čtvrtek 16. února 2017

Jarní nákupy

Krásný večer.
Dnešní krásné a slunečné počasí mi připomnělo, že se za chvíli bude měnit sezóna a naše šatníky. Právě přechod na jiné roční období sebou nese malou hysterii, kterou samozřejmě notně podporují módní značky. Spousta lidí se mě neustále ptá na nové trendy. Na to, co si mají a nemají kupovat. Nedávno jsem o tom mluvila v reportáži, kterou jsme natáčeli pro Primu. Samozřejmě se tam nevešlo vše, co jsem chtěla říct, ale v kostce vám to shrnu v tomto článku. Nemusíte hned kvůli jaru kupovat nové outfity. Značky a obchody nás k tomu samozřejmě tlačí. Po fashion weeku se objeví barevné a střihové trendy, ale když se má začít nosit khaki či fuchsia a vy tyhle barvy k smrti nesnášíte, tak proč se do toho nutit? Stejné je to se střihy. Jestliže se necítíte ve skinny jeans, co zkusit zvony? A když vám nové trendy nesedí, prostě si najděte svoje barvy a střihy:) A z trendů si vyberte třeba jen dva tři kousky, které oživí váš šatník. Co jsem dnes chtěla vlastně říct?

To, že se vůbec nemusíte stresovat novou sezónou a nákupy nových věcí. Vážně nepotřebujete obměnit celý šatník. Určitě to souvisí i s tím, jak v zimě chodíme zakuklení od hlavy až k patě a na jaře se chceme obrazně vylíhnout jako motýli. Ale zkuste na jaro třeba nový účes, barvu či změnu líčení. A pokud chcete dobře nakoupit, tak investujte do kvalitní kožené kabelky nebo šatů, které budete nosit léta:)
Já už jsem poměrně věrná oblíbeným, kvalitním značkám a už hodně dlouho se mi nestalo, že bych nákupu litovala.
Říkala jsem si, že bych připravila článek o tom, jak nakupuji a vybírám oblečení a jak celkově řadím svůj šatník. Budu ráda, když mi napíšete, jestli by vás to zajímalo:)
Kabát a kabelka z Max&Co na Chodově, rolák Lindex, zvony Lindex, boty Office Shoes, brýle Prada.










27 komentářů:

  1. Nejlepší česká bloggerka. Opět jsi to potvrdila Inuš.

    OdpovědětVymazat
  2. Ano ano zajímalo 😉

    OdpovědětVymazat
  3. Inuš článek musíš sepsat a dát tam konečně fotky z celé šatny a jak třeba oblečení ukládáš. Jinak díky moc za článek. Ja to tak mám každé jaro a docela i propadám beznaději že nikdy nemám co na sebe a to co mám je už k ničemu takže díky a chválím outfit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Allinko, článek tedy bude. A beznaději určitě nepropadej, všimla jsem si, že to tak má více čtenářek, proto jsem článek také sepsala:)

      Vymazat
  4. Krásný večer!
    Já na Tobě, Ino, ty zvonáče tak miluju! Sama jsem si minulý rok musela jedny pořídit, plus zvonáčový overal, nějak mě to k nim táhlo a nosím je šíleně ráda :)
    A ten kabát je nádhernej :) Skvělá, jako vždycky! Jsem šťastná za tu smršť příspěvků na blog v poslední době. Hezky se mi čteš a o fotkách netřeba mluvit. :)

    Měj se hezky, Mia.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc Mio, přiznávám že jsem si už najela na lepší plánování příspěvků a jsem ráda, že si toho všímáte. To mě vážně moc těší:) Já stále tvrdí že zvonáče sluší každému a jsou k postavě přívětivější než třeba skinny:)

      Vymazat
  5. Mně úplně stačí, že odložím kabát/bundu. Těším se na svetry a trička, lehčí boty a budu uplně nová. Věřím na módu/styl podle povahy a že se během života příliš nemění. Dámy budou dámy, sporťandy budou sporťandy a čarodějky budou čarodějky. PS: povah je samozřejmě víc.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky se těším až odložím těžký kabát. To bude paráda:)

      Vymazat
  6. Článek o ukládání oblečení by se mi líbil. Ten kabátek je nádherný!

    OdpovědětVymazat
  7. Za mě určitě všema deseti, aspoň se budu moci inspirovat :)

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj Ino, ráda bych viděla článek jak si oblečení ukládáš a zajímalo by mě, jak často ho třeba obměňuješ a jak dlouho ti tam jednotlivé kousky oblečení vydrží :)
    Moc se mi na tobě líbí takový ten lehce retro styl, velice ti pasuje :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za tip na článek Aklly:) Zamyslím se nad tím, ale určitě to půjde:)

      Vymazat
  9. Jsi jako panenka a ty vlasy . Proste nádhera ! :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Moc hezký článek a přiznám se, že mě od tebe hodně překvapil, rozhodně ale v tom pozitivní slova smyslu. Někdy mám pocit, že většina jiných bloggerek pořád jen čtenářům podsouvá, jak by měli nakupovat ve velkém. Souhlasím ale spíš s tebou, že stačí pár krásných a kvalitních, klidně i dražších věcí, ze kterých se pak budeme radovat dlouhou dobu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Péti, já jsem si vždy snažila razit vlastní cestu, a jelikož mi nevyhovuje ten masivní tlak na neustále nakupování a obměňování věcí, rozhodla jsem se psát podobně laděné články. Blogerky by neměly své čtenářky jen tlačit k novým a novým nákupům, ale být inspirací v tom, co stojí za nákup a jak využít to, co už doma máte:) Děkuji moc za komentář:)

      Vymazat
  11. Ten kabátek je nádherný! A ty boty? OMG!!! Jsou vážně suprový! Já miluju podpatky. (a ne jenom proto, že jsem malá :D) Ale, když si je vemu, všichni na mě koukají stylem: "OMG, co to máš za boty? Nejsi žádná hvězda!" Samozřejmě, že mě to mrzí, ale na druhou stranu. Haters fuck off!

    http://basic-whitegirl.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  12. Krásný outfit!
    Ohledně obměny šatníku s tebou naprosto souhlasím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc za komentář Magdi:) Další články s podobným tématem budou rozhodně následovat:)

      Vymazat
  13. Na zvonové kalhoty jsem si už odvykla, ale tobě to moc sluší.

    OdpovědětVymazat
  14. Moc krásný outfit! Hezky napsaný článek, proč by měl člověk nosit něco jen proto, že je to "v módě", když se mu to vůbec nelíbí?!

    OdpovědětVymazat
  15. Skvelý článok, som rada, že konečne niekto netlačí do popredia rýchlu módu ale dáva rozumné nápady. Dovolila som si ho zdieľať na fcb môjho blogu :)

    OdpovědětVymazat
  16. Takový článek bych nejen já uvítala a moc by se mi hodil. Je mi moc sympatické, jak píšeš o tom, že není nutná obměna šatníku, jak to je všude kolem nás :) S líčením a účesem souhlasím, přeci jen se sluníčkem ráda používám jiné barvy, jak na podzim, zimu.

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.