úterý 24. dubna 2018

Instalife Duben

Krásný den. Duben za chvíli končí, tak pro vás mám jeho rekapitulaci:)
Tenhle měsíc prostě miluju. Konečně začíná být pořádné jaro (tento rok spíš léto:). V obchodech jsou nové kolekce plné barev. Slavím narozeniny:D Ale všechno se tak nějak víc probouzí k životu. Firmy pořádají jednu prezentaci za druhou a člověk neví, kam se jít podívat dřív. Taky jsme si začali více užívat naší novou zahradu. Objednali jsme zahradní nábytek, kterého se nemůžu dočkat, taky sekačku a gril:) Takže se těším na první pořádnou grilovačku s přáteli.
Taky jsem byla na dalším odbarvení vlasů a jsem tak už na své vysněné barvě:)
Jdeme tedy mrknout na celý měsic.


 Šaty Max&Co, Brýle Fokus Optik, Kabelka Coccinelle



V dubnu jsem opět navštívila Asklepion. Po několika měsících jsem opět zkusila plasmu a na vaše doporučení také delší řasy. Víc vám ukažu v samostatném článku.

 Taspirova oblíbená psí cukrárna Zolly Dog Bakery


 Oficiální opening Jo Malone na Chodově

Taky jsme byli v Auto Jarov objednat můj narozeninový dárek. VW T-Roc. Chvíli nám trvalo vybrat barvu a veškeré vybavení. Ale nakonec jsme se s Václavem nějak domluvili:) Stejně to bude hlavně můj dopravní prostředek a jemu zůstane druhé auto:)
Z Instastories určitě víte, že jsem trávila den s novým parfémem Salvatore Ferragamo a Fann parfumerii. Zašli jsme na oběd, udělaly pár fotek a nakonec jsem se ve Fann potkala i s vámi, čtenářkami:)


 A večer me už čekal opening butiku Salvatore Ferragamo na Pařížské ulici.
Byl to krásný opening plný květin. Nádhera:)






Jak jsem psala, byla jsem na dalším odbarvování. A přinesu vám o tom samostatný článek :)

Taky jsme byli uklízet v rámci akce Ukliďme Česko. V našem okolí se konal uklid kolem řeky, tak jsme se přidali. Strašně mile mě potěšilo, že to pořádali mladí kluci kolem 18 let. Podobnou akci můžete naplánovat v okolí svého bydliště i vy:)
Příjemný pracovní oběd s Carollinum:)



Nějaké ty materiální radosti:)


Nové mokasíny Timberland z Officeshoes
 Letos se zase plánujeme vrátit ke golfu. Minulý rok v létě jsme kupovali dům, stěhovali se a nebyl na to vůbec čas. Letos bych ráda trochu oprášila hole a zase se k tomu vrátila:) Outfit Bogner

Vyzkoušela jsem nový parfém Jo Malone z exkluzivní řady Cologne Intense. 
Obsahuje velmi vzácnou složku Jasmin Sambac, kterou může používat jen 5% parfumářů na světě.

 Focení pro Marianne u mě v šatně. Vidíme se v červnovém čísle:)

Outfit Lindex, Boty Hogl

7 komentářů:

  1. tá prvá fotka je úplne božská! :) upratovanie pri rieke je super nápad a ešte lepšie, že si sa zapojila, určite by sa to zišlo v každom meste :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc Sabi. Je super, že to probíhá po celé republice a pokud tam nenajdeš svoje město, můžeš úklid založit sama a někdo se ti tam může přihlásit. Příště bychom rádi uklidili blízký les:)

      Vymazat
  2. Vidím, že jsi taky blázen do pruhovaných vršků :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No naprostý. Já je úplně zbožňuji. Je to nesmrtelný vzor a asi mě nikdy neomrzí. Je fakt, že když je mám různě poskladané v šuplících, tak si říkám, že toho nemám moc. Ale jak jsem to na focení rozvěsila, tak mě to trochu vyděsilo:) Navíc další zůstaly v šuplících:D #zavislaknapruzich

      Vymazat
  3. Máte dvě auta a uklizite ceske krajiny:-))))

    OdpovědětVymazat
  4. Přesně tak. Máme dvě auta, a taky lítáme po světě. Ale i když se těchto věcí vzdáme, tak se ty černé skládky u řek samy neuklidí. Možná je tam založil někdo, kdo auto nemá, proto pro něj byl problém odvézt to na povolenou skládku nebo do sběrného dvora:) Netuším:) Ale pro koho je problém, že uklízím přírodu, tak toho neuspokojím žádnou informací:)

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Ino,
    vidím, že duben jsi měla opět zajímavý a plný krásných momentů :) A ta první fotka? No nemám slov, ta se fakt neskutečně povedla a vypadáš tam opravdu dokonale. Parfém od Jo Malone musí krásně vonět. Mám moc ráda, když některý parfém obsahuje jasmín a pokud tento obsahuje jeho tak vzácnou složku, tak věřím, že to musí stát za to :)
    No a závěrečný pruhovaný outfit je taky super. Moc se mi líbí jak kombinuješ dva druhy proužků a všechno spolu ladí :) Normálně by mě taková kombinace v životě nenapadla :)

    Martina

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.