neděle 27. března 2016

MBPFW day 3

Krásné nedělní ráno.
Snad si užíváte zaslouženého volna a pěkného počasí. Sepsala jsem vám pokračování třetího dne fashion weeku. Jednalo se o sobotu, a byl to mírně řečeno, trochu uspěchaný a zmatený den. První a naštěstí jediná nepříjemnost nastala hned ráno, kdy mi měli doručit outfit na den přehlídek od Louis Vuitton, ale bohužel ho špatně odeslali do Čr a model přišel o dva dny později:(  Nepříjemná situace, ale to se propstě občas stane.

Tím, že se zároveň konal Czech Grand Design, na němž byla Liběna Rochová nominována na cenu modního designera roku, bylo celkem jasné, která událost má přednost. Klasicky jsem byla v backstage na líčení od MAC a vlasy Stolen/Kevin.Murphy a stihla jsem se podívat na jeden blok přehlídek, na které jsem nakonec oblékla šaty z limitované kolekce LR a boty Prada. Po skončení přehlídek jsem se sešla s mým mužem a mířili jsme do ateliéru Liběny Rochové.  Tam už mě čekal model, který pro mě paní Rochová pro tuto příležitost vytvořila. Jednalo o potištěné, papírové šaty které odkazovaly na kolekci Oděvní partitury, za kterou byla paní Rochová nominována. Večer jsme si neskutečně užili. Moderátor Roman Zach byl jako obvykle neskutečně zábavný, Liběna Rochová vyhrála v kategorii módní designer roku a celé to bylo korunováno ještě jejím vítězstvím napříč všemi kategoriemi, cenou Grand designér roku 2015.

Musím přiznat, že jsem byla neskutečně pyšná a hrdá, že můžu být tváří značky LR a hrozně moc jsem se radovala jsem z jejího vítězství :)
Oslavy byly výžívné, ale já jsem se snažila jít spát alespoň do dvou hodin od rána, aby na mě únava na posledním dnu Fashion weeku nebyla tolik znát:)

Mrkněte tedy na fotky kolekcí i večera Czech grand Design.




 S Prokopem ze salonu S t o l e n

Líčení MAC - Alexandra Jiříková

Lenovo Vibe



 Photo by Martin Faltejsek

Jediné přehlídky které jsem v sobotu stihla vidět - Lukáš Linder
 La Formela
Papírové šaty zezadu



Slavíme:)


8 komentářů:

  1. Gratuluji paní Rochově k vítěztví! A na Tebe Ino bych měla malý dotaz. Jak to funguje, když Ti návrhář navrhne outfit např. na fashion week nebo na Ples v opeře, model, který si oblečeš Ti zůstane doma ve skříni, nebo jej máš jen půjčený a vracíš jej zpět? Popřípadě dostane se mu nějaké další využití?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za komentář. Co se týče otázky, je to na domluvě s daným návrhářem:)

      Vymazat
  2. Tyhle články miluju, úplně závidím, také bych tam chtěla být, ale jsem z druhého konce republiky, takže vždy hltám až zpětné info takhle přes blogy :-) Paní LR také gratuluji a Tobě to moc sluší, na šatech vůbec není vidět, že jsou papírové! :-) Nebála ses, že se roztrhnou? Nebo jaké to je je mít na těle? Nestudí? Nešustí moc při chůzi? :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za komentář Miši. V šatech mi bylo skvěle:) Papír je aplikovaný na látkových šatech, takže to na těle nebylo moc cítit. A trochu jsem se o ně opravdu bála, protože mi je občas někdo příšlápl, jak byly dlouhé:D

      Vymazat
  3. Bozí šaty a díky za všechny ty fotky. Sledovala jsem tě celou dobu na instagramu a je fakt super že tě zvou na tyhle akce. Prokop ti dělá vždy super vlasy.
    Missu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé moc děkuji, jsem ráda že vám mohu přinášet fotky z podobných akcí. A máš pravdu, Prokop je šikula:)

      Vymazat
  4. Ty jsi tak krásná, v těch papírových šatech vypadáš jako panenka. Jinak moc děkuji za přiblížení akce prostřednictvím fotek a článku :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Všechny ty šaty jsou super a fakt ti to slušelo! :-)
    http://verrygusto.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.