neděle 17. července 2016

Moët Party v Karlových Varech


Krásné nedělní ráno.
Zrovna se chystáme vyrazit na golf, ale rozhodla jsem se ještě publikovat článek z Varů.
Natočila jsem vám krátké video, o přípravách na Moët Party v ELLE Beauty Lounge, z našeho oběda Lindex Friends a také přímo z party:)
Pro ty, kteří youtube úplně nepropadli, mám i klasicky článek plný fotek. Z pozvánky na party jsem měla opravdu radost, protože na Moët Party pozvali kromě mě, už jen jeden blog.
Takže si pozvání opravdu cením:)
Co se týče Karlových Varů, jak už jsem psala, byla jsem ze samotného města nadšená. Velmi mě mrzí, že jsem se nedostala na žádný film, ale že to je časově nezvládnutelné jsem věděla už když jsme tam jeli. 
Přípravy na party byly poměrně dlouhé a já byla ráda, že jsme zvládli aspoň oběd a setkáni s kamarády.

Příští rok už to doufám zvládneme lépe, a budeme moct zůstat na více dnů. Přesto jsem si s Václavem město neskutečně užili, včetně uchutnání několika pramenů a procházky na kolonádě.

Na Moët Party jsem oblékla róbu a náhrdelník ze skla od Liběny Rochové. Šaty byly původně prezentovány na přehlídce v New Yorku a náhrdelník je vytvořený pro AJETO, kolekce Homage to Glass.
V šatech jsem se cítila úžasně a jsem ráda, že jsem zvládla všechny ty schody bez trapasu, i když při odchodu se mi povedlo zakopnout a šňůru od elektriky, která nebyla dobře přilepená k zemi. 
Naštěstí můj doprovod mě včas zachránil před pádem:D

Užijte si fotky a dejte mi vědět, jak se vám líbilo video:)
Krásný den přeje Ina:)



 Video:


Hned po příjezdu jsme měli oběd v Puppu s Lindexfriends. Tedy s Jančou, Verčou, Lukášem a malým Vojtíkem a s Emmou:)


Potom jsme vyrazili do ELLE Beauty Lounge, kde měl svoji část i Lindex. Já jsem si vyzvedávala boty v Zoot, které jsem si tam zamluvila na party.

V EBL byla i místnost na líčení, kde si mě a holky vzali před party do parády.



S Emmou:)




Vlasy mi česali ve Frank Provost. Chudák kadeřnice se mnou měla hrozně práce, protože jsem chtěla vyzkoušet několik variant výčesu, abych si vybrala ten nejvíc dokonalý. Ale zvládla to perfektně:)


Vlasy hotové, teď jen čekám na líčení v ELLE Beauty Lounge. Už jsem trochu nervózní, aby se vše stihlo, takže ani nefotím a nenatáčím:D


 Příchod na červený koberec a focení.


V pravo ode mě Monika s Leošem dávají rozhovor. Prostě málo místa:D



Ráno úplně na pohodu:) trochu bolehlav s krátkého spánku ale jinak super snídaně v kavárně kterou nám doporučil Lukáš Hejlík a pak procházka městem a oběd Lindex Friends v Sasazu.










Šaty Zara, boty Office Shoes
Děkuji Moët Chandon za pozvání na party:) Užili jsme si to neskutečně:)
Fotky: Olympus PEN

20 komentářů:

  1. Musím říct, že jsi byla originální jako vždy a moc ti to slušelo :) skleněný šperk je velice zajímavý. Do Karlových Varů bych se také ráda podívala, musí to být pěkné město -klidně i mimo festival. Jen škoda, že to mám skoro přes celou republiku :D

    OdpovědětVymazat
  2. Máš krásny účes Ina. Strašna sa mi páči aj ten náhrdelník ale tento typ šiat bohužiaľ nie. Pipomínajú mi rúru alebo trubku. Moet párty si si asi aj tak užila a mám strašne rada takéto reporty z akcií. Aj keď to tam musí vyzerať smiešne, keď tam všetci namiesto jedenia najskôr fotia :D

    OdpovědětVymazat
  3. musím uznať, že kaderníčka bola naozaj šikovná - ten účes vyzerá božsky :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc Sabčo, a ještě to se mnou chudák měla docela náročný:D

      Vymazat
  4. MILUJI KARLOVY VARY! Naprosto nejhezčí město a toho relaxu tam. Zase jedeme na relax pobyt do Poppy hotelu, doporučuji ♥

    OdpovědětVymazat
  5. Je trochu zvláštní být ve Varech během festivalu a nejít se podívat na žádný film, ale každý máme jiné priority.
    A ten outfit na úplně poslední fotce se mi moc líbí - krásně letní.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za komentář Julie:) Mě to taky mrzelo, ale prioritní je pro mě práce, potom až zábava. Party pro mě nakonec bylo obojí. Vzhledem k tomu, že jsem druhý den musela být kvůli schůzce zpět v Praze, jsem jednoduše žádný film nemohla stihnout, ale příští rok mi to jistě vyjde lépe:)
      Jsem moc ráda, že se ti outfit líbí. V poslední době ho nosím moc ráda:)

      Vymazat
    2. Tak to je asi každého věc, kvůli čemu tam jede. mě spíš iritují ty šaty, jsou hodně extravgantní. I když jsem na to u tebe zvyklá, tak tohle je asi moc.

      Vymazat
    3. Mě se ty šaty náhodou moc líbí a video je super. Působíš hrozně mile a máš hlásek jak konipásek:D

      Vymazat
  6. Krásná jako vždy. Rozhovor byl super jsi moc milá.

    OdpovědětVymazat
  7. Nemyslím to zle, komentovala jsem to i na blesku, ale tyhle šaty fakt ne. Vypadáš jako žížala nebo nějaká kukla takže to pro mě celé postrádá absolutně smysl. Příště lépe

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. i mne se to moc nelíbí, připadá mi to larvovité. Nicméně zde asi nebyl záměr co se týče krásy, ale spíš šokovat, nebo ne?

      Vymazat
  8. Účes je špica! Moc se povedl! :-) Šaty mě moc nenadchly, ale ten pruhatý overal (nebo blůzka a kalhoty) TI SLUŠÍ NÁRAMNĚ! :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Tak to bych si nechala taky líbit! :) Můžu se jen zeptat, jaký objektiv používáš, prosím? :)

    OdpovědětVymazat
  10. Bohužel o tom jsou dnesni vary tyhle hvězdičky:-)snad mě dají batůžkari za pravdu i když sem asi nechodí.:-)já tu hledala inspiraci...

    OdpovědětVymazat
  11. Bohužel o tom jsou dnesni vary tyhle hvězdičky:-)snad mě dají batůžkari za pravdu i když sem asi nechodí.:-)já tu hledala inspiraci...

    OdpovědětVymazat
  12. Ty to umis opravdu vynest!!! Thumbs up x

    OdpovědětVymazat
  13. Wouu. Ja v KV na festivalu, ani jako v lazenskem meste nebyla, a tak dekuji za preneseni prijemne atmosfery z KV v clanku ke mne domu..:-)
    A musim dodat, ze outfity, jak na party, tak na prochazky po meste byly skvele, strasne se mi libi ty romanticke bile saty 👌

    OdpovědětVymazat
  14. Po precteni predchoziho clanku jsem zjistila, ze romanticke bile saty jsou vlastne overal. :-D Ale i tak! Neco podobneho si musim sehnat :-D

    OdpovědětVymazat
  15. Hezký večer Ino, super udělané video, právě tady mi ještě víc vynikají ty krásné šaty a šperk, jak se v nich pohybuješ..taková kombinace křehkosti, krásy a zároveň silné osobnosti.. k tomu milý a příjemný projev..

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.