neděle 24. listopadu 2019

Xmas Shopping List I.

Krásný den všem.
Mám tu letošní první článek s tipy na dárky. Snažila jsem se o různé hladiny cen i zaměření dárků, tak snad si i letos z mých tipů vyberete. Jinak dnes to jsou dárky z Notino, jak pro ženy tak pro muže. Užijte si vybírání.





Dárky pro kámošky

Pleť
Pleťové masky jsou super dárkem pro všechny kamarádky, co rády pečují o pleť, vhodné od 13 do 99 let. Co třeba vytvořit balíček masek pro celé tělo (ruce, nohy, obličej) a s různým zaměřením (čistící, hydratační, peeling). S tímhle dárkem prostě nemůžete šlápnout vedle. Vybrala jsem Holika Holika zklidňující masku a Holika Holika hydratační a vyživující masku.
Low Budget




Péče
Výživná a hydratační a rozjasňující péče, to je produkt, který se hodí snad každému. Novinka od Bioderma Hydrabio Créme intenzivně a dlouhodobě hydratuje, zjemňuje a rozjasňuje pleť. Hodí se i pro velmi suchou a citlivou pokožku.
Low Budget



Vlasy
Pokud máte kámošku se zesvětlenými nebo blond vlasy, pořiďte ji produkty Kérastase Blond Absolu. Šampon, kondicioner, nebo klidně celou dárkovou sadu. Celou řadu jsem sama celý rok testovala a je to skvělá možnost jak udržet studenou blond bez návštěvy kadeřníka.
Low Budget




Interiér
Jasně, můžete koupit svíčku, tou určitě nic nezkazíte. Je to prostě klasika. Pokud chcete něco originálnějšího, zkuste difuzér nebo katalytickou lampu. Dají se najít v tak krásném provedení, že ozdobí každý interiér. Navíc můžete kupovat různé náplně jako dárky během celého roku.
Ashleigh & Burwood London Little Fluffy Clouds

Dárky pro muže

Ať už pro manžela, přítele nebo pro tátu. Vybrat opačnému pohlaví dárek bývá poměrně oříšek. Tak se na to mrkneme.

Pro vyznavače starých dobrých časů
Klasické holení zase přišlo do módy a je to skvělá možnost jak vyřešit dárky. Je k tomu potřeba celá výbava, takže račte vybírat. Na Notino najdete i veganské produkty, abyste vybrali opravdu pro každého. Potřebujete břitvu, nádobu na holení, štětku, mýdlo a další kosmetiku po holení. Já vytvořila celý balíček:)
Štětka na holení s kančími štětinami

Péče o vousy
Protipólem dárků na holení je naopak kosmetika která o vousy pečuje. Ty jsou už pár let dost v kurzu a proto najdete spoustu stylových sad a dárkových balení, které obsahují různé pečující oleje, hřebeny a podobně.
Beard Care kosmetická sada

Mužská pleť
Jo tohle není úplně jednoduché. Představa že dám Vendymu pečující krém není úplně reálná, protože všechny krémy úplně nesnáší. Takže zkouším aspoň čistící masky a podobně, i když to nakonec většinou používám já sama:D
Každopádně mám tu pár oblíbených, trochu hipster značek, které mají naprosto minimalistický design a můžete se ten produkt navíc půjčovat. O tom že vám svým designem navíc udělají hezčí koupelnu ani nemluvím:)
Hloubková čistící pleťová maska
Lokální péče pro pleť s nedokonalostmi




Pánský parfém
Jasně, můžete jít po klasických značkách, které třeba vídáte v reklamách. Ale co pro svého partnera koupit niche parfém? Můžu vám zaručit, že to bude dárek hlavně pro vás. Já vybrala Dyptique Tam Dao a pokud má váš partner v oblibě dřevité vůně, mohu jen doporučit.




Masky
I pánové můžou dostat darem masku na obličej, co třeba tu s čistícím uhlím, to zní docela drsně ne:D
Čistící maska s aktivním uhlím
Low Budget


Tchýně, mamky, tety, babičky

Tady jsem cílila hlavně na věk a na kvalitnější a hodnotnější dary. Přeci jen se jedná o blízkou rodinu a ženy, které jsou pilířem rodiny, proto jim chcete dopřát to nejlepší.

Parfém
Pakliže nejste s partnerem 14 dní, tak už svojí tchýni trochu znáte a stejně tak její vkus. Co si budeme povídat, parfém se nejlépe vybírá pro někoho, u koho víte, s jakou vůní nemůžete šlápnout vedle. Snazší je pak samozřejmě vybrat pro svojí mámu či babičku.
Základ je tedy alespoň vědět, jestli má daná osoba ráda květinové, citrusové, kořeněné či dřevité vůně. A naopak taky vědět, co z toho nesnáší, pak se vyvarujete takovým těm situacím u stromečku, kdy ten obdarovaný se značně kyselým úsměvem říká: jeee, no, ehm hezký. Stane se.
Já jsem se soustředila na klasiku a na to, co mám už sama vyzkoušené. A mám dojem, že je fajn dopřát těmto ženám kvalitu (nejlépe nejen jim:)
Takže co koupit mámě letos Chanel parfém?
Chanel parfém Coco


Dekorativka
Jak už jsem psala, zameřila jsem se na kvalitu, takže jsem vybrala trošku dražší produkty, ale nic extra nedostupného, řekla bych. Můžete například koupit mono stín, ne celou paletku a tam je cena více než příznivá.
Oční stíny se saténovým efektem Chanel
Dlouhotrvající oční stíny Dior



Péče
Tak tohle už je finančně náročnější, co si budeme, krémy proti vráskám prostě stojí nejvíc. Ale zase dokážou udělat obrovskou radost. Tak jsem vám našla různé cenové relace, aby si vybral každý.
Hydratační krém La Mer pro omlazení pleti 
Výživný krém pro obnovení hutnosti pleti očního okolí
Krém pro obnovení hutnosti pleti



Dárky a jejich zaměření samozřejmě můžete různě prohazovat:) Tedy co mám pro kámošky můžete dát i mámě a opačně:) A co vy a dárky? Už jste začali nakupovat?

2 komentáře:

  1. Dobrý večer, děkuji opět za inspirativní článek z oblasti kosmetiky. Já budu znít asi jako blázen, ale pro děti jsem měla vše již nakoupené na začátku října :-) a před 14 dny jsem již i zabalila. Pro muže a babičku mám dárečky na cestě, a pak se také nevyhnu nakupování v obchodech, ale jelikož již vím co nakoupím , tak se na to teším i na tu atmosféru kolem. :-)
    Se sestrou jsme si třeba zavedly již před nějakým rokem nedávání dárků, ale chvíle stravené spolu u dobrého jídla, bez dětí a kolotoče kolem domacností a práce.
    Hezký den El.

    OdpovědětVymazat
  2. Z řady Kerastase můžu za sebe ještě doporučit Dermo-Calm pro citlivou pokožku hlavy. Je to šampon a opravdu pomáhá.

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.