sobota 30. července 2016

Nový střih vlasů + video

Krásné sobotní ráno.
Snad mi prominete malou pauzu blogu a dalších sítí. Jestli sledujete můj instagram, tak víte že mi bohužel zemřel dědeček, a potřebovala jsem být pár dní offline. Věřím, že mi pauzu odpustíte a moc děkuji za vaše vyjádření soustrasti. 

Protože jsem pozadu s plánem publikování, rozhodla jsem se vám jako první ukázat video z návštěvy salonu Stolen.
Po pár měsících bez ofiny a jejím dorůstání jsem se rozhodla pro změnu. Ofina se mi prostě ze všech střihů líbí nejvíce, jen jsem chtěla změnit její hustotu a styl.
Moji inspirací byl střih vlasů Jane Birkin, který nosila v 70. letech.
 Jméno této francouzské herečky a zpěvačky jistě dobře znáte, jelikož je právě podle ní pojemenována nejslavnější kabelka Hermès - Berkinka.

S mým kadeřníkem Prokopem jsem o změně střihu mluvili už dřív, ale mě chvíli trvá než se na to vrhnu, navíc jsem chvíli i přemýšlela, že bych si ji nechala dorůst. Na fotce uvidíte že už byla mega dlouhá:D
Délku vlasů jsme zkracovali kvůli roztřepeným konečků, a taky jsem účes chtěla trochu odlehčit.
Video pro vás bude určitě přehlednější , ale mám pro vás klasicky i fotky.

Když jsme si s Prokopem domluvili střih, začali jsme řešit kůru, kterou na vlasy použije. Už jsem zkoušela proteinový i hydratační treatment a tentokrát jsem chtěla zkusit kůru pro zhuštění vlasů. Tenhle produkt posiluje vlasy od kořínků po konečky a zárověň působí jako aktivátor růstu.
Kůru Prokop aplikoval po umytí šamponem Plumping.wash, který posiluje vlasy a podporuje růst.
Poté následovala moje oblíbená 10 minutová masáž hlavy, aby se treatment dobře vstřebal do vlasu a celá procedura končí kondicionerem který dodá živiny a uzavře vlas.

O střih ofiny se mi staral Prokop i Craig a cílem bylo ji prostříhat a zůžit.
Celkově byly vlasy střiženy do jedné délky podle učení akadamie Sassoon.
Už by se mi hodila i nová barva - přeliv, ale nakonec jsme se shodli, že bude nejlepší udělat ji před Fashion Weekem.
Na styling Prokop použil tužidlo Body.builder pro zhuštění vlasů, lesk na vlasy shimmer.shine, který je hydratuje a chrání před teplem a do vyfoukaných vlasů, suchý šampon Fresh.hair pro udržení objemu.

Střih se mi hrozně líbíl, ale vždycky ho hodnotím až po prvním mytí a jestli jsem schopná ho takhle učesat i sama doma. Prokop mi ukázal pár triků , a pomalu tomu přicházím na kloub.
Při foukání podobné ofiny je důležité měnit úhel česání aby jste docílili rovnoměrné ofiny. Další kadeřník Michael, mi zase ukazoval jak u mých vlasů docílit objemu a jak z mých hladkých vlasů vykouzlit grunge styl.

Líbí se vám tento nový střih, nebo to bylo lepší bez ofiny?
Budu se moc těšit na vaše komentáře a doufám. že vás bude video bavit.








Ve Stolen byla představena vlasová kosmetika Mr.Smith, kterou už druhý měsíc testuji.



























12 komentářů:

  1. Ahoj Ino, ...Já myslím, že Ti ten střih strašně sluší, je to něco, co přesně k Tobě pasuje a už bych se nestříhala jinak :) Jinak kdyby si měla chvilku mohla by si mi, prosím, napsat na mail (rubesova.michaela@gmail.com) něco o tom kadeřnictví? Jaká je objednávací doba, cenové rozmezí cca a jestli jsou najsam=skvělí? :D Já totiž chodím sice v Praze, ale poslední dobou se mi zdá, že ty služby nejsou takový jaký bych si za tu cenu představovala :/

    OdpovědětVymazat
  2. Ofina ti velmi prospěla. Vlasy máš nádherné - ta hustota a barva jsou super !

    OdpovědětVymazat
  3. občas je problém, že účes s ofinou vypadá jak helma, ale tady se to velice povedlo! Moc hezké, Ino.

    OdpovědětVymazat
  4. Mooc ti to sluší, máš nádherné vlasy :)

    OdpovědětVymazat
  5. Hezký den Ino, předně dovol abych Ti vyjádřila upřímnou soustrast.. k novému článku.. účes se moc povedl, ta ofina Ti dává takový krásný jemný výraz. Vlasy máš prostě nádherné.. obdivuji.. Vlasová kosmetika Kevin.Murphy je nejlepší co jsem zatím vyzkoušela, já své dlouhé vlasy potřebuji hlavně zkrotit a uhladit a na to má KM super produkty. Občas vyzkouším i jinou značku ze stejné cenové hladiny, ale vždy se vracím ke Kevin.Murphy.

    OdpovědětVymazat
  6. Vlasy jsou krásné! Úplně tě to "oživilo". Musím říct, že kadeřník je opravdu šikovný!

    OdpovědětVymazat
  7. Nádherný střih, krásné, kvalitní vlasy... Závidím! My kudrnatí nemůžeme takhle experimentovat a vlasy máme hrozně suché a lámavé :-(

    OdpovědětVymazat
  8. Mas uzasne vlasy! A kdyz jsem videla, jak ti je myje a masiruje hlavu, zavidela jsem trochu :))

    http://www.martinalepska.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  9. nádherná ženská :)

    OdpovědětVymazat
  10. Nádherné vlasy. Ta ofina ti neskutečně sluší, a video je fakt super. Škoda že to třeba nekomentuješ, i když chápu že to u stříhání moc nejde:D

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.