neděle 19. srpna 2018

Vogue Covers


Krásné ráno, milé čtenářky.
Předpokládám, že tady mám samé milovnice módy, které měly pátek zaškrtnutý v kalendáři už x měsíců. První vydání Vogue CS zahltilo všechny sociální sítě a (minimálně) v mé sociální bublině se o něm stále živě diskutuje. Den před vydáním jsem byla pozvaná na tiskovku, kde byla obálka odhalena. Ještě cestou se mě Vašek ptal, co podle mě na obálce bude. Doufala jsem, že to nebude  modelka, ani herečka. Že to bude žena, která bude inspirativní ve všech ohledech a její osobnost bude mít přesah módního časopisu. Vzdát coverem hold Olze Havlové bylo podle mě úžasným rozhodnutím a je to osobnost, kterou bychom si zrovna v této době měli připomínat. Objevilo se  hodně různých názorů a ne každý byl s obálkou spokojen, ale mě se strašně ulevilo. Ptáte se proč? Prostě jen proto, že lze dělat Vogue na úrovni i v českých podmínkách a přitom si zachovat osobitost a názor na aktuální situaci u nás.  A Michal Pudelka? On je prostě geniální a už nějakou dobu můj favorit:)



Představu o focení s první obálkou VOGUE jsem měla už docela dlouho. Šaty z Karen Millen k obálce barevně perfektně sedí a plastová taška jim jemně ubírá na eleganci. Taky jsem vytáhla nové Dolce Gabbana brýle z Fokus Optik . Boty z Office Shoes a zmíněnou tašku už znáte:)









Jak se první vydání Vogue líbí vám? Sehnali jste ho v pátek?

8 komentářů:

  1. Mně se náš první Vogue také moc líbí. Obálka je úžasně nadčasová,inspirativní,silná,minimalistická,a především s hlubokou myšlenkou - a toto by se s obálkou, na které by byla sebekrásnější modelka, prostě předat nepodařilo. Sehnala jsem ho i u nás na maloměstě :D :-) A denně v něm listuji a jsem spokojená. Je to historický okamžik, první vydání této módní bible a proto jsem ráda, že ho vlastním :-) Euni

    OdpovědětVymazat
  2. Musim rict, ze jsem mela trochu obavy, aby neslo jen o 'povrchni' modu,ale cs Vogue me uchvatilo, protoze to cely tak nejak ma hloubku...��

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Ino, diky za clanek. Za prve krasne saty, Karen Millen miluju uz od dob, kdy jsem v UK pracovala behem studii, je to opravdu neokoukane, krasne strihy a materialy a hlavne to tu nikdo moc nema a nezna.
    Za druhe se mi libi tvuj koment k titulce Vogue. Pro me to take byla udalost, nejen z duvodu toho, ze me moda zajima a snazim se sledovat, ale i proto ze je to kulturni udalost pro vsechny ceskoslovenske zeny, taky mam rada Behounkovou, takze jsem opravdu nemohla dospat. Titulka predcila me ocekavani, bylo tam toho hodne - krasa, moda, jednoduchost, zamysleni, nostalgie, ocekavani, tajemstvi. Chvilku jsem premyslela, jestli to je opravdu Olga, jako vazne... jsem zvedava, jaka kvalita casopisu se udrzi. Treba nemecky Vogue moc nemusim, je to jen o reklamach, tak drzim palce, at je kazdy dalsi dil takovy, nebo jeste lepsi.
    Mej se fajn :)

    OdpovědětVymazat
  4. Taky jsem se noc těšila na ten den, ale bohužel jsem už první vydání nesehnala. Opravdu všude byla hned pryč. Jinak obálka se mi noc líbí a ja si psala, taky jsem si říkala, že by tam mohla být nějaká inspirující žena. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Úprimne netuším, prečo bolo toľko ľudí popudených touto obálkou. Podľa mňa je vkusná, umelecká a hlavne nie je prvoplánová. Vogue si neplánujem kupovať, možno by som si ho len niekde prelistovala. :) Vyzeráš skvelo ako vždy!

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  6. Bohužel už ho nikde nemají :-( Nicméně jsem slyšela, že v něm ke čtení moc není.

    Outfit hezký, líbí se mi šaty a brýle! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Vogue jsem vyhlížela netrpělivě a odpočítávala dny. Popravdě jsem zklamaná a další číslo si určitě nekoupím. Tolik zbytečně vyplácaného papíru...Můžu se zeptat třeba který článek tebe osobně nejvíce zaujal? Tvého názoru si moc vážím. Na přebal bych vybrala buď Charlottu Garrigue-Masarykovou nebo Boženu Vikovou-Kunětickou.

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj Ino,
    šaty jsou opravdu super, moc se mi líbí a celkový outfit taky :) Průhledná kabelka je určitě zajímavá a myslím, že by tě taky mohli použít do Vogue :D
    Já jsem osobně časopis nesháněla, ale sestra ho má, tak potom na něho mrknu :)

    Martina

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.