sobota 30. dubna 2016

Neo-romantic

Krásné sobotní ráno.
Jaký byl váš týden? Jak už jsem psala na instagramu, ten můj uběhl v šíleném tempu. Byla jsem ráda, když jsem se stihla ráno nasnídat a večer jsem si něco zobla k večeři, než jsem odpadla do peřin. V některé týdny se prostě sejde více náročných akcí a to se pak snažím uspořádat si priority a čas si plánovat podle nich. Škoda, že jsem musela odmítnout tolik zajimavých akcí, ale zase se můžete těšit na reportáž o mojí práci full time blogerky na Primě a nové, zajimavé spolupráce u kterých se vždy snažím domluvit výhody pro vás,
 své čtenáře. 



Ale zpět k outfitu. Ten jsme fotili na začátku týdne, kdy to venku vypadalo jako v prosinci.
 Tím, že venku padal sníh a občas pršelo, jsme outfit nakonec nafotili v interiéru moji šatny. 
Paradoxně k počasí, jsem zrovna vybrala outfit který se bude výborně hodit na léto a festivaly. 
Inspiraci k festivalovým outfitům vám může poskytnout i nedávno skončený, legendární festival Coachella, který se koná v Kalifornii. I když nejsem pro slepé následování trendů, na fotkách jistě objevíte nějaký prvek, který můžete tento rok využít. Opakujícím se trendem, který přichází už na jaře, je krajka. Detail krajky perfektně oživí jednoduchý střih šatů nebo topu. Celý outfit pak můžete stylingem dotáhnout do neo-romantického stylu, boho nebo v případě tmavých krajek klidně do rocku.

Já jsem zvolila bílo-bílý outfit v boho stylu se zlatými doplňky. Perfektně by se mi hodil i klobouk a umím si představit jak plstěný tak slaměný. Vše by zavíselo na tom, do jakého stylu byste outfit chtěli směřovat. Stejným způsobem by šla volit i kabelka. Můžete vzít slaměný košik i menší, světlou, koženou kabelku ve tvaru sedla.

Já jsem tuhle halenu objevila v Lindexu, ale viděla jsem podobné i online v Otto-shop, nebo mě napadla třeba Zuzanu Kubíčková, která s krajkou často pracuje.
Outfit nemusí být jen monochromně bílý, můžete zkusit i světlé džíny a je jen na vás, jestli to budete ladit do 70.let a vyberete si zvonáče, nebo spíš roztrhané boyfriendy.
Jak se vám romantický styl líbí? Plánujete si něco podobného pořídit?


Nové slip on z Office Shoes

 



Podnožka: Innex , halenka a džíny Lindex

10 komentářů:

  1. Moc ti to slusi! Krasne fotky. V satne klidne muzes fotit casteji, jak je to povedene. Diky za tip na dalsi moznosti, protoze v tomto topu z Lindexu mi to fakt nesluselo. Mozna si neco usiji a krajku uhackuji...to je vyzva :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc, tak to nafotím v interiéru něco častěji:)

      Vymazat
  2. Biela ti neskutočne pristane :) krásne fotky !

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  3. Wow krásné fotky. V šatně fot určitě častěji. Jinak mc díky za tipy jak takovou helanku nosit. Já nikdy nevím jak to kombinovat. Mrknu po obchodech, jestli seženu neco podobného.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, určitě seženeš, nebo si nech ušít. Dá se nosit na spoustu způsobů:) Kdyby si nevěděla, klidně napiš:)

      Vymazat
  4. Bílá ti hrozně sluší, ale obávám se že většinu z nás bude dost rozšiřovat. halenku jsem zkoušela ale taky mi vůbec nesedla. Vypadala jsem jak matrona:/ A o bílých džínách ani nemluvim radši:) hubeným a vysokým prostě sluší vše. ps : máš krásné vlasy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Střih je určitě důležitý. Tahle halenka je v pase podkasaná, rovný, jednodušší střih bude slušivější. A i v barvách jistě bude výběr:)

      Vymazat
  5. Romantický styl Ti moc sluší, hodně se mi líbí halenka :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.