pondělí 2. ledna 2017

Oslavy konce roku


Zdravím vás v novém roce milé čtenářky.
Jak jste si užily oslavy konce minulého roku?
Přiznám se, že my Silvestr neslavíme moc rádi. Byly roky, kdy jsem konec roku nadšeně slavila s kamarádkami v klubech, kde jsme tancovaly až do rána a představa že bych zůstala doma pro mě byla jako pohřbení zaživa:D Tohle pnutí, že na Silvestra musím nutně někde pařit, je už naštěstí dlouho pryč a už ho slavím jen podle nálady. Letos jsme věděli že vyrazíme na hory a večer strávíme prostě podle toho, co se nám bude chtít dělat. Celodenní ježdění a hlídání nevlastních sourozenců na svahu tak, aby si třeba nezlomili při jízdě vaz (14leté ségře se to po nepovedeném výstupu výskoku ze sedačky málem povedlo), mě vyčerpalo natolik, že jsem s chutí odmítla pozvaní přátel a večer jsme strávili s Vaškem, gramofonem a šampaňským, což byla správná kombinace pro uklidnění mých nervů:D. Krásně jsme si popovídali o tom, co chceme podniknout tento rok, kam se chceme podívat, ale taky jak se chceme víc věnovat našim rodinám, malým neteřím a synovcům. Opět chceme cestovat, což je podle mě jedna z nejlepších investic, které v životě můžete udělat, a začneme s tím už v lednu:) Protože jsem vám na konci roku nestihla dát všechny fotky, mám pro vás malý souhrn z konce prosince a ze zmíněného Silvestra.

Jak jste oslavily konec roku vy? Máte Silvestr za nucené veselí, nebo si ho užíváte?


Oblečení i boty Bogner 




Můj vánoční dárek, prsten z Roberto Coin:) a šampaňské Rich od Veuve Clicquot, které se míchá s okurkou, celerem, ananasem či paprikou a je to šílená dobrota:)






Před Vánoci jsem prodávala v obchodě Tory Burch při charitativní akci, kdy šla garantovaná částka z prodeje na charitu. Akce se konala v několika buticích na Pařížské a byla jsem ráda, že mohu alespoň trochu pomoct:)



 Při prodeji jsem na sobě měla šaty a náhrdelník Tory Burch:) boty Office Shoes

Taky jsem byla pozvaná na uvedení nové kolekce Versace, kde jsem nakonec byla i v roli modelky:D
Na sobě jsem měla ůžasný, kožený kabát Versace



7 komentářů:

  1. Hmmm, ten kožený kabát je úžasný! Ani radši nechci znát cenu :D je mi jasný, že zůstanu u snění :D

    Jinak já měla Silvestra pracovního, chtěla jsem z okna aspoň koukat na ohňostroj, ale byl takový smog, že jsem neviděla vůbec nic :(

    OdpovědětVymazat
  2. Hezký jste si to udělali. Ale jak mohla tvoje ségra vypadnout ze sedačky?? My jsme slavili s celou rodinou i prarodiči doma. Klasická oslava s chlebíčky a bohemkou takže to nebylo tak fotogenické ale musím říct, že jsem si to s nimi fakt užila. Je moc hezký, že chceš víc času trávit s rodinou. Alča

    OdpovědětVymazat
  3. S tím slavením SIlvestra to znám ! :) Mám to stejně ! Někdy bych je nějraději vynechala, i když musím přiznat, že ten letošní jsem si moc užila ! :)

    LenaČerge

    OdpovědětVymazat
  4. Ino, dřív jsem tě ráda sledovala, ale podívej se.. stala jsi se stejně komerční jako většina ostatních blogerek, zaprodaná.. je to škoda. :-(

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Ino,
    my jsme měli takovou decentní silvestrovskou oslavu, po které jsme ráno vstali bez bolehlavu. Ale musí říct, že jsme si to užili, byli jsme v dobré společnosti s dobrým jídlem a pitím, takže za mě ideální kombinace :) Těším se na rok 2017, na výzvy které přinese (už teď vím, že jich bude hodně) a na zážitky, které připraví :) Máme taky spoustu plánů, tak doufám, že se alespoň část podaří splnit :)
    Přeji ti všechno nejlepší do roku 2017!
    Martina

    OdpovědětVymazat
  6. Taky jsem si Silvestra užila tak decentně. S přítelem jsme si udělali chlebíčky a popíjeli vínko a pak šli k našim na ohňostroj. Stoprocentně lepší, než se prvního vzbudit s pekelnou bolestí hlavy :D

    MY COZY CORNER

    OdpovědětVymazat
  7. zostať na Silvestra vnútri s najbližšími je podľa mňa najlepšie strávený koniec roka :) teší ma čítať, koľko ľudí to vidí podobne ako ja ;)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.