neděle 18. prosince 2016

Instalife 29

Krásný večer milé čtenářky.
K poslední adventní neděli vám přináším Instalife se spoustou fotek. Poslední týdny jsem vám radši ukazovala tipy na dárky, abyste měli dost času na to je koupit, a na fotky z akcí prostě nezbyl čas. 
Teď se mi tu trochu nahromadily, tak jdeme na to:)
Ať se článek líbí:)



Koncem roku se konají prezentace kolekcí na jaro, což se vzhledem k tomu že většina z nás teprve sehnala ten správný, zimní kabát zdá zvláštní, ale je potřeba vědět co si firmy přichystaly:)

Prezentace Lindex byla jako obvykle v showroomu a mile mě překvapilo že jarní kolekce obsahuje vedle klasických kousků i dost extravagantní vzory a kombinace barev. Opět se můžeme těšit na kolekci kterou pro Lindex navrhla zahraniční studentka oděvní tvorby.
Nejvíc se mi líbily trika se zvonovými rukávy a ty vyšívané bombery!!!!
Jeden je dokonce oboustraný takže když vás vyšívaná strana přestane bavit, můžete ho obrátit naruby a mít z něj šedivý bomber.

Dost mě potěšilo i krajkové prádlo, protože ho ráda v Lindexu kupuji a pruhovaná trika, kterých není nikdy dost:D V showroomu jsem se sešla s Verčou Hejlíkovou a Emmou Smetana, ještě než porodila malou Lennon:)












Další prezentace byla Intimissimi, Tezenis a Calzedonia v restauraci Villa Richter s úžasným výhledem na Prahu:) U mě to stylem vyhrává rozhodně Intimissimi. Hedvábná pyžámka a krajkové negližé, to je něco pro mě:)










Taky jsem vám ještě nestihla ukázat fotky z finále Czechoslovak Models, které se konalo, stejně jako minulý rok formou galavečeře. 
Krásné šaty jsou samozřejmě od Liběny Rochové.






A ještě jste si u článku ze Špindlu psali o více fotek pátečního outfitu. Měla jsem fotky na druhé kartě, tak proto jsou tady opožděne:) Outfit je od Bogner.





11 komentářů:

  1. Jooo, tak modrej "vohoz" od Bognera je top! Ten se mi fakt líbí :) A černo-bílé šaty také, krása :) Jen z těch nových kolekcí mě zaujalo snad jen to jídlo... :D

    OdpovědětVymazat
  2. Sranda, že píšeš o kabáte, ja ten svoj stále hľadám! Chcela by som niečo kvalitné ale moc toho v obchode nevidím. Tá bombera je veľmi pekná, určite ich pôjdem omrknúť. NA galavečeri ti to veľmi sedelo. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Hezky vecir i Tobe! :)

    Pani, nevim, na co drive koukat ! :D Lindex vypada uzasne. Mivam u jejich kolekci vyhlidnutych vzdycky jen par kousku, ale tedka tam toho vidim pekneho tolik... Asi bude mit bankovni ucet trosku problem :D :) A jestli ne v Lindexu tak v Intimissimi.

    Bogner bunda je nadherna, vsechny jeji odstiny modre Ti uzasne sednou. Ja jsem si nejak oblibila kombinaci modry a hnedy a s Tvymi vlasy, to me bavi :)))

    Nicmene, Ty v satech od Libeny Rochove... Ja bych chtela napsat strasnou spoustu veci, ale mne se to libi tak, ze nemam slov. Jsi v nich nadherna.

    Pekne svatky!
    Mia

    OdpovědětVymazat
  4. spodné prádlo a všetko to jedlo sú dokonalosť! :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  5. Na horách tě každý musel obdivovat. Opravdu TOP

    OdpovědětVymazat
  6. ty krajky a puntíky jsou nádherné :)

    OdpovědětVymazat
  7. Opravdu moc Ti to Iny všude sluší :) a oblečení z nových kolekcí je krásný

    OdpovědětVymazat
  8. Holka, ty prostě žiješ v ráji...
    A ty šaty od Liběny zbožňuju. ♥

    OdpovědětVymazat
  9. Krásné fotky, ty kolekce vypadají úžasně! :)

    OdpovědětVymazat
  10. Jarni kolekce bude top :-) at uz je jarooo :-))

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.