neděle 16. srpna 2015

Vlasová péče Kevin.Murphy I.


Krásný den.
Prázdniny se pomalu chýlí ke konci a je na čase připravit se na návrat do školy a do pracovního procesu.
Co přes léto dostává asi nejvíce zabrat jsou naše vlasy. Slunce, mořská voda a vyšesávané účesy, aby nám nebylo horko, to všechno se přes léto na našich vlasech podepíše. 
Proto je nutné nasadit extra kavlitní péči, zvláště před zimou, která naše vlasy opět prověří.
Já jsem se vrhla na recenzování hydratačních šampónů Kevin.Murphy.
Značku jsem vám již představovala, ale pokud jste první recenzi nestihli, tak si článek můžete přečíst tady.
Já osobně mám po létě vždy více suché vlasy. Čím je mám delší, tím se to samozřejmě zhoršuje. Nejvíce trpí konečky vlasů. Letos jsem už na jaře nasadila hydratační šampon a kondicionér a vlasům jsem tím velmi pomohla.




Ale teď konkrétně k produktům.
Šampon Kevin.Murphy Hydrate-Me.Wash je hydratačním šamponem pro suché a normální vlasy. Zjemňuje a hydratuje povrch vlasů a též uhlazuje roztřepené konečky. 
Má velmi přijemnou vůni, je cítít po exotickém ovoci a vůně se drží i ve vysušených vlasech. Konzistence je tekutá a dobře se vtírá ke kořínkům.
Ve složení najdete hydrolyzované hedvábí, díky kterému jsou vlasy lesklejší.
Extrakty ze švestky kakadu mají detoxikační, antiagingové a energizující vlastnosti.
Zároveň obsahuje bergamotový extrakt, který pomáhá napravit poškozené, lámavé a zatěžované vlasy.
Vlasy jsou po umytí lesklé a hladké, po delším používání uvidíte rozdíl v jejich hydrataci.




Kondicioner Hydrate-Me.Rinse doplňuje péči šamponu. Produkt obsahuje mikroskopiské řasy pro zářivost vlasů a stejně jako šampon se pyšní extrakty ze švestek kakadu.  Vyrovnává hladinu kolagenu a elastinu ve vlasovém vláknu. Díky obsahu pupalkového oleje se vlasy zářivě lesknou a jsou hydratované. 
Jelikož se musí nechat působit 1-2 minuty na mokrých vlasech, je jeho hutnější konzistence ideální. 
Usnadňuje rozčesávání a jelikož má podobnou vůni jako šampon, celý den vám krásně voní vlasy. Hodí se pro roztřepené konečky, vlasy suché a težce upravitelné.



Kondicionér Hydrate-Me.Rinse doplňuje péči šamponu. Produkt obsahuje mikroskopiské řasy pro zářivost vlasů a stejně jako šampon se pyšní extrakty ze švestek kakadu. Vyrovnává hladinu kolagenu a elastinu ve vlasovém vláknu. Díky obsahu pupalkového oleje se vlasy zářivě lesknou a jsou hydratované. 
Jelikož se musí nechat působit 1-2 minuty na mokrých vlasech, je jeho hutnější konzistence ideální. 
Navíc usnadňuje rozčesávání a jelikož má podobnou vůni jako šampon, celý den vám krásně voní vlasy. Hodí se pro roztřepené konečky, vlasy suché a težce upravitelné.

Oba produkty jsou bez sulfátů, parabenů a samozřejmě jsou Cruelty free. Zároveň se prodávájí v hranatých obalech které pojmou více obsahu a spotřebuje se tak o 40 % méně plastu. 
Kevin.Murphy přijal závazek vytvářet kvalitní vlasové produkty, které jsou přírodní a originální a garantují spolehlivost a účinnost.
 
Společnosti Kevin.Murphy záleží na životním prostředí a hledá obnovitelné a udržitelné zdroje.
Taková politika kosmetické firmy je jistě důležitá nejen pro mě, ale i pro mé čtenáře.
 Člověk má hned lepší pocit, když ví, že kvůli kráse neškodí životnímu prostředí, jelikož existují firmy, které převzaly za své jednání zodpovědnost.

Co říkáte na koncept značky Kevin.Murphy? A máte s jejich produkty zkušenost? 
Já jsem s nimi moc spokojená, tak by mě zajímalo, jak to máte vy.
 


Produkty můžete koupit např. v salonu Stolen.




13 komentářů:

  1. Máš nádherné vlasy, fakt. Ráda bych je měla taky takhle super dlouhé. K.M. znám. přijde mi super. Jen moc nevím, kde se dá sehnat. Kdysi mi kámoška přivezla šampon někde z Austrálie a úplně mi to ozdravilo vlasy. Po létě je mám taky hrozně zničené, jak píšeš. Vždy když se vrátím od moře, tak vypadají jako sláma:/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Alčo, určitě doporučuji navštívit přímo salon Stolen. Poradí ti, který produkt tvé vlasy aktuálně potřebují, a jak ho správně používat. Vzhledem k tomu, že se jedná o profesionální produkty, je dobré se poradit.

      Vymazat
  2. Vůbec neznám. Mají zajímavé balení.

    OdpovědětVymazat
  3. Znám jejich kosmetiku, ale přijde mi to prostě hodně drahé, aspoň na mé poměry.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musím říct, že ceny rozhodně odpovídají kvalitě. Šampony mi vždy vydrží a vlasy díky nim vypadají a jsou zdravé.

      Vymazat
    2. Tony&Guy či Matrix jsou na tom cenově stejně ale Kevin Murphy mi z toho vychází nejlíp, takže ceny v poho.

      Vymazat
  4. Článek zní zajímavě, šampony mají velmi pěkný obal - jen prosíím, než text zveřejníš, bylo by lepší ho dát někomu přečíst, zeditovat. Máš tam 8 hrubek - 3 jenom v prvním odstavci. Před větou vedlejší - zvlášť když začíná třeba " která, aby, jenž... " se píše čárka. Naopak pokud jsou v souvětí 2 věty hlavní (nebo tady 2 věty vedlejší), oddělené spojkou a, čárka se nepíše. Chápu, že to může dělat problémy - já třeba si nejsem jistá v psaní n a nn. Proto existují editoři.
    A myslím si, že to není jedno - pokud chce mít blog vysokou úroveň svým obsahem, měl by ho mít i svou formou. Jak uvěřitelný je text, kde chybí znalosti ze základní školy...
    A nejsem učitelka - mám technické vzdělání, jen holt dobrý základ z té základky :)
    ...už vidím komentáře, takže : nezávidím, mám kreativní povolání, které mne uspokojuje a kde se mohu dostatečně prezentovat. Netoužím po internetové veřejné identitě, mám ráda své soukromí. Mám také ráda módu a při čtení blogů tohohle typu relaxuji - to je konec konců i jejich účel.
    Nevyváženost obsahu a úrovně textů mne prostě tahá za oči, myslím si, že je to škoda - proto ta reakce... Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Evi, všichni věříme že máš kreativní povolání a Ině vůbec nic nezávídíš, přece když to takhle anonymně napíšeš na její blog tak to musí být pravda. To je naprosto jasné. Proto ji popichuješ ohledně základní školy. Protože ji nic nezávidíš:D

      Vymazat
    2. no - jen si prostě myslím, že každá práce potřebuje feetback - pokud autorovi záleží na kvalitě a má zájem o to, aby se produkt dál rozvíjel a po čase nenastala stagnace.
      A - světe div se, myslím si, že feetback neznamená jen tleskánky, jak je vše super - existuje pojem "konstruktivní kritika" - já Ině navrhla sehnat si editora, ne to zabalit - do obsahu se vůbec nestrefuji a chválím - - doporučuji přečíst ještě jednou celý komentář...
      Tak můžete si tu navzájem virtuálně plácat po ramenou, pak ještě chybí pár smajlíků a jsme jak na Mimibazaru...
      Domnívám se, že tohle ale nemá tenhle blog zapotřebí - a že Ina je dostatečně sebevědomá, že se z toho nezhroutí :)
      A ohledně závisti doporučuji článek Protivné blondýny - ta přesně popisuje tenhle fenomén poslední doby, kdy kdokoliv si dovolí mít nějaký nesouhlasný názor či upozorní na něco, co není v pořádku - je okamžitě obviněn ze závisti... fakt vtipné

      Vymazat
    3. Máš hrozne kreatívnu prácu a samozrejme úplne naplnený život, zvláštne že máš čas sa tu vypisovať ohľadom nejakých blbostí. ale iste že všetko čo sa napíše na nete je pravda. Zvlášt keď si to napísala ako anonymka, či si vôbec dievča: D

      Vymazat
    4. jo a či myslíš spätnú väzbu, tak to sa píše FEEDBACK. Ale áno, ty si bezchybná: D

      Vymazat
  5. Zajimave sampony, vypadaji luxusni, skoda tech silikonu ve slozeni. Ale palec nahoru za zadne sulfaty :). Chyb v textu si vsimne jenom ten kdo je aktivne hleda, vsem ostatnim, komu jde o obsah clanku, je to fuk.

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.