pondělí 9. dubna 2018

Narozeniny

Krásné ráno, milé čtenářky.
To snad není možné, že jsem zase o rok starší. Přijde mi, že všichni na instagramu teď slaví dvacítku a já sfoukávala číslo 32:D Samozřejmě vím, že bude hůř, takže se tím extra netrápím:) ale přijde mi, že jsem nedávno slavila pětadvacet a přitom za chvíli budu slavit pětatřicet:D

Každopádně, letos jsem si pro oslavu opět vybrala Chateau Mcely a jako obvykle jsme byli nadšení. Jako dárek jsem si nakonec vybrala Volkswagen T-Roc, který jsem testovala a nakonec se rozhodla pro jeho koupi. Už dlouho jsem chtěla automat, a ze všech aut, které měla možnost testovat, mě tohle pro vlastní potřebu oslovilo nejvíc. A taky jsem si říkala, že si nové vozítko zasloužím:) Automat se mi na moje cestování bude velmi hodit, nejsem díky němu tak unavená a celkově je auto úžasně komfortní. Jsem moc ráda, že mi píšete, že jsem auto vybrala dobře a hodí se ke mě:)


Jinak jsem v Chateau Mcely neslavila sama:) Taspir měl první narozeniny jen dva dny po těch mých, takže jsme to rovnou oslavili spolu. Objednali jsme mu dort v naší oblíbené psí kavárně Zolly Dog Bakery a užili si společnou oslavu.

Do fotek jsem vám rovnou přidala i nový outfit, ve kterém jsem narozeniny oslavila. Sukně má skvělý zavinovací střih a řasení, kterým zaujme na první pohled. Hodí se k ní tenisky i podpatky a dá se vzít s košilí, ale i s basic trikem.



Outfit Marella Chodov,  Čepice Lindex, Boty Nike, brýle Dior Fokus Optik














11 komentářů:

  1. dodatočne všetko najlepšie :) vyzeráš skvele, outfit je božský :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc Sabi. Jsem moc ráda, že se ti outfit líbí.

      Vymazat
  2. Vypadá to na moc fajnový víkend, ty blond vlasy ti neskutečně sluší, vypadáš jako panenka a ta sukně je bomba, asi si ji taky budu muset sehnat. Šárka (PS: mě už taky táhne na 30 a věk je jen číslo, pořád se můžem cítit na 20 ) :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc. To jsem ráda, ze se líbí outfit i nové vlásky;)

      Vymazat
  3. Ahoj Ino,
    myslím, že lepší místo pro oslavu jste si vybrat nemohli :) Odpočinuli jste si, dali jste si úžasné jídlo a celkově to oslavili v hezkém prostředí v té nejlepší společnosti ;) Co se věku týče tak si myslím, že je jedno jestli máš 20, 30 nebo 50. Záleží jak se člověk cítí, jak si užívá život a jaký má postoj.
    Outfit se mi moc líbí a ta sukně je úplně super :)

    Martina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc Marti a máš samozřejmě pravdu. O věku to není, spíš o pocitu. A Mcely prostě milujeme a cítíme se tam strašně dobře.

      Vymazat
  4. Krásný outfit. Ta sukně je opravdu originální. A opožděně vše nejlepší tobě i Taspirovi.

    OdpovědětVymazat
  5. Moc krásné fotky outfitu i celé oslavy. A opožděně přeji vše nejlepší k narozeninám tobě i Taspikovi.

    OdpovědětVymazat
  6. Krasne narozeniny Inusko. Nadherne misto na oslavu. Jen....pes v obleku, s lahvi a s dortem? Neni uz to trochu moc? Je to porad pes a ne dite, clovek.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale Taspir je součást rodiny. Je to takové naše mimino a nemám důvod to nějak skrývat nebo se za to stydět. Dostal psí dort, na tom není nic zvláštního, lahev byla samozřejmě pro mě a motýlka taky dostal darem. Všechny naše domácí mazlíčky jsem vždy brala jako součást rodiny. Každý ať to má, jak je mu příjemné ne? Taspir je součástí našeho života a dělá nám velkou radost. Přála bych to všem stejně;)

      Vymazat
  7. Dodatečně všechno nejlepší k narozeninám :)
    Blond ti fakt sluší :))

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.