pondělí 11. dubna 2016

MBPFW day 4

Hezké pondělí všem.
Jelikož je pondělí většinovou společností všeobecně neoblíbené, sepsala jsem vám, snad pro zlepšení nálady nový článek:) Jde o poslední část MBPFW. Jako každý rok mám s článekm o posledním dnu přehlídek malý skluz. Vždy se objeví aktuálnější téma, které vám chci představit, outfit který vám musím ukázat a tento očekávaný článek tím vždy odsunu. 

Letošní FW mi přišel hrozně pohodový. Tím, že se nekonal v centru, ale na strahovském stadionu, se dostal do poměrně citelné pohody. Rozložení přehlídek mi naprosto vyhovovalo a dalo člověku alespoň trochu času na to, aby přehlídku strávil a nesplývaly mu s tím ostatním, co už viděl. Naprosto perfektně mi vyšlo líčení a vlasy v backstage, ze které musím moc poděkovat MAC a S t o l e n/ Kevin.Murphy. Nejen že jsem měla neustále přístup do backstage, ale mít make-up a vlasy od těch nejlepších v dané branži bylo prostě skvělé a já si té možnosti cením.

Fashion week letos nabídl např. RE:SEE Showroom, kde návrháři představovali své kolekce a vy jste si je mohli naživo prohlédnout. Také bylo v týdnu módy zahrnuto několik talků v Chemistry Gallery. Byla jsem oslovena abych byla jedním z diskutujích, z čehož jsem byla vážně nadšená, ale těsně před Fashion weekem jsem měla dead line na odevzdání důležitého článku a měla jsem dojem, že bych se nedokázala správně připravit. Odbyla bych buď článek, nebo talk, takže zvítězila zodpovědnost. Snad bude příležitost příště.

Neděle, tedy poslední den začínala přehlídkou studentů, kteří byli v soutěži Van Graaf Junior Talent 2016.
Vítězi se nakonec stali Daniela Pešková a Filip Jakab z Ateliéru designu oděvu a obuvi na UMPRUM. Získali 30.000 Kč na další kolekci, PR podporu ze strany MBPFW a přehlídku na dalším FW.

Na studentské přehlídky jsem si jako obvykle vzala model od studentky UMPRUM. Tentokrát je to model od Agáty Zapotilové z její Kawaii Japan project.

Budu ráda, když mi napíšete který outfit u vás boduje:)


 

Jan Černý
 Natálie Dufková
 Klára Válková
vítězové: Daniela Pešková & Filip Jakab

Po studentských přehlídkách jsem se převlékla do dalšího modelu od stejné návhrářky.


Pietro Filipi


Po přehlídce Pietro Filipi se konal cocktail pro pozvané, spojený s přehlídkou a dražbou, kterou uváděl Lukáš Hejlík, a jejíž výtěžek šel na nadaci Terezy Maxové. To jsem se převlékla naposledy, do papírových šatů od Liběny Rochové, které jsem měla den před tím na udílení ven Czech Grand Design. Za běžných okolností byste mě neviděli ve stejných šatech, ale po tom obrovském vítězství, byly ty šaty perfektní reminiscencí úspěchu LR a mě bylo ctí je mít opět na sobě.





 Foto: Martin Faltejsek


7 komentářů:

  1. zajimavé fotky. ten kimono obleček je na mě trochu moc extremní ale pruhovane saty ti slusi

    OdpovědětVymazat
  2. si taka chudoucka ale krasna

    OdpovědětVymazat
  3. ten první model je optická neplecha

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to opticky záměr, a to se mi na tom modelu právě líbí;) ale chápu, ze to na někoho může být moc.

      Vymazat
  4. Mně se líbí bílé šaty od Daniela Pešková & Filip Jakab. A na tobě se mi líbí ty pruhované.

    OdpovědětVymazat
  5. Já teda jsem úplně PAF z modelů Agáty, obzvláště druhého. Paráda...umis to vynést.

    OdpovědětVymazat
  6. Mně se nejvíce líbí modely od Daniely Peškové & Filipa Jakaba. Ani nevím proč, asi jsou nejmíň extrémní. :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.