čtvrtek 8. listopadu 2018

October style

Krásný den, milé čtenářky.
Venku se nám začíná lehce ochlazovat, tak je konečně čas na pořádné podzimní outfity plné kabatů.
A zrovna kostkatý kabát by určitě neměl chybět ve vašem šatníku. Nejlépe, pokud máte jeden univerzální, jednobarevný kabát, který se lehce kombinuje a hodí se téměř ke všemu a pak jeden vzorovaný, který zase ozvláštní basic outfity. Tenhle kabát od Karen Millen bude vypadat perfektně i s ryze jednobarevnými outfity, ale já jsem vám ho chtěla ukázat s výraznými barvami. Pokud si úplně nejste jisté kombinací barev, zkuste se držet buď teplých, nebo studených odstínů. Já jsem si ke kabátu vybrala dominantní žlutý odstín, jehož nadvládu jsem narušila červeným baretem a modrými flare jeans. Kabát ale půjde i šatům či sukni. Jeho elegantní nádech se dá shodit teniskami nebo můžete vzít "martensky".

Tak doufám, že už jste svůj kabát sehnali a můžete si tak v klidu užívat podzimních outfitů. Pokud ne, tak určitě mrkněte na Chodov do Karen Millen. Tehle střih tam mají i v jednobarevných verzích.

Pokud se vám outfit líbí, budu ráda za vše komentáře:)

Kabát Karen Millen, Svetr Massimo Dutti, Kabelka Lindex, Baret Tonak, Brýle Dior Fokus Optik



Diamantové šperky Gismondi 1754





4 komentáře:

  1. To by mě nenapadlo vzít si k tomu červený baret. Já bych tam nejspíš cpala žlutý nebo černý. Děkuju za skvělou inspiraci. Vypadá to skvěle.

    OdpovědětVymazat
  2. Moc se mi libí ta kombinace barev a vzor na kabátě. Dohromady super.

    OdpovědětVymazat
  3. I constantly emailed this web site post page to
    all my friends, since if like to read it after that my friends will too.

    OdpovědětVymazat
  4. Dobrý den, Ino. Moc vám to sluší, zvonáče jsou úžasnééé!, připomíná mi to dobu, kdy byly hodně trendy v devadesátkách. skvělá kombinace i volba barev:-)) Mohu se prosím zeptat, jaký pan doktor vám udělal tak krásný nos? Zvažuji stejný zákrok už několik let, vaše doporučení by bylo báječné! Děkuji předem, krásný zimní den! S.

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.