pondělí 18. dubna 2016

Instalife XVI


Krásné pondělí všem.
Víkend zase utekl neuvěřitelnou rychlostí a mě přijde že ten volný čas snad někdo krade, nebo plyne jinou rychlostí než pracovní dny. Diář na příští dva měsíce se plní a vypadá to na zajimavé akce a zkušenosti. Nejvíc se těším na květen. Máme s mužem výročí, a zrovna plánujeme co podnikneme. Včera jsme si zašli na brunch do Hard Rock Café. Celou dobu jsme u jídla řešili, kam bychom na pár dnů vyjeli a co bychom si představovali.
 Tohle plánování nás hrozně baví a brunch, navíc s živou hudbou jsme si perfektně užili.
Ať vám dnešní práce nebo škola rychle uteče.
Třeba vám k ukrácení času pomůže i můj článek. Budu ráda když mi napíšete váš tip na oslavení vyročí. Kam jste si vyrazili vy, nebo kam byste jeli?
Hezké pondělí přeje Ina




Psaní článků na nejpohodlnějším křesle:) 
#innex #lenovo

Brunch v Hard Rock Café. Zkuste zajít za týden v neděli.






Novinky od Urban Decay. 
Bronzující pudr Beached Bronze.
 BB krém Naked Skin One & Done Hybrid Complexion Perfector pro sjednocení pleti.

Opožděný dárek k narozeninám. Náramek z nové kolekce Swarovski.

První letošní boty na jaro/léto. Váhala jsem mezi černými Geox a nakonec jsem vybrala tyhle z Officeshoes

Z redakce ELLE s novým vydáním, které dnes vychází. Už ho máte koupené?





26 komentářů:

  1. Krásny den, odkud je prosím tričko, nemohu obdobné sehnat, děkuji :-)sekne vám to

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc:) a které tričko myslíš?:)

      Vymazat
    2. Pruhované červeno/bíle. Díky moc

      Vymazat
    3. Tak to je zrovna vintage po mamce:) ale spousta pruhovaných triček jsem viděla v Lindex nebo třeba v Zaře:)

      Vymazat
    4. Je tak to bych neřekla:-)Děkuju jste velmi inspirativní jdete si vlastní cestou a to já mám rada:-)

      Vymazat
    5. Děkuji moc za hezký komentář:)

      Vymazat
  2. My si s přítelem většinou děláme příjemný večer. Kino/divadlo/živá hudba a dobrá večeře. Studentský život nám nedovoluje v téhle době cestovat, takže na dovču jezdíváme až na začátku září.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych doporučila třeba nějaký zámeček:)

      Vymazat
    2. Děkuji za tipy:) My jsme rádi cestovali i jako studenti, i když to znamenalo zase šetřit na jiných věcech a brigádničit. Ale určitě výlet pořádně promyslíme:) Zámky k bydlení jsme v Čr zkusili snad skoro všechny:) ty mě snad nepřestanou díky interiéru bavit:)

      Vymazat
    3. Když mám někoho ráda, tak s ním výročí oslavím třeba párkem v rohlíku. Nejde přece o to, kde to budete slavit ale s kým budeš ne? Mě to pak přijde jako snobismus, když se to přehání

      Vymazat
    4. Naprosto souhlasím. Zcela v duchu mého myšlení. Není potřeba si lásku dokazovat předraženými dárky a spaním v hotelu- zámečku za kolik tisíc.Stačí i doma si udělat hezký večer a romantiku.

      Vymazat
    5. Tak každý ať si slaví, jak chce, ne? :)

      Vymazat
  3. Krásné fotky, to křeslo vypadá luxusně a ten komfort z něj řve i skrz tu fotku :D A z Brunche v Hard Rock Café mám hlad :D

    - Klára

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji:) Z křesla jsem pořádně nadšená:)a na brunch určitě zajdi:)

      Vymazat
  4. Super fotky. Náramek je úžasný a na tom selfie ti to hrozně sluší. I když se mi líbí ofiny, ta patka ti strašně sluší. Máš nadherné vlasy. Ale co ti závidím nejvíc je, že můžeš jíst smažené a nezdravé věci a stejně jsi tak strašně štíhlá. Já kouknu na fotku a přiberu 5 kg:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Missu, myslím že jednou za čas taková strava nikomu neublíží. Hlavně mít v životě i sport, tím se všechno vyváží. Ale máš pravdu, že mám genetické dispozice, narozdíl od těch, co hned přiberou. Ale každý prostě máme něco.

      Vymazat
    2. Kecy v kleci.... :-) Kolikrát tady fotíš s jídlem a kdyby jsi to opravdu vše jedla, nejsi anorektické postavy. Děvče milé kostnaté, najez se. A buď ráda, že můžeš jíst vše. Honba za štíhlou postavu je někdy zcela zybtečná.

      Vymazat
  5. Skvělé fotky!! Jsi nádherná a ta rtěnka ti moc sluší!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc. Ta rtěnka se Macu dost povedla:) nosím ji každou chvíli:)

      Vymazat
  6. Nevím jestli ještě jsi v Hradci či ne ale nás s mužem nikdy nezklamal černej kůň na malým náměstí, ač je můj muž muziknat a mnoho viděl a navštívil tak v koni je vždycky spokojený:)A stejně tak já jako vegansky se stravující člověk:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tam je to fajn, ale trochu málo na výročí ne? Petra

      Vymazat
  7. Krásné fotky, jako vždy :-) A zaujalo mě to psaní článků - pracuješ teď jako redaktorka pro Elle? Nebo kde by se dalo přečíst něco dalšího od tebe? :-) Já Elle nekupuji, proto se takhle hloupě ptám :-) Mám moc ráda Tvoje příspěvky i fotky, číší z nich pozitivní energie a přívětivost, škoda, že není reálné, abys psala denodenně, měla bych se každý den na co těšit :-) :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Miši, snažím se opravdu psát co nejčastěji, někdy to vyjde i 4krát do týdne:) Važně se snažím aby to bylo ještě častější. Na instagramu jsem ale taky aktivní:) A do Elle jsem psala o Intimissimi Opera on Ice- rozhovor s Patricia Field, článek na jejich webové stránky o módním projektu, a teď tento rozhovor:)

      Vymazat
  8. A co treba nejaly eurovikend? My jsme loni takhle vyrazili na ctyri dny do Berlina a vyslo to akorat na vyroci, ackoliv to tak planovano nebylo. :) To poruzkivane tricko je super.

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.