úterý 12. dubna 2011

French touch

Co říkáte trendu průhledných plastových kabelek, co představila např. značka Furla..?
.. Líbí se vám..?..
Musím řict že ačkoliv moje kabelka na fotce není celoprůhledná, stejně jsem měla pocit ztráty soukromí, a to jsem v ní měla jen mobil a díky vnitřní kapsičce na zip, také peníze.
Průhledné tašky v podstatě ztrácí původní smysl kabelky, nejen jako doplňku,ale jako úschovny, pro ženu, důležitých věcí.
Nevím co nosí v kabelce každá z vás, ale mě bežně po kabelce pobíhá asi 5 různých lesků, kapesníčky, taky Pashmina, když ji nemám na krku, velká peněženka, skládací hřeben, a tuna dalších nutných věcí!

Nehledě na to, že vzhled plastové tašky, ovlivňuje i to čím je naplněna...Těžko bude vypadat stylově když do ni uložíme např. taštičku s nákupem z drogerie..

Těším se na vaše komentáře:)




















Co mám vlastně na sobě: trench coat Promod, rolák H&M, kalhoty Benetton, baleriny Calvin Klein



Baleríny Calvin Klein, Vintage kabelka ??, brýle Daisy Fuentes, baret Betmar New York

20 komentářů:

  1. supeeer :) pekne balerinky, zajimava kabelka :))

    OdpovědětVymazat
  2. najkrajsie vlasy a styl wauuuuuuuuuuu :)

    OdpovědětVymazat
  3. Souhlasím s těmi průhlednými taškami,mě osobně se to nelibí.Mě se,tak hrozně moc libí ten trenčot :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ježíš, ty jsi fakt nádherná, máš úžasný úsměv :-)!!! Outfit zase dokonalý, já mám hrozně ráda tyhle barvy, strašně se mi líbí baret, ten je opravdu "prďáckej" :D, moc ti sluší a samozřejmě trenčkot, to je moje srdcovka :-). jinak s těma kabelkama máš pravdu, přiznám se teda, že ty Furly se mi líbí, ale z praktického hlediska je to téměř nepoužitelné, taky mi vadí, že by měli všichni vidět, co mám v kabelce, pak kabelka jaksi postrádá smysl, když tam nebudu chtít nic nosit :)....ale na ozdobu je to fajn :-)!

    OdpovědětVymazat
  5. ano s těmi kabelkami troški ztrácíme soukromí..jinak máš krásný kabátek,taky jsem takový sháněla ,bohužel nesehnala a když už nějaký tak mi neseděl:(

    OdpovědětVymazat
  6. máš fakt skvělý úsměv a ty vlasy ti závidím každým dnem víc a víc :D ! a víš co? kabátky ti strašně sluší :) jinak můj názor na tyhle kabelky.. řekl bych že málokčemu se to hodí, málokomu sluší a málokdo jsi si vezme. líbí se mi jen na chiaře ferragni z blonde salad, k jednomu jejímu outfitu, ale celkově se mi ty kabelky nelíbí vlastně vůbec. :D

    OdpovědětVymazat
  7. s Tvým názorem na plastové kabelky naprosto souhlasím. Rozhodně nestojím o to, ukazovat všem co nosím v kabelce. Jinak tvůj outfit se mi moc líbí, jen takový roztomilý, veselý...nemůžu najít to pravé slovo :)

    OdpovědětVymazat
  8. suhlasim s tými kabelkami, ja by som si taku asi nezobrala, už len koli tomu všetkemu co nosim v kabelke, nepotrebujem aby kazdy videl moje šminky, jedlo, a atd :D a tento outfit ti velmi pristane :)

    http://mischeldoublew.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  9. Ty jsi naprostá modelka. Jsi překrásná a ty Tvé vlasy, asi to budu opakovat stále dokola, ale jsou vážně přenádherné. Kabelku Furla jsem si okamžitě v magazínech zamilovala, ale pro mě by byla asi také dost nepraktická. Máš naprostou pravdu. V kabelce tahám milion věcí a kdybych tam měla ještě strčit nějakou igelitku s nákupem nebo svačinu, tak by to vypadalo strašně srandovně. :DD Jinak k outfitu - líbí se mi baret! Moc moc.
    PS: Děkuji za krásné komentáře:* xoxo Mia

    OdpovědětVymazat
  10. souhlasím s tebou..kolikrát s sebou člověk nosí tampóny, kondomy nebo bůhví co, a to je pak fakt hloupý, aby to bylo vidět :D:D
    a sluší ti to!!.)

    OdpovědětVymazat
  11. průhledné tašky se mi designově líbí, ale já bych ji nechtěla - právě z těch důvodů, co popisuješ. A navíc by se toho mého nepořádku každý spíš lekl :D

    OdpovědětVymazat
  12. Moc děkuji za vaše krásné komentáře..a jsem hrozně ráda že tady vyjadřujete svoje názory..!!Díky moc!!

    OdpovědětVymazat
  13. Baretek je uzasnej, kabelky pruhledny se mi nelibi. Je to desne neprakticky.... a je fakt ze musim taky potvrdit ze myho neporadku by se kazdej lekl....kolikrat mam pocit ze uz na me z te kabelky musi neco vyskocit :-)

    OdpovědětVymazat
  14. Moc ti to sluší, v baretu vypadáš roztomile :) ... a co se týče průhledné kabelky - asi bych si ji nikdy nevzala :D

    OdpovědětVymazat
  15. super roztomilý outfit, moc hezký trenchcoat!

    OdpovědětVymazat
  16. super outfit, ten baret je kouzelný :)
    já bych plastikovou kabelku nechtěla. Mám totiž v kabelce takových věcí, že by to rozhodně nevypadlo stylově :D

    OdpovědětVymazat
  17. Ta kabelka je moc hezka,ale nikdy bych si ji nekoupila,nechci aby kazdy videl co v ni nosim..hezky den petula

    OdpovědětVymazat
  18. Děkuju moc za vaše názory..těší mě že se vyjadřujete k tématu..a samozřejmě jsem vděčná i za vaše chválící komentáře:)

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.