..všechno je pak ta krásně provoněné


Určitě víte že  knížky o módě miluji..takže když jsem narazila na životopisy YSL a G.Versace nebylo co řešit..teď už si klidně může pršet..zapálím svíčku a budu číst jak blázen:)


Můj asi nejčastější nákup..Make-up Loreál Mat Magique..strašně mi vyhovuje a jsem ráda že jsem pro sebe našla  ten nejvhodnější


Čelenku už mám o něco déle..ale úplně jsem vám ji zapomněla ukázat..Několik čelenek s kytkami jsem si vyrobila, ale je fakt že jsou dost těžké a bolí z nich hlava..to tahle je mega pohodlná..z Divided,,asi 249,-


Další balzám..ale těch neni nikdy dost..do každé kabelky jeden:)opět v kovové dóze:)



Detail nových šatů z Divided..249,-brzy se vám v nich vyfotím


Čelenka do vlasů z dětského H&M..původně jsem ji koupila neteři..přinesu ji s dalšími dárky domů..a můj muž mi říká..to jí nemůžeš dát..ta je přece přesně pro tebe..Takže místo 5-leté neteře čelenku nosím já:) nebojte..koupila jsem něco jiného..takže nepřišla zkrátka:)


Fotka z mého instagramu:)



19 komentářů:

  1. paradne veci si nakupila v six a celenka kvetova nadherna :) kompaktny make up od Biodermy mam, ale je dost tmavy a zlty, kedze ma bojovat proti zacervenaniu..inak je celkom dobre kryci..recenzia na nan TU :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mi přišel dobře krycí..tak uvidíme jak budu spokojená:)

      Vymazat
  2. Ten balzám ze Six je opravdu rozkošný :) krásný článek :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ten balzám ze Six je opravdu rozkošný :) a krásný článek Inuš :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ty balzámy vypadají super a ta čelenka ti sekne. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Jéé, Inuško, ta mýdla se dají pořídit někde tady v Hradci? :) A v Sixu jsem taky nedávno pořídila, koupila jsem tam takovou sadu 3 malých krémů na ruce, všechna ta kosmetika mě tam strašně uchvátila, krémy božsky voní, rozdala jsem je pro radost :)

    OdpovědětVymazat
  6. Tobě sluší fakt úplně všechno. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Jéé, krásné věci sis pořídila! Mohu se zeptat kolik stojí ten balzám ze Six a jestli nemají v takovémhle krásném balení i třeba lesk na rty popřípadě balzám lehce dorůžova (ne klasicky bílý, chtěla bych, aby trošku zvýraznil barvu rtů)? Moc děkuju za případnou odpověď! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj..stál 109kč a měly i lesky na rty v takovém peru..koukala jsem na vanilkový a ten byl průhledný a lesklý..ty další byly možná zabarvené:)

      Vymazat
  8. Inuš, krásné věcičky, zejména čelenka.. sluší Ti, je dobře, že sis ji nechala :)

    Já jsem se s nákupy tento týden rozjela..utratila jsem skoro celou výplatu :( A dneska další.. :D Další laky, další kalhoty ..:( :D Jsem neponaučitelná

    OdpovědětVymazat
  9. Krásné věci jsi si pořídila. Mně nejvíc zaujala čelenka z dětského H&M a Divided - podobnou už dlouho sháním, ale zatím jsem na ní nenarazila, takže si asi nějakou vyrobím.
    Balzámek vypadá moc dobře. :)

    OdpovědětVymazat
  10. Ta čelenka je prďácká :))
    Nový deštník jsem si také objednávala, tak netrpělivě vyčkávám, až dorazí - nějak jim to trvá :/

    OdpovědětVymazat
  11. Lesky v kovových dózičkách jsou k zulíbání:-)

    www.beautyinatub.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  12. Jé, zajímavé věci a ty obaly jsou hrozně roztomilý!

    OdpovědětVymazat
  13. Pekné veci :) Ja mám ten Balea balzam, ale ja mám pomarančový- dúfam, že ten malinový príde aj k nám do DM-ky :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.