neděle 15. listopadu 2015

Instalife VII.

Krásné nedělní ráno.
Snad máte pěkný víkend, i když to v kontrastu pátečních událostí v Paříži není úplně reálné. Každopádně, teď bych ráda abyste se u mého článku zrelaxovali a odpočinuli si od starostí. 
Důležitá témata a diskuze budeme řešit zase příště. 

Posledních pár týdnů jsem neměla čas abych se zastavila. Nemám víkendy protože mám práce nad hlavu a v rámci toho mi i došlo, že jsem sama sobě tím nejpřísnějším šéfem. Nedovolím si odpočinek ani odmítnout focení či spolupráci (pokud je pro mě smysluplné). Nově jsem si dala za úkol naučit se relaxovat tím nejobyčenějším způsobem. Každý den si aspoň na 20 minut sednout, vypnout mobil a nic nedělat. Zatím se mi to nepovedlo:)

A jaký byl poslední týden? Vyšel mi článek v ELLE, na který jsem,  musím se přiznat velmi pyšná. 
Nebyl v redakci nijak přepisován, zůstal v čisté formě v jaké jsem ho poslala, a to mě hrozně těší.
Dělala jsem upřímný rozhovor pro portál žena.cz, byla focena pro Harpers Bazaar, oslavila narozeniny s Míšou Štoudkovou, napsala další článek pro Novu o outfitech superstar. Taky jsem navrhovala změny pro obchod s oblečením, který mě požádal o spolupráci (trochu jako Pohlreich z Ano, šéfe:)
 Taky jsem navrhovala design pro moje personifikované produkty, které brzy spatří světlo světa a já se hrozně těším, jak se vám budou líbit:)
Do každé volné chvilky jsem si naplánovala pracovní schůzky které teď vůbec nestíhám a taky jsem se radovala z úžasné nabídky kterou vám představím příští týden.
Když se na to zpětně podívám, je to dost práce a přesto si říkám, že nejedu na 100%.

Dost by mě zajímalo jak relaxujete vy? Dáte mi nějaký tip?
Aktuální fotky můžete sledovat na instagramu Ina_T_Blog


Dárek od zastoupení Louis Vuitton v Čr. Vychází Prague City Guide.


 Cestou na focení v koloně:/

 Nove ELLE s mým článkem.

Míši narozeniny na hausbótu Port X
Port X

Focení Harpers Bazaar. Fotil Matúš Tóth a na sobě jsem měla Dior:) Poměrně vtipné bylo, že jsem od stylistky na focení měla zapůjčené její osobní hodiny Cartier (nádherné), a že je mám stále na ruce, jsem si všimla hodinu po focení na pracovním obědě:)

Snídaně z nového nádobí z Butlers


V salonu Stolen na vlasové kůře, o které vám připravuji článek.





I nějaké ty nákupy jsem zvládla zařídit:)



Nový perka z Officeshoes. Uvažuji i nad černou variantou.

Rychlý ranní černý čas. Hrnek i dekorace z Butlers


A pokud nevíte co dnes podniknout, můžeme se potkat třeba na této akci,
 kterou pořádá můj kamarád Kuba Feranec.
Pop up Gentleman


Krásný den všem:)

31 komentářů:

  1. Ja relaxuji prave u clanku jako je tento :).
    www.pimpleworld.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Terez tak to je pro mě velká pochvala:)) Tak by to mělo fungovat. I když s vámi, jako čtenáři ráda debatuji, nebose vás snažím o něčem, podle mě důležitém informovat, chci aby byl můj blog především zdrojem odpočinku a pozitivní nálady:)

      Vymazat
  2. Elle jsem hned koupila a je to skvělý článek. Moc gratuluji k úspěchu. Jinak taky moc ráda odpočívám u tvých článků a nebo tvého instagramu. Když chci relaxovat s partnerem, tak si pustíme seriál nebo film na dvd a mlsáme u toho sladkosti. Přeji hezkou neděli. Jo a sobika jsem obdivovala už na insta:)

    OdpovědětVymazat
  3. Nevím, jak to cítí ostatní, ale mě tohle přijde jako hrozné pozlátko. Focení do časáku, selfíčko, dárečky. To nikdy neuklízíš, nevaříš, nepereš? Nemáš rozcuchaný vlasy? mám dojem že žiješ v nereálným světě který neexistuje. Vlastně je mi tě i trochu líto, až opadne ta bublina tak se probudíš a uvidíš život takový jaký je. A život není jen o značkách a pózách při focení. Chtěla bych tě vidět naživo, jestli takhle fakt vypadáš a jestli si taková jako na blogu.
    Jo a nejedná se o hejt, spíš o vyjádření názoru, že jsi podle mě mimo realitu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No blog je přeci o módě a ne o uklízení, takže mimo realitu jsi ty. A když to není hejt, tak co tedy??? Kacabos

      Vymazat
    2. Já s tebou souhlasím. Na druhou stranu chápu, že nikoho by asi nebavilo číst nějaké plky o uklízení, praní, žehlení, ani koukat na fotky neupravených, životem poznamenaných žen, které sedí u počítače v propocené mikině a stěžují si na nepřízeň osudu...Lidé mají rádi dokonalost. Ať už se to týká vzhledu, jídla, fotek, image...Proto každá bloggerka ukazuje ze svého života jen to nejkrásnější a snaží se působit dokonale, někdy až "nadlidsky".

      Vymazat
    3. Ale zrovna u Iny to je realita. je to profesionální blogerka, takže je to přece její životní styl. A přeně na tohle se chci na blogu koukat. Ne na to že jde prát. To je snad logické ne? A ať už Ina dělá tyhle domácí práce, nebo na ně někoho má, je to snad její věc ne?? Budeme ji snad vyčítat že má pěkné fotky a přes selfie se učeše? Kdo by na to ale koukal? ja teda ne. Sleduju blogerky kvuli peknym fotkam.

      Vymazat
    4. Ale problém je, že mladé holky si myslí že takhle mají žít, a když takhle nežijí tak je něco špatně. Přijde mi že Ina žije na obláčku. Nikdy nic není špatně? nikdy se nehádá se svým manželem? Všechno je jen růžové a krásné, jak v reklamě na Ariel. Díky nechci.

      Vymazat
    5. Já naopak Inin dokonalý svět mám ráda, podle mě si na nic nehraje, protože to ani nemá za potřebí...

      Vymazat
    6. Přece záleží na každém, jak žije a jak si to zařídí. Já se třeba s manželem nikdy nehádám /anonymní 14:36/. V blogování mne podporuje. Ina je skvělá a její článek v ELLE byl nejlepší z článků v tom vydání. Je to velice schopná mladá žena. Myslím, že je velice výkonná a ne každý je schopný takto žít.

      Proč si někdo myslí, že život nemůže být jen o značkách a pózách na focení? a třeba jen o krásném vysněném životě? Každý to máme jinak. Mně se to třeba líbí moc a už jsem starší a něco pamatuji, jsem matka, mám dvě vysoké školy a za sebou dobrou kariéru v manažerské pozici.

      Vymazat
    7. Boze, probudte se. Tohle je modni blog a Ina je profi blogerka. Na narky o tom, cim vas nastval manza nebo jestli mate prat v Arielu ci Persilu si zapnete mimibazar :D

      Jinak Ino, máš naprosto nádherný vlasy, ty ti fakt závidím. A strašně se mi líbí tvé názory a postoje, např. na blogerku roku, rejžování na oblečení od sponzorů....mám tvůj blog čím dál raději.

      Vymazat
    8. Fascinuje mě, jak někdo dokáže stavět domácí práce a vaření do popředí životních zájmů. Moje matka je podobná, celý týden nemluví o ničem jiným, než o sobotním úklidu, a potom celou sobotu řve, protože "to MUSÍ udělat" a přitom ji to samozřejmě nebaví (Hlavně je strašně smutný, jak vyloženě CHCE, abychom se my její dcery hrozily soboty stejně jako ona a pak celou sobotu TRPĚLY stejně jako ona. Pokud práci zvládneme rychle a s úsměvem, nebylo to pořádně!) Jenže je hlavně strašně neorganizovaná. Já když jsem sama doma, mám byt po většinu času uklizený, protože nejsem prase a všechen bordel uklidím hned, když ho nadělám - zabere to 5 minut a méně. Mytí nádobí a praní jsou pasé, od toho jsou myčky, pračky a sušičky ;-) Opět, práce tak na 10 minut čistého sečteného času. No a víkendový úklid celého domu (4 místnosti) se dá stihnout rychle a kvalitně za 2 hodiny. Stačí se do toho opřít a rázem je hotovo. Matka když to vidí, tak zuří, že to je odfláknuté, ale vsadím že, testy hygieny by po jejím a mém úklidu vyšly naprosto shodně :-D Takže kdybych měla blog, vypadal by asi podobně (práce, volný čas, lifestyle), protože schopná ženská těmato věcma opravdu netráví hodiny týdně, aby zároveň měla vše zmáknuté. ;-) Co se týče vaření, záleží na kuchyni, kterou máte rádi. Já mám naštěstí ráda rychlé italské a mexické věci, a stejně jím obědy venku a doma už jen nějaké svačiny, takže to je taky v pohodě. Ale jinak asi nikdo nevaří každý den složité věci jako svíčková, že, takže taky pohoda :-) Markéta B.

      Vymazat
    9. Dobrý den,naprosto s vámi souhlasím. Nevím zda jste muž nebo žena (asi žena), ale mluvíte mi přesně z duše. také mi vše okolo Iny přijde jen jako pozlátko, bublina. Ted je všude, má všechno a až přijde jíná Ina tak po téhle neštěkne ani pes. Netrvdím, že musí denne vařit a každžý druhý den zametat,ale tohle mi vše přijde jako nerealný svět do časopisu nebo katalogu. Být jejím mužem, tak bych ji dal podporu a fandil ji,ale taky bych chtěl mít domácí jídlo a ne bagety a nobl jídlo z drahé rest. Ted budou dávat dokumenty o zlaté mládeži.... Docela by mě zajímalo jak by to Ina dala. Sice tvrdí, jak je nad věcí a dělá si srandu že jde vařit ten guláš, ale třeba ji to jednou dojde, zavrtá se to v ní a pak bude překvapneá až v 40 zjistí, že už o ni není takový zájem a její blog je passé. Pak bude mít sice hromadu zážitku a vzpomínek, skřín značkových hadrů, ale v lednici jeden bílý jogurt( určitě ne nejlevnější v akci) a bude se divit jak se vaří. Ale náladu ji možná zlepší ta yankees předražená svíčka. Vzkaz pro Inu: Vzpamatujte se a polidštěte se. Určitě nemáte vše jen dokonalé. Lidé majíá rády i nedokonalost, chyby apd.) To Vám opravdu vše vždy tak sedne, nikdy si nekoupíte/dostanete něco co se vám líbí a pak zjistíte že jste vlastně šlápla vedle, že to vypadá jinak než byl zámer, nikdy při focení nezmoknete, nerotrhnete si punčochu nebo vám je výdy do smíchu. Nikdy vás nebolí hlava, neche se uklízet ale musíte apd?

      Vymazat
    10. K tomu jídlu napíšu jen, že chlap má taky pracky, tak ať si ten guláš kurňa uvaří sám... To není žádná povinnost ženy!!!

      Jinak Inuško super, že jsi se zase ozvala, furt to tu hlídám a těším se na každý nový příspěvek - právě při nich vždy relaxuju :-) Po celém dnu si sednu, udělám si tvarohový dezert s ovocem a čtu články u oblíbených blogerek, ty jsi ta nej! :-)

      + relaxuju lovem v sekáčích :-D Je to bezva odreagování a občas i adrenalin :-D

      Vymazat
    11. Teď skoro nevím na koho mám reagovat dříve:) Mišice moc děkuji za komentář. To mě samozřejmě strašně těší, že mým blogem se zrelaxuješ. Abych se vyjadřila k ostatním. Ja nejsem a nikdy nebudu žena co by obskakovala svého muže. Nejsem tak vychovaná a ani to nemám v povaze. Žena není o nic lépe vybavena od přírody k vaření než muž. Navíc můj partner zcela sdílí můj názor a v domácnosti si povinnosti rozdělujeme. Nejsem služka, ani kuchařka ani uklízečka

      Vymazat
    12. Tyhle nazory typu "chudak tvuj muz" me teda vazne vytaci.Nezijeme v 19.stoleti,aby zensky byly od toho aby chlapum varily a uklizely pro ne.Pokud oba dva chodi do prace/travi den mimo domov,tak neni duvod aby se o domaci prace nepodelili.A dalsi vec je ta,kde anonymove berou tu jistotu ze Ina neumi uvarit a ma doma jen bagety?Tohle prece neni zadnej food/home blog,aby tady byly clanky o vareni nebo vytirani podlahy.A pokud nevari,ani neuklizi,tak je to jen jeji vec.Kazdej si prece zije tak,jak mu to vyhovuje:)

      Vymazat
  4. hnedé boty sú superácke! Elle musím zobrať z práce a mrknem na tvoj článok, lebo väčšinou v Elle nič nečítam. (skôr mi to príde ako obrázkový časopis:D ale spravím výnimku:))

    OdpovědětVymazat
  5. Tak to doufám, že se relaxovat naučíš, jinak budeš za chvíli úplně uhoněná. A hlavně si proboha neříkej, že to neděláš na 100%, jen co jsem si přečetla, co jsi dělala, valila jsem oči, rozhodně toho děláš až dost, měla bys na sebe být hrdá! A do Butlers jsem se také zamilovala! :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  6. líbí se TH botky, jsme zvědavá na outfit s nimi ;)

    a k anonymům nade mnou - nevšimla jsem si, že by jiné blogerky (blogerky, které se věnují pouze blogerství) psaly o tom jak doma často uklízí... toho máme všechny doma až až a já o tom nemusím číst ještě na blozích ;)

    přeji hezký zbytek víkendu, snad máte už uklizeno, já ano :)

    Puntíkatý blog

    OdpovědětVymazat
  7. Tyhle typy článků mám moc ráda :) Věřím, že teď máš hodně hektické období, ale určitě přinese nějaké ovoce :) Já jinak relaxuji u čtení (knížek, časopisů, blogů), sledování videí na YouTuBe, seriálů nebo filmů, také uklízením (úžasně u toho vždycky vypnu) a samozřejmě líným nicneděláním s rodinou (sledování televize, hraní karet, či jiných společenských her) :)
    Tvůj článek v ELLE jsem četla a moc se mi líbil :) Je velmi inspirativní a po všech stránkách bez chybičky :)
    City Guide od LV musí být nádherný :) Boty z Tommy Hilfiger jsou přesně i můj styl, s černou variantou taky uděláš hodně parády :) a kéžby jsme i u nás měli Butlers, vypadá to, že tam mají samé hezké věci :) Minimálně ten hrníček je perfektní :)
    Přeju ti, ať tě síly neopouštějí, a ať si brzy najdeš čas na nějaký ten zasloužený odpočinek :)

    OdpovědětVymazat
  8. Jen jsem ti chtěla říct, že tvůj článek v ELLE byl v tom vydání nejlepší. Jsi skvělá! Vážně nepřeháním, protože jsi to ty. Prostě byl nejzajímavější pro mne, i když bych moc ráda viděla aspoň jeden kostým inspirovaný prádlem. To mne baví.

    OdpovědětVymazat
  9. Už vidím jak Ina vyndavá prádlo z pračky:DDD nějak to k ní stejně nesedí..nebo vaří guláš:DDDD

    OdpovědětVymazat
  10. Na fotce z kadeřnictví vypadáš naprosto úžasně! Těším se, až si přečtu Elle ♥.

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj, na začiatok napíšem že tvoj štýl nie je celkom moja šálka kávy, ale tvoj blog čítam veľmi rada. Páčia sa mi pekné fotky, ako máš všetko zladené, že stále prinášaš niečo nové, že cez tvoj blog môžem nahliadnuť niekam kam by som sa bežne nedostala. A hlavne že tvoj blog je inteligentný blog dospelej ženy, pozitívny, vždy dobre naladený a má čo povedať. A tiež že je vidieť že stále na sebe pracuješ a dáš si na tom záležať. Veľa úspechov do budúcna prajem a nech ti to stále tak dobre píše a fotí :-)

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj ino, pro mě jsi inspirativní zena, která dokázala dělat to, co ji baví. Snažís se ovlivnit svět svou pozitivní energii a tím, co děláš. To se mi líbí a dělej to, prosím, dal.
    Pa, luca

    OdpovědětVymazat
  13. Článek se povedl. Fotky jsou super a jsem zvědavá na outfit s botkami TH. Jinak máš nádherné vlasy. Akorát septum v nose mi k tobě prostě nejde, máš hezký jemný obličej a kroužek mi k němu nesedí. Neber to zle, ale když se ti líbí...

    OdpovědětVymazat
  14. V prosincové Elle jsem hned listovala na Tvůj článek a vážně je skvělý, určitě to musí být krásný pocit vidět takto svoji práci, gratuluji k úspěchu.. Moc pěkný rozhovor je s Tebou na zena.cz
    Relax je pro mě Tvůj blog, pročítám nové i starší příspěvky, koukám na fotky.. s příchodem chladného počasí se ráda zachumlám do deky a dívím se na Sex ve městě, to je seriál na který se můžu dívat pořád:)
    Přeji ať se daří skloubit pracovní povinnosti a odpočinek.

    OdpovědětVymazat
  15. Lidi,proč se divíte kolik toho Ina T. stihne? Vždyt je to snad její práce ne?A určitě dost dobře placená, plus dárky a sponzorské dary. Vás taky lidi obdivují kolik toho stihnete- že obsloužíte 100 lidí, že dobře uvaříte pro děti v jídelně, že v pořádku dopravíte lidi kam potřebují, že snášíte šéfa který prudí apd.?Ona je svým pánem, dobře placená a hlavně ji to baví. Vás práce nejen živí, ale ne vždy vás baví.

    OdpovědětVymazat
  16. Je moc fajn jak jste se vypracovala...pamatuji si vas jako mou poradkyni v H&M v Hradci Králové při výběru šatu:-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.