úterý 27. prosince 2016

Vánoční dárky a atmosféra


Krásný večer všem. 
Tak jak si užíváte svátky a povánoční pohodu?
My jsme měli pravdu krásný Štědrý den a jsem ráda, že jsme si ho zařídili podle našich představ. Jak jsem vám psala, několik hodin jsme na Štědrý den strávili pomocí bezdomovcům. Značka Lindex mi pro ně dala čepice, rukavice a další věci a my jsme jim to s mojí ségrou a Vaškem rozdávali. Asi proto, že jsem naprosto nic neočekávala, to byl naprosto skvěle strávený čas. Všichni byli neskutečně vděční a skromní. Přiznávám, že hřejivá atmosféra byla nakažlivá a příjemný pocit mi vydržel až do teď. Po pár hodinách jsme dorazili domů a mně došlo, že nemám zabalený jediný dárek. Takže já se vrhla na balení a Vašek na vaření :) Večeřeli jsme klasiku. Vašek udělal vynikající bramborový salát a přichystal kapra. Rybí polévka byla od zeťáka a byla naprosto luxusní :)
Z dárků, o kterých jsem něvěděla. mě nejvíc překvapily lístky na Pink Floyd show, poukaz do větrného tunelu (o kterém jsem 
před pár týdny říkala Vaškovi).
Taky mě moc potěšila krásná kniha o módě a gramofonové desky:)
Gramec si teď pouštímě každý večer, k tomu si otevřeme bublinky, jindy horkou čokoládu a je to přesně podle mých představ:)

A co vaše Vánoce? Trefili jste se svými dárky? Dostali jste vysněné dárky?







Krásná kniha o módě 20.století se pod stromem nakonec objevila dvakrát:D Těším se, až si s ní zalezu do mého ušáku a pár hodin nevylezu:)


Dárek od Kokona Cosmetic i s ručně psaným dopisem:)




 Lístky na Pink Floyd show

Chlupaté polštáře na sedačku od ségry:)
  
Prsten Roberto Coin od Vaška



Naše štědrovečerní tabule

 Krásný dárek od Kiehls


Desky které jsem si přála:)

Led Zeppelin

Gramofon měl obrovský úspěch a vypadá to, že sbírání desek bude Vaškův i můj nový koníček:)

Letos makronky místo cukroví:)

Batoh Max&Co


Povlečení s norským vzorem



Kabelka Prada


19 komentářů:

  1. Opravdu krásné dárky, ale ten stromeček, ten je nej....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé děkuji moc Míšo. Letos jsem si řekla, že ho chci ozdobit v americkém stylu, jako to mívá máma na Floridě. Vašek nejdřív protestoval, že mu to příšlo moc ozdob, protože jsem pořád kupovala další, ale nakonec se mu taky moc líbí:)

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. Děkuji moc, asi jsem byla hodná:) Hlavně jsme si užili krásný společný čas s rodinou a Vaškem.

      Vymazat
  3. To povlečení je skvělé a dostala jsi vážně krásné dárečky :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hlavně ho musím konečně povléct:D díky za komentář:)

      Vymazat
  4. ty makronky vypadají krásně :) i celá nadílka. Vypadá to, že jste si Vánoce naplno užili!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za komentář:) Makronky jsou nejlepší, co jsem kdy jedla. Taky už jsem ovšem snědené:D Dárky jsem dostala krásné, ale nejlepší byly ty večery u gramofonu, kdy jsme si s Vaškem užívali klidu, pohody a jeden druhého. To bych ráda zavedla i po svátcích:)

      Vymazat
  5. Ino, dostala jsi opravdu krásné dárečky :) Já jsem taky letos dostala spoustu pěkných. Není ani jeden, který by mě nepotěšil :) užívejte si ještě povánoční pohodu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc, budu se snažit užívat pohodu, jak píšeš a zároveň být online:D Určitě jsi dostala krásné dárky:)

      Vymazat
  6. Inuško, ta kabelka je luxusní! U mě to moc fashion nebylo... já pod stromečkem našla tyčovej mixér :D :D :D Ale jsem ráda, aspoň bude dobrá bramborová kaše :D

    Jinak gramec je top, též poslouchám, mám originál ze 60. let, takovej obrovskej, ráda na něm pouštím 50s-70s hity :) A nej je to právě po večerech - souhlasím s tebou :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. cha - já předem varovala, že nechci nalézt žádný domácí spotřebič... a tak jsem dostala kuchařku a 40cm plastovou sošku komicsové postavičky (je mi přes 40...). ještě že jsem sama sobě nadělila něco do Urban Decay, jinak bych zaplakala.

      Vymazat
  7. Panebože, Ino, tak to jsi měla opravdu pohádkové Vánoce :) U vás musí být radost slavit svátky :) Všechny ty dekorace, atmosféra obecně a, ach bože, ty dárky! :) Líbilo by se mi dostat snad úplně všechno :) ale úplně nejvíc mě zaujaly polštáře, prsten on Roberta Coina a povlečení :) Kabelka z Prady bohužel není můj styl, ale věřím, že pro tebe je ideální :) Gramofon je strašně hezká věc :) Doma sice žádný nemáme, ale babička jeden má a párkrát mi pouštěla nějaké desky. Je strašně uklidňující poslouchat hudbu tímto stylem :)
    Doufám, že sis užila pěkné svátky, a ještě tu pohodu nasáváš i teď, než vypukne Silvestrovské šílenství :)

    OdpovědětVymazat
  8. Ta Bowieho deska musí hrát na gramofonu nebesky... Ať ti všechno dělá radost. :)

    OdpovědětVymazat
  9. Krásné dárečky :-) Hlavně prstýnek a povlečení, kde se dá koupit? A pro gramofonové desky mám taky slabost :-) Krásné Vánoce

    www.42stupnu.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Nádherné dárky, je vidět, že je to příjemné, nejsou to zbytečné dárky, naopak :)
    Nejvíce se mi líbí gramofon, také s přítelem plánujeme pořídit, není nad to si pustit oblíbenou hudbu na vinylu a podpořit tak interprety i touto variantou. Co nevidět se nám začne rozšiřovat sbírka, a tak i koníček, jak píšeš.
    A to povlečení je naprosto božské!
    Vánoční atmosféra z toho čiší ještě teď, i když je už po Vánocích, ze mě ta nálada ještě ani neopadla.

    OdpovědětVymazat
  11. Já už slintala na instagramu, och och oc!

    OdpovědětVymazat
  12. dostala si krásne veci :) mňa by najviac potešili platne, dokonalosť! musíte mať doma úplnú pohodu, z fotiek aj tvojich slov to priam kričí - nech vám to tak vydrží čo najdlhšie ;)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  13. Paradni darecky, to se musi nechat ;) Me nejvice potesila tato posuvna velka skrin, kterou jsem si sama vybrala - http://www.nabytek-bmark.cz/skrine-satni-s-posuvnymi-dvermi/skrin-satni-multi-09.html - co rikate? ;) Jinak samozrejme kosmetika od nasich a sperky od pritele. Martina Nováková

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.