středa 3. října 2018

Autumn style

Krásné ráno, milé čtenářky.
Dlouhé sukně sice nenosím moc často, ale přiznávám, že se mi moc líbí jejich silueta, zvláště na podzim, kdy se dá outfit efektně navrstvit. Nejvíc mi vyhovuje tato délka nad kotníky, jelikož se k ní lehce kombinují boty. Tentokrát jsem zvolila tenisky, ale moc dobře vypadají i perka. Jinak preferuji prodlouženou siluetu, takže jsem přidala dlouhý křivák a svetr. Je to zajímavější než klasická délka do pasu a také se to lépe kombinuje s dlouhou šálou. A o pohodlí a teple nemluvě:) Podzim je pro podobné siluety naprosto ideální i vzhledem k tomu, že se má ještě vrátit babí léto. Celý outfit je kromě svetru, šály a bot z Karen Millen, kde mají  4-7. října slevu 25% v Designer Gallery Centrum Chodov. Mrkněte do jejich slevové knížky.

Pokud budete chtít na Chodově pomoct s výběrem oblečení či doplňků, nejen při těchto slevách, ale i kdykoliv jindy, můžete na nákupy přímo se mnou:) Stačí si zdarma online zřídit věrnostní kartu a objednat si ode mě styling ( v čase, na kterém se domluvíme). Vše je zdarma jako pozornost od centra Chodov:) Budu se na vás moc těšit.

 Sukně, bunda, taška Karen Millen, Šála Acne


 Brýle Dolce Gabbana Fokus Optik






4 komentáře:

  1. Moc ti to sluší Ino! Vypadáš krásně. Moc se mi líbí taková kombinace. Ale kdybych si to oblékla já, vypadala bych jako hastroš, protože nejsem štíhlá, jako Ty :)
    Hezký den ti přeji. Dasha S.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Ino,
    kombinace je moc hezká a ty studené odstíny jsou dobře slazené. Od vlasů až po boty je to fakt pecka :) Sluší ti to!

    Martina

    OdpovědětVymazat
  3. Nádherná kombinace oblečení! Velice Ti to sluší!

    OdpovědětVymazat
  4. Skvělá kombinace a krásná sukně.

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.