středa 13. dubna 2016

Zapište si do diáře XI.

Krásný den,
 venku to konečně vypadá na jaro, takže jsem nemohla jinak a připravila jsem pro vás seznam akcí a míst, které jsem buď navštívila, nebo to mám v nejbližší době v plánu. 
Připravte si tedy vaše diáře a tužky:) Začínáme:)






Galerie Nativ
Malá ale originální galerie která dává prostor soudobému umění. Doporučuji navštívit a pak zasvěceně doporučovat přátelům. Ovšem rychle, než se z Nativu stane místo plné hipsterů, kteří polemizují nad tenkou hranicí mezí instalací a náhodným uskupením. Galerii najdete v ulici Bělohorská 1421/92, Praha.
Aktuálně probíhá výstava Les Vladimíry Židkové.








I letos se v rámci London Fashion Week konala přehlídka mladých návrhářů International Fashion Showcase. Se svojí instalací Last Fata Morgana vyhráli studenti UMPRUM, a od 6-8.5,  můžete jejich vítěznou instalaci vidět i v Praze ve Ville P651.




Co takhle přivítat jaro stylově na Hollaru?
Pokupte jarní garderóbu od Win-Win shop, omrkněte šperky nebo ochutnejte ty nejlepší burgery od We Are Burgers. Od 13 do 22 hodin. Na Hollaru, Smetanovo nábřeží 995.


Neděle bez brunche prostě není správné zakončení týdne. Hard Rock Café vám po dubnové neděle nabízí Easy Like Sunday Morning. Brunch s živou hudbou, bohaté porce skvělého jídla (vafle, lívance, vajícka se s laninou atd.) a neomezené konzumace kávy, džusu či Bloody Mary:) Brunch probíhá od 10 do 12 za cenu 550 kč. V neděli se tam doufám potkáme:)





Nezapomeňte si do diáře ještě dopsat návštěvu obchodu Malé Černé, který najdete v Haškově ulici. 
Tenhle malý sekáč je místem, kde ještě můžete najít skrytý poklad v podobě značkového vintage kousku, který se u vás v rodině bude dědit po generace:) Přeji šťastnou ruku:)

 Co třeba Vintage Laboutinky?:)





Kam se chystáte o víkendu vy? Máte pro mě nějaký tip?:)

7 komentářů:

  1. No... Já mám v plánu sběr prvosenky a její sušení, zrytí záhonků a setí zeleniny a bylinek :-D Krapet odlišné od Tvých tipů, ale když mě to baví nejvíc :-D A oběd od maminky, tomu se žádný brunch nevyrovná :-D

    Ale za tip na sekáč děkuju, ten se mi moc líbí :-) Jsem taková sekáčová královna :-D A vintage kousky miluju... i když nejradši ty za 10 kaček - z těch je nej radost :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak v květnu Praha, tak doufám, ze některý z tvých tipu navstivim...obzvláště v ty galerie.

    OdpovědětVymazat
  3. Uuu, na kolik tak vyjdou vintage louboutinky? <3

    OdpovědětVymazat
  4. Já se chystám v sobotu na Tankodrom do Milovic. Je tam otevření sezóny ve spojení s vedlejším areálem Mirákula. Bude to trochu o blátě,ale určitě bude sranda :-D http://www.tankodrommilovice.cz/tankovy-den-16-dubna-2016/#more-

    OdpovědětVymazat
  5. pekné akcie a pekný článok :) hneď by som šla ;)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  6. Proc krades na mem blogu?
    ellasharlota.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. vintage louboutinky..kolik?

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.