čtvrtek 30. srpna 2018

Instalife Srpen

Krasny den, milé čtenářky. Srpen bývá považován za měsíc dovolených a odpočinku. Pro mě je už několik  let ve znamení příprav na Fashion Week. Matně jsem vzpomínala na dobu, kdy jsem měla připravené dva outfity na dva dny:) Teď jsem na zhruba na 14 outfitech a řeším, co nakonec vynesu a co ne. Co s čím jak zkombinuji a co mě nejlépe vystihuje. Je to zabáva, ale i kus práce, všechno domluvit, vymyslet, vyzvednout, vyměnit atd. Takže se většinou snažím ty aktivity trochu vyvážit a volný čas trávit v přírodě, abych dobila energii a kreativitu. Běhěm sprna jsme nachodili stovky kilometrů v horách, což byl v tom vedru ve městě jediný správný nápad a užili jsme si spousty přírody. A v mezi čase jsem lítala po Praze po schůzkách a vyzvedávala všechny věci na módní maraton.
Snad se vám měsíční shrnutí bude líbit a nezapomeňte od zítra sledovat moje Instastories (dnes je navíc opening party), protože začíná MBPFW. Přehlídky jsou od soboty a samozřejmě vám je budu jako vždy natáčet online. Jsem opět pozvaná na všechny přehlídky (thank you!!), tak o nic nepřijdete.
Vidíme se na mém instastories Ina_T_Blog:)

V srpnu jsem toho stihla samozřejmě daleko víc, třeba vyměnit letní oblečení za podzimní (huráááá), užít si piknik Sally Hansen se svými čtenářkami, otestovat restauraci i nové drinky. Tak na to mrkneme:)




Krkonoše jsou prostě moje srdcovka. Vracím se sem neskutečně ráda, protože mě tamní příroda skvěle dobíjí.


Naprosto vynikající nové menu v Spices Restaurand and Bar. Jestli máte rádi asijskou kuchyni, doporučuji vyzkoušet.  Brzy se tam plánujeme vrátit na ochutnání dalších chodů, které jsme do sebe už nenacpali.

Grilovačky nám letos asi pomalu končí, ale užili jsme si jich spoustu a příští rok se pustím do zvelební verandy:) Klobouk Tonak, Veuve Clicquot

 Piknik Sally Hansen a mé milé čtenářky, které vyhráli v souteži:)






 Super apartmány na Medvědíně

 Ochutnávka letních koktejlů v Hard Rock Café

Vyzvedávání věcí na Fashion Weeek v Design Gallery Chodov
Butik Max Mara Weekend který najdete v Design Gallery centra Chodov

Taky jsem přijala pozvání do design obchodu Vitra na kreativní workshop


Trochu opožděně, ale přece:) Článek o mém šatníku v Marianne.




 Bunda Bogner
Dokončená ložnice i s novou lavicí. Postel Dreambeds.

4 komentáře:

  1. Neopísateľne sa mi páči ten outfit na prvej fotke. :) Inak super článok, parádne zábery. ;)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  2. Čtenářky vyhrálY

    OdpovědětVymazat
  3. Krásne fotky. Ja sa opakovane neviem vynadívat na šaty od Pietro Filipi a z Max and Co. Škoda, že som ich prepásla, Vám nesmierne slušia!. Olga

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.