neděle 7. dubna 2013

Z pláže a baseballu:)


Krásný den

Tak jsem tu s dalším mixem fotek..tentokrát z včerejška...Konečně jsme se dostali taky na pláž..myslím že už to víckrát nestihnem..a večer jsme se k mému nadšení vydali na Baseball..Všude nás provázely neočekávané zážitky..jako obvykle..více info u fotek:)

Psát otázky můžete na Ask.fm












Bílé písečné pláže a zdatní  pěkní zachránáři..dobrá kombinace:)



A na co jsem tak na pláži nenarazili..konala se tu svatba!! pro mě teda fakt zážitek..svatba na pláži vypadá ve filmech naprosto úžasně..no a v reálu můžete posoudit sami..svatebčané jsou vyfiklí..a kolem se jim válí polonahé osazenstvo pláže.
.Když si říkali slib..prohnali se za slavobránou dvě puberťačky co se chtěly navzájem hodit do vody:)  Takže svatba na pláži může být určitě super věc..ale na nějaké uzavřené..soukromé..kde se vám neprohání nikdo v plavkách..
Co říkáte na podobnou svatbu vy??



Většina svatebčanů si myslela že k nim patřím..když jsem tam chodila v šatech..už jsem čekala kdy se zeptají od koho vlastně jsem:)








A večer se konal Baseball..byla jsem na něm poprvé a byla to naprostá paráda..ale nejdřív vám musím vysvětlit jak jsme se na něj vlastně dostali...
To si takhle suverénně přijdem před začátkem hry na kasu..kde nás  zpražili tím že je dávno Sold Out..Takže jsem naprosto zklamaní jen tak postávali..že teda naše smůla..v tom se k nám přihnal pán..že má dva lístky na víc..že mu někdo nedorazil..
My jsme ale byly tři..tak jsem se ho alespoň ptala na cenu..že pak třeba seženem ten třetí nějak jinak...v tom dorazil další pán..že má pro nás ten třetí..tak se snažíme nějak domluvit tu cenu..a přišlo mi to jako vteřina..kdy byly oba pryč..
My měli tři lístky které jsme potřebovali..a ani jeden z nich si za to nic nevzal???? Chápete to..? to se nám teda ještě fakt nestalo..Dostali jsem druhé nejdražší lístky..do první řady..fakt super místa..zadarmo..když bylo vyprodáno..Přijde mi..že jsme byli tak v šoku že jsme jim ani pořádně nepoděkovali..

Zdá se mi to..nebo by se vám tohle v Čr nestalo???



Zápas se konal večer..tak už bylo celkem chladno..tak vám alespoň můžu ukázat novou bundu..která byla ukrytá v tašce od Korse:)





Bunda s husím peřím Michael Kors:)










34 komentářů:

  1. závidím!:) muj přítel hraje baseball a já miluju na něj(na tu hru) koukat..kor v americe, kde se tak tráví celá odpoledne a všichni to milují:) jinak ta svatba v televizi je opravdu lepší, nebo na soukr ostrově..a ne takhle uprostřed ručníků..a bez respektu okolí.achjo.

    užívejte!

    L.

    OdpovědětVymazat
  2. Ten zážitek s baseballu je dobrý :) U nás by se tohle nestalo. Dotyčný by smlouval cenu min. dvakrát třikrát větší.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak přesně to jsem také říkala..že by nás ještě natáhl o cenu:)

      Vymazat
  3. Super, článek :)
    Svatba teda nic moc to musím uznat. Vždycky mi to přišlo jako skvělý nápad, ale přesně jak říkáš asi na nějaké soukromé, protože tohle mě moc nenadchlo :)
    A o lístkách ani nemluvím - v ČR se člověku nic takového nepoštěstí, ale dle mé zkušenosti, v Americe je možné úplně cokoli :D
    A tobě to zsamozřejmě jako vždy mooooooc sluší :D

    OdpovědětVymazat
  4. Ááá pravý americký baseball :)
    Tak to s těma holkama a slavobránou je celkem naprd... Na pláži bych svatbu nechtěla, jen na na louce či v parku pod velkým bukem :)
    A moc ti to v šatech a plavkách sluší :)

    OdpovědětVymazat
  5. takúto svadbu by som chcela vidieť naživo .. no, vo filmoch je to úplne inak :DD
    a tak sa dostať na baseball, paráda!

    OdpovědětVymazat
  6. Teda Ino, už jdi s těma fotkama z tepla fakt do háje, kdo se tady na to má koukat!!! To teplíčko ti vážně závidim, tady je pořád tááák hnusně :-(
    Jinak na tu svatbu fakt koukám, protože mi to vždycky přišlo jako děsná romantika, tohle je ale hrozný :D
    A jinak ti to samozřejmě zase strašně sluší :)

    OdpovědětVymazat
  7. áááá, tu pláž vám závidím!!! :-) už aby tu taky bylo teplo :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Máš dokonalou postavu Inuš ! :) Ta svatba je pěkná, ale přesně, jak píšeš..raději na nějaké soukromé:)

    Baseball super a ano, tohle se v ČR opravdu nestáva :( :D:D Tady je to ještě desetkrát dražší..:(

    OdpovědětVymazat
  9. To ti tak neskutečně závidím! :/ :D
    A máš dokonalou postavu! :O

    OdpovědětVymazat
  10. Pěkná postava!!! Inuš to by se u nás fakt nestalo :(

    OdpovědětVymazat
  11. Super článek!
    Ino, ve všem ti moc sluší. Plavky se mi líbí, stejně jako krásné šatičky a super bunda. :)
    Svatbu na pláži bych brala, ale přesně, jak píšeš, na nějaké, kde bude jen svatba a nikdo jiný. A s tím baseballem je to super! Mně už se párkrát v Čechách stalo něco podobného jako vám, ale je to spíše výjimka.

    OdpovědětVymazat
  12. Jé, závidím ty zážitky, muselo to být skutečně super! Postavičku máš krásnou a co se svatby týče, raději bych taky trochu toho soukromí :)

    OdpovědětVymazat
  13. K tý svatbě - určitě by se mi to líbilo, ale je fakt, že mě nikdy nenapadlo, že by se mi v pozadí fotek váleli lidi v plavkách :D Takže asi vážně jenom na nějaký uzavřený..
    Baseball - já tu hru miluju (jak koukat tak hrát) a vážně otevřeně závidím místa!! úžasný fotky a koukám, že dost teplotní skoky - dopoledne v plavkách, večer v bundě :)
    Janča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Jani..večer už foukalo a na mě bylo fakt chladno..ale místní seděli na baseballu několik hodin klidně v tričku i když mě už byla zima..asi mají zásobu slunce v sobě:)

      Vymazat
  14. Milujem túto seriu fotiek. Pokračuj v nej :)

    OdpovědětVymazat
  15. Tyvadoo <3 Hlavně si to tam užiij :-*

    OdpovědětVymazat
  16. No to se v čechách opravdu nestává. Pamatuji si, že na koncert Lady Gaga stál nejdražší lístek kolem 2000 a hodinu před začátkem postával jeden prodejce vedle druhého u výlezu z metra a za lístek chtěl třeba i 8000,- zadara tě na lístek nenechal pomalu ani podívat. Jinak hezké plavky a o tvé postavě se ani vyjadřovat nebudu, měla bych z toho depku :-D

    OdpovědětVymazat
  17. skvělé fotky a zážitky, závidíme teplo, protože tady je neustále sníh, svatba na pláži - dobrý nápad, ale chyběla by mi kompletní rodina a zápas zadarmo skvělé:)! Hezky si užívejte! http://katefashionstyle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  18. Vypadáš krásně a spokojeně na všech fotkách. Moc ti to sluší. Ty zážitky jsou skvělé a neopakovatelné. Užij si to!

    OdpovědětVymazat
  19. aaa ta tvá postava, jsi nádherná, užívej si :)

    OdpovědětVymazat
  20. Teda, ta svatba mi přijde jako vtip :) Závidím to sluníčko!!

    OdpovědětVymazat
  21. keď vidím tieto tvoje fotky, tak sa začínam tešiť na svoje americké leto, ktoré ma už čochvíľa čaká:)

    a tá tvoja postava, kriste čo by som ja dala za tvoje brucho, ach jooo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Foly krásko..tak zkus moje cvičení které ukazuj na blogu:) máš ho hned..jinak ti moc děkuji za krásný komentář..Usa si určitě moc užiješ..a kdyby jsi měla nějaké otázky ohledně cesty..klidně mi napiš:)

      Vymazat
  22. Na baseball chodím veľmi rada, ale v Amerike to musel byť omnoho intenzívnejší zážitok, keďže je tam taký obľúbený! A s tými lístkami ste mali teda vážne šťastie :) Svadbu na pláži by som chcela aj ja, ale teda určite by som to urobila na súkromnej.. :)

    OdpovědětVymazat
  23. Tak svatba se mi nelíbila, opravdu by mi ti lidi v plavkách kolem vadili. Co se týká lístků v ČR tak je pravděpodobnost asi tak 1%, že by se to stalo, každopádně osobně bych v podobné situaci jako pán taky ráda udělala někomu radost, nebo bych je dala za běžnou cenu, ale myslím, že by těm lidem asi vypadly oči z důlku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No by jsme byly taky v šoku..jak jsme zvyklý z Čech na jiný přístup..ale hrozně nás to potěšilo:)

      Vymazat
  24. Krásné fotky! :) Máš nádhernou postavu♥
    Nikus

    OdpovědětVymazat
  25. teda ta svatba to je dobrý! a měla ses přidat na hostinu když si mezi ně zapadala :D a baseball taky super! a hrozně ti to sluší všude :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Alice to jsem teda mohla viď?:) a moc děkuji za komentář:)

      Vymazat
  26. Svatba na pláži.. Krásný!! Jinak, krásný moře a baseball? To bych někdy chtěla vidět.

    OdpovědětVymazat
  27. opět krásné fotky :) svatba na pláži to zní sakra dobře!

    Nicol

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.