pondělí 12. října 2015

InstaLife Verona


Krásný den.
Jak víte, byla jsem teď na dva dny v Itálii. Dostala jsem úžasnou možnost od ELLE a Intimissimi, zajet se podivát na Opera on Ice do Verony. 
Když mě ELLE oslovilo, abych pro ně o show napsala článek a navíc udělala rozhovor 
s Patricii Field (Sex ve Městě a Ďábel nosí Prada), byla jsem naprosto nadšená.

Více informací vám nemohu prozradit, ale jak se mi show Opera on Ice líbila, o čem jsem si s Patricií povídala a jaké byly moje celkové dojmy, se dočtete v jednom z příštích čísel ELLE.

Z Verony jsem vám tedy připravila alespoň malý přehled fotek, abyste si cestu mohli užít se mnou a naladili se na článek, který vás čeká:)




Na rozhovor jsem si vzala tablet s klávesnicí  od Lenovo. Měla jsem v něm připravené otázky a zároveň si rozhovor nahrávala. Kabelka je od Pietro Filipi a kufr jsem si koupila v Samsonite.
Na let jsem oblékla kabát Pietro Filipi a zbytek oblečení Lindex.





Hotel Leon D'oro



Dárečky na pokoji od Intimissimi a Falconeri


Společný oběd




Backstage Opera on Ice v Arena di Verona




S Patricií Field



Brzká snídaně abych stihla navšívit město před odletem.



Ranní procházka a nákupy ve Veroně






 odpočinek před odletem



46 komentářů:

  1. To musel být super zážitek. Úžasné :)

    OdpovědětVymazat
  2. Vůbec tu paní neznám :-) Těším se na víc písmenek o tomto setkání :-)

    A ten žlutý kabát je perfektní! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A sledovala si Sex Ve městě nebo jsi viděla film Ďábel nosí Prada? ona se postarala o všechny kostýmy a outfity. Mám za to že ovlivnila celou generaci žen, co se týče oblékání:) Každopádně více infromací najdeš v článku, který píšu:) Z kabátu jsem taky nadšená. děkuji moc:)

      Vymazat
    2. Sex ve městě miluji a miluji jejich kostýmy, ta paní je genius :) obléíkací guru :)

      Vymazat
  3. Wow, hotel vypadá luxusně. Uzasne ze mas takové prilezitosti a muzes se zivit tím, co milujes nejvic. Ta kabelka je z nové kolekce?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za komentář Alčo. Kabelku můžeš aktuálně koupit v Pietro Filipi. A jsem opravdu vděčná za příležitosti které mám, i díky vám čtenářum:)

      Vymazat
  4. To musel být úžasný zážitek.Moc se mi líbí ten kabátek, je parádní a tobě to sluší-jak jinak😉.
    Hezký den
    Leona

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc Leono, kabát se mi taky moc líbí, dokáže rozsvítit den:)

      Vymazat
  5. Úžasné! Moc ti to přeju. Kabát je krásný a všude ti to samozřejmě moc sluší.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, moc děkuji za komentář:) jsem ráda že se kabát tak moc líbí:)

      Vymazat
  6. ja jsem uchyl na jidlo takze za me parada. To bych si uzila!!

    OdpovědětVymazat
  7. Krásný fotky. cestu a rozhovor moc závidim. Jak se to stane že se dostanes k takovým příležitostem? Ema

    OdpovědětVymazat
  8. Pěkné fotky a musel to být super zážitek.
    Bude v ELLE i více informací o show Intimissimi on ICe nebo plánuješ i něco ty? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Článek do ELLE budu psát celý já a bude o dojmech ze show. Ja už vas na článek asi jen předem upozorníme;)

      Vymazat
  9. Hned bych měnila! Už jen podle fotek to musel být skvělý výlet :-)
    Bebe

    OdpovědětVymazat
  10. Iny, tak to jsi měla super zážitek :) Na té poslední fotce Ti to hrozně moc sluší

    OdpovědětVymazat
  11. Zuzana Sachsová13. října 2015 v 9:24

    Vždy když jsem koukala na Sex ve městě, říkala jsem si, který nadčasový génius je obléká. Dokázala dokonale vystihnout každou osobnost z představitelek právě skrze oblečení. Jen je škoda, že všichni známe seriál, obdivujeme ženy v něm, ale o p. Field většina z nás slyší skrz tvůj článek prvně. :(
    Na nové ELLE se opravdu moc těším! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé tak to mi ani nedošlo, že ji někomu mohu představit přes můj článek. Já jsem poměrně velký fanoušek Sexu ve mestě a už kdysi jsem si hledala kdo se na něm podílí. Mám i speciální DVD edici filmu, kde Patricia ukazuje backstage a modely které do scén vybrala. Budu jen ráda, když její práci budu moct rozšiřovat dál:)

      Vymazat
  12. Krásná žena jsi, ale ten kroužek v nose je odpudivej.... nechápu proč se ženy takto hyzdí.... pohled na Tvůj obličej s tím krožkem je fakt nepříjemnej...takže končím following. Good luck.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. myslím že Inka bez teba na blogu neprežije. Bez tvojich chytrých komentárov to tu určite nebude ono. fakt smutné:)))))

      Vymazat
    2. Tak ona to určitě přežije když má samé kamarádky- celebrity, tak čtenářky přece nepotřebuje ne?
      blog samá reklama a bulvár. to je ale mňamózní

      Vymazat
    3. to je ale zavisti. je to citit až ke mě do pokoje i přes ten monitor.:D ja Ine taky zavidim ale preju ji to. tam je ten rozdil. Hnusy tady evidentne pisou jen anonymove, a ten septum je uzasnej. si s nim jeste krasnejsi

      Vymazat
    4. no určitě je zvědavá na chytráky jako jste vy!! akorát závist a nic jiného, a kroužek už k Iny patří! Pochopte, že je to součást její image ;) aspoň není šedá myš v houfu obyčejných nanynek ... strašně ti fandím!!
      Romana

      Vymazat
    5. Já Inu sleduju snad úplně od začátku a hrozně se změnila. Blog je samá reklama, showroom, a zaplacený cesty. Už to není ten upřímný blog holky z malého města. Od doby co se blogem živí je pohlcená velkým světem, což dokládají i ty fotky z bulváru. chtělo by to větší nadhled a vrátit se na zem

      Vymazat
    6. Kdo tohle vlastně píše? dyt Ina je uplne stejná. Samozrejmě dozrála, a dostává skvělé přílezitosti ale prijde mi furt jako milá holka, co si na nic nehraje. Nikdy to nebyla šedá myš a ani nebude a to asi všechny pěkně štve

      Vymazat
  13. Reklamou to tu přetéká, a než mě někdo bude kamenovat za závist. Inu jsem sledovala ráda, ale už je to tu přehnané. Placený výlet do Verony, článek do elle a ten piercing je podle mě taky hrozný. Je pravý nebo ne? u nás to nosí jen holky na střední a na to si snad stará ne

    OdpovědětVymazat
  14. Piercing je naopak skvělej (předpokládám, že je "jen" fashion a ne pravej? Klidně bych bejt tebou šla fakt do píchnutí, jestli není pravej, sedí ti.)! ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ale dyt to k ni vubec nepasuje, mela by to hned vyndat. je to hnus

      Vymazat
  15. Moc se těším na článek v Elle! Kupuji si ji pravidelně každý měsíc, a i když jsem ji tentokrát chtěla vynechat, protože mi na ni nevychází peníze, kvůli tomuhle rozhovoru si ji nenechám ujít :). Líbila se mi i ta minulá s fotkami českých módních ikon, jen škoda, že toho tam o vás nebylo napsané víc :).

    tpatc.blog.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Magdi, článek budu mít v prosincovém čísle, tak ještě nekupuj:) Já jsem moc ráda, že jsem byla zařazena mezi módní vůdce, Moc si toho vážím, i toho že chceš dát ze nové ELLE poslední penízky:)

      Vymazat
  16. Krásné fotky, moc Ti to sluší a těším se na článek v ELLE. Touhle cestou ještě díky moc za inspiraci v Lindexu, jejich aktuální kolekce je krásně barevná a už jsem šťastná majitelka několika nových krásných svetrů a plédů:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mám vážně velkou radost. Já tam dnes nakoupila ve slevách:) věřím, že budeš spokojená:)

      Vymazat
  17. to je nádhera <3 věřím, že sis výlet užila a tiše závidím! :D :))

    OdpovědětVymazat
  18. A kdopak ti ten vylet vlastne zaridil? do elle se prece nedostaneš jen tak ne? stejně jako do blesku a na super. samej bulvarní škvár

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ELLE mě s nabídkou článku samo oslovilo. A co má být přesně bulvární škvár?:)

      Vymazat
  19. Nahodou ten krouzek v nose je ted modni trend . .takze mile anonymky...doporucuji prohlednout americke youtuberky a nase predni stylistky. Pak nemuzete placat blbosti o tom jak je nekdo na neco stary. Heb me vzdy udivuje..jak lidi reaguji. Clanek je o ceste a pobytu v Italii a tady se resi modni doplnek a reklama. Holky stydte se...vzdyt je jedno,jak se kam kdo dostal. Dokazal to vlastni pili..je je na vas...kam se podivate a co dokazete,ale tim ze budete sedet u kompu a psat debilni komentare,toho moc neudelate. A nezapomente, ze jen lekly ryby plavou s proudem. V zivite je lepsi se necim odlisit...treba i krouzkem v nose.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za komentář. Napsala si to moc pěkně, záleží jen na vás, kam se podíváte a co dokážete. Souhlasím, že každý si může zvolit svoji cestu:)

      Vymazat
  20. Ina, tvoj blog som začala sledovať len nedávno, popravde som ťa doteraz nepoznala a musím povedať, že si ma odrovnala na plnej čiare 😃 si úžasná ambiciózna žena s kreativitou ktorá sa v našich končinách nevidí. Prelúskala som tvoj blog za necelý týždeň a budem pokračovať ďalej 😃 Prajem Ti len to najlepšie, pokračuj v tom čo robíš, si the best of the best! Antónia

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za krásný komentář Antonie:) I když mě práce na blogu strašně moc baví, není nad to, dostat takovou zpětnou vazbu. To člověka nakopne na několik týdnů dopředu:) ať se ti moje stránky i nadále líbí:)

      Vymazat
  21. Milá Ino, na Vaše stránky chodím asi jen 2 měsíce. Ale těším se na každý nový článek. Četla jsem v komentářích častý nesouhlas s Vaším kroužkem v nose. No, za mě také ne, ale je to Vás nos :-) Všechno, co nosíte, ty věci jsou moc krásné a už jen to kochání se mi přináší radost. Vždycky se mi vše nelíbí (hlavně ty botky na těch šííílených platformách a hodně volné kalhoty), ale celkově obdivuji Vaše sebevědomí a styl. Děkuji za "rozšiřování obzorů" :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já děkuji za váš čas, a za to, že mě sledujete i když není vše váš šálek kávy. Taková zpětná vazba se mi moc líbí a je naprosto v pořádku, že se vám nelíbí vše, co obléknu:)

      Vymazat
  22. jéj, do Verony by som sa rada pozrela. som zvedavá na tvoje dojmy zo show . :)
    a ďakujem za komentár na blogu, veľmi ma potešil :) na slano som tie sušienky ešte neskúšala, popravde mi to ešte ani nenapadlo, ale myslím, že za pokus by to určite stálo! ale už dlho sa chystám upiecť na slano batátové sušienky :)

    OdpovědětVymazat
  23. Ten outfit je nadherny❤️! A i ten krouzek ti nahodou moc slusi.

    OdpovědětVymazat
  24. Ina, si skvelá a veľmi sa mi páči že si sama sebou, zostaň taká :) z anonymov cítiť závisť a neprajnosť ... kašli na to, choď si svojou cestou ... to sa mi na tebe páči :) fandím ti a je super ze robíš to čo ta baví :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc ti děkuji. Díky anonymům aspon vím kolik skvělých čtenářů mám:)

      Vymazat
  25. Ino, ten kabát je nádherný! můžu se zeptat, je z letošní kolekce?

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.