úterý 6. prosince 2016

Xmass shopping III.

Hezký večer všem.
tak jak jste na tom aktuálně s dárky ? Mě ještě chybí jeden pro Vaška, pro tátu, nevlastního bráchu, tchána (s těma chlapama to je nějaký težký). A taky ještě nemám vymyšleno pro pár kamarádek. Noo, tak to vypadá že budu ještě 23.12 lítat někde po obchodech:D
Pokud chcete nákupy vyřešit dříve, zkuste si se mnou zajít na nákupy, protože na své čtenáře, si čas udělám moc ráda. Celý listopad jste mohly využít mých služeb stylistky na Chodově, a pro velký úspěch se Chodov rozhodl umožnit vám nákupy i před Vánoci. Stačí se zadarmo zaregistrovat a vybrat si jeden z termínu. Jedná se vždy o středy a já se moc těším, koho ze svých čtenářek budu mít tentokrát možnost poznat:)

Ale jdeme mrknout na mé další vánoční tipy:)


Alkohol k Vánocům rozdávám i dostávám. Jsem ráda když objevím zajimavou edici (nejlépe včetně skleniček) nebo hezké balení. 
Tentokrát jsem vybrala Veuve Clicquot Brut Trunk Box ve stylovém kufříku:)




Vánoční svetr jsem tedy pořídila sobě, ale stejně vám ho tady ukážu:) Je z Lindexu.

Jediný dárek který jsem už i darovala jsou šatičky pro moji malou neteř Liliane. Malá z nich měla mega radost a říkala že jsem nejlepší teta (samozřejmě kecám, Liloušovi je pár měsíců:)
Ale za pár let budu teta numb.one :D


Pro mě a pro Vaška jsem ještě koupila nové hrnky. Ovšem nechat je schované do Vánoc jsem nějak nevydržela a předpokládám, že celá vánoční amosféra bude s nimi tak nějak příjemnější:D
Zvlášť, když je budeme plnit vynikající horkou čokoládou:) Taky v zimě nakupujete různé hrnky, protože je děsně potřebujete a na jaře se divíte jak jsou ty kuchyňský skříňky zase narvaný nádobím, které ani nepoznáváte?:D

Taky jsem si pořídila nové dekorace, a to skleněné hvězdy. Plán byl, že přijdou na okno nebo budou viset před závěsem. To bych ovšem tu větší nesměla rozmlátit hned po focení:D  Šikulka Ina:D

Dárek pro nejlepší kamarádku. 
Trochu kýč, ale sněžítka k Vánocům naštěstí patří a já vím že ji udělá radost.

Bez sametové teplákovky nejsem schopna přežít zimu a kupuje je zásadně v Lindexu. Perfektně drží a nevytahují se u ní kolena:)

A malá vábnička na závěr:) Co vás čeká příště za giveaway:)


18 komentářů:

  1. Ahoj Ino,
    já mám letos dárky už nakoupené a většinu z nich zabalené a dokonce i předané :) teď už si budu užívat vánoční atmosféru bez stresu s punčem v ruce :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Totálně ti závidím:D je to každý rok můj sen, mít to na začátku prosince vyřešeno, ale bohužel to ještě nikdy nevyšlo:D

      Vymazat
    2. Můj sen to taky vždycky byl :D a letos je to asi poprvé, co se mi to opravdu podařilo :)

      Vymazat
  2. To sněžítko je hrozně roztomilý i když je to kýč :D A co se týče té sametové teplákovky tak ta je super! Pro mě je bohužel samet, díky mé postavě, tabu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věřím že jí udělá radost. Pokaždý když si zasněží, vzpomene si na mě:)

      Vymazat
  3. Ahoj Ino, ja uz mam vetsinu darku nakoupenou;) jeste mi zbyva neco pro pritele a kamaradky a ted jsi me teda inspirovala tim snezitkem, to je skvely napad!!!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda, že tě seznam inspiroval:D Já bych potřebovala hlavně čas, abych pro ty dárky mohla zajít, protože nápadů mám zatím dost:)

      Vymazat
  4. Ty šatičky pro neteř jsou fakt super, jen škoda té vánoční vločky. Jak se to podařilo?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bezpečně jsem je uložila na stolek abych na ně někde nešlápla, pak ten stolek přemisťovala, protože se mi pletl při focení a samozřejmě mi z toho stolku hvězda spadla na zem:/ prostě pako no..

      Vymazat
  5. Já mám dárky akorát pro snoubence, jinak pro nikoho. Děkuji za tip s teplákovkou z lindexu, podobnou sháním snad věčnost. Ať Ti jde nakupování dárečků od ruky, hezký předvánoční čas bez stresu V.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mají ještě černou a tmavě modrou:) Jako jediná fakt vydrží:)

      Vymazat
  6. Jako každý rok, zbývají cca 2 týdny a já mám asi 1/3 dárků! :)

    OdpovědětVymazat
  7. prekrásne fotky! veľmi sa mi páčia hrnčeky :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  8. všetky veci sú prekrásne, ako vždy :) a snehovej guli by som sa potešila aj ja, nemám snáď ani jednu :O

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  9. Moc krásné fotky. Ty malinké šatičky jsou dokonalé. Škoda skleněných vloček, jsou nádherné. Hrnky zásadně nekupuji :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Já sněžítka úplně miluju, sice jsou trochu bez účelu ale stejně se mi líbí! :) a s hrníčky to mám podobně, nádobí prostě nikdy není dost - miluju i třeba vánoční talířky nebo roztomilé misky :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj Ino! Moc hezké dárky a děkuji za inspiraci... nejtěžší je to s chlapama, pt buď už vše mají nebo jsou dárky mimo mé finanční možnosti 😂🙈 takže dnes vyrážím směr obchodní centrum a snad koupím nějaké pěkné věci, pt než znouzecnosti, to raději nic 🙄

    OdpovědětVymazat
  12. jééé, šatičky jsou nádherné ♥ a nakupuješ samé krásné dárky Inuško. Já už je mám jak nakoupené, tak už i zabalené

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.