středa 6. dubna 2016

My birthday party

Krásný den.
Jsem tu se slíbeným článkem, a jsem moc ráda že jste si na něj počkali. Ještě jednou se omlouvám, za několika denní absenci na blogu. Jak jsem psala, slavila jsem narozeniny a plánování malého cocktailu, mi i přes označení malý, zabralo poměrně dost času. S paní Rochovou jsme se dohodly že moje oslava bude probíhat u ní v ateliéru, což je pro mě místo velmi blízké svým minimalismem a atmosférou. Pár týdnů jsem vybírala z cateringových firem, protože jsem chtěla mít vše bez námahy a s obsluhou. Jsem ráda, že jsem si s tím dala takovou práci, protože jsem ve finále byla moc spokojená s celým průběhem. Už na pozvánkách jsem psala, že nemám ráda klasické oslavy, a že se jedná hlavně o setkání přátel z oblasti módy. Snažila jsem se všechny pozvat tak, aby se navzájem znali a měli se o čem bavit i beze mě:)
I když nemohli dorazit všichni, jsem moc ráda že jsme sešli v tomhle složení a s ostatními si to zas vynahradím jindy.

Doufám, že se vám moje oslava bude líbit:)

Make up: MAC
Vlasy: S t o l e n - Prokop Moravec
Písmenka: Typoland





























21 komentářů:

  1. gratulujem! a vyzerala si naozaj krásne:)

    OdpovědětVymazat
  2. Hezký večer Ino, přeji všechno nejlepší k Tvým narozeninám, zdraví a štěstí v osobním životě a v tom profesním hodně zajímavých projektů a krásné práce. Díky za inspiraci, kterou mi svým blogem přinášíš, je radost ho sledovat.

    OdpovědětVymazat
  3. Jéé, ty jsi měla kulatiny! Tak to chápu takovou velkou oslavu! :-) Přeju jen to nejlepší! A snad pro nás připravíš i článek, kde se pochlubíš, co jsi všechno dostala ;-) :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Jakože 30? Jseš si jistá?:D to se mi nezdá

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, opravdu 30:) jestli rodný list a moje mamka nekecají:)

      Vymazat
  5. Dodatečně všechno nejlepší! Doufám, že sis oslavu užila. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Krásná oslava, taková minimalistická, nic okázalého a přesto byla určitě velkolepá. Tobě to moc slušelo a 30? Věřím tomu, že se duchem cítíš mladší a proto i mladší vypadáš, to je ten recept, že? Tak všechno nejlepší ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to jsem asi z jineho sveta. me to pride zbytecne okazaly. to si musela mit obsluhu, sama by si to nezvladla? zbytecne utraceny penize za moet - bez nej asi blogerka nemuze mit narozeniny aspon podle cernobileho blogu. ale ty ho na foktkach aspon fakt mas nerozdil od blogerky co si ho tam pry dala photoshopem. ja mam rada obycejne veci, protoze v nich je pravda

      Vymazat
    2. Jako je jí 30 tak co čekáš, že bude pobíhat po kuchyni a pít Bohemku?

      Vymazat
  7. great pics and bag! it looks like you had a blast!

    xx
    lau
    www.malibluemymind.com

    OdpovědětVymazat
  8. Krásná oslava! Moc krásné fotky!! :-) I já ti přeji vše nejlepší k tvým narozeninám... hlavně hodně štěstíčka, zdravíčka a lásky a ať se ti splní vše co si přeješ! :-)

    http://mmaslej.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Na takovou oslavu chci taky pozvat:)moc hezky fotky. Vypada to ze si to moc uzivate. Jidlo vypadá bajecně.

    OdpovědětVymazat
  10. Vše nejlepší k narozeninám! :-) Jsme stejný ročník. Na můj vkus a soudě dle fotek, působí oslava hodně strojeným až křečovitým dojmem, ale věřím že v reálu to tak nebylo, že to dělají jen ty fotky a užila sis krásnou a veselou oslavu! Deni.

    OdpovědětVymazat
  11. Na oslavě ti to moc slušelo. Už dlouho jsem tě neviděla tak vysmátou : )
    Možná by se k některým fotkám hodily i popisky kdo je kdo, protože některé tváře jsou mi povědomé, ale nepřiřadím k nim jméno.

    OdpovědětVymazat
  12. Milá Ino, moc gratuluji, přeji vše nejlepší, hodně štěstí, zdraví, lásky, spokojenosti v osobním i profesním životě. Oslava vypadá krásně uvolněně, je dobře, že sis ji užila dle svých představ. Jen malá vsuvka, neměla jsi tam Prague
    catering? Zdá se mi, že na jedné z fotek vidím pana Daga :-)

    OdpovědětVymazat
  13. Opravdu krásná elegantní oslava ve tvém duchu :) Kdybych tě neviděla na fotkách tak bych to zřejmě tipovala na tebe, vyzařuje z toho tvůj stly. Moc se mi líbila i tvá předchozí "Tiffany" oslava. Máš je vždy originální! :)

    OdpovědětVymazat
  14. Dodatečně gratuluji. Asi ti neudělám radost, ale na mě ta oslava nepůsobí nijak pohodově. Ten prostor mi přijde chladný a já bych si tě daleko víc vážil, kdyby si ty lidi vzala třeba na piknik, nebo do obyčejný hospody a nebylo to tak hogo fogo, jen názor. snad se neuražíš.

    OdpovědětVymazat
  15. Ino to je nádhera. Takovou oslavu bych si taky jednou přála. Nic jiného by mi k tobě ani nešlo. Krása. a přeju vše nej k narozeninám:)

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.