pondělí 13. července 2015

Marlene

Krásný začátek týdne.
Mým nejoblíbenějším letním kouskem jsou bezesporu pallazo kalhoty. Dají se koupit v mnoha variantách a já tentokrát zvolila tyto, ve stylu Marlene Dietrich. Vyšší pas, nohavice na puky a délka ideálně až na zem.
Aby outfit působil letně a uvolněně, oblékla jsem pruhovaný vrškek s ohrnutými rukávy a klobouk, ale  můžete s nimi tvořit i daleko elegantnější varianty.
 
Tento typ kalhot je velmi slušivý, jen musíte vybrat správný střih (výška pasu), vzor a barvu, ale i variantu rozšíření. Můžete zvolit i ty nejvíce rozšířené culottes-  tzv.kalhotová sukně.
V poslední době se taky objevuje 3/4 varinta širokých kalhot, ale tato délka příliš nesvědčí postavě, pokud nemáte 1,90 na výšku:)
 Při délce kalhot až na zem, dbejte na opatrnost, vzhledem k mé vlastní zkušenosti s pádem:)
 
Líbí se vám a nosíte kalhotové sukně, či pallazo kalhoty?












 



 







 

 

9 komentářů:

  1. Ten klobouk a pruhovaný top ti moc sluší.
    Palazzo kalhoty se mi líbí, ale právě kvůli délce až na zem je nemám (skoro bych je neunosila) a kratší délka se mi nelíbí.

    OdpovědětVymazat
  2. Libi se mi to. Kdyz se prave vybere spravny strih, tak s klinama slusi i mensi postave. Temer jakekoliv 3/4 kalhoty slusi opravdu velmi malemu procentu zen a i muzu (ti at je nenosi vubec). Presto hlavne silne a male zeny je nosi s velkou oblibou, jak casto vidim v ulicich, ale i v zahranici. Muzi zase nosi 3/4 vytahane kapsace pod brichem.

    OdpovědětVymazat
  3. Inuško, kalhoty jsou jedním slovem - boží! Myslím, že se ale nehodí ke každému. Úžasně vypadají na postavách Tvého typu, já bych se v kalhotách ztratila a přidaly by mi pár kil navíc. Ty je ale umíš nosit. Úplně Tě v nich vidím někde v jižanských krajích :) A ten klobouk je k nim skvělou volbou. Krása :)
    CHIC Adriana

    OdpovědětVymazat
  4. Tyhle kalhoty se musí umět nosit a kombinovat. To ty umíš, o tom není pochyb, jen se sám za sebe ptám, proč k tomu zase tak těžkopádné boty na velkém klínku. Jsi přece sama o sobě dost vysoká..

    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za názor. Bez vysokých bot bych ty kalhoty tahala po zemi:) a výborně se ke kalhotám hodí. Asi sis všimnul i u jiných outfitů, že nemám ráda globální trend nošení tenisek ke všemu. zavání to stádností, a to já nemám ráda:)

      Vymazat
  5. Moc se mi líbí tričko, taška a klobouk :) Máš ta krásný vlasy Iny

    OdpovědětVymazat
  6. perfektný outfit, nohavice ti neskutočne svedčia :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  7. Krásný outfit... Palazzo kalhoty mám také, ale potřebovala bych být vyšší, aby to bylo úplně ono... :-/ Jinak triko a klobouk jsou super! :-)
    http://verrygusto.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Tenhle styl mám ráda. Taková pohodička.

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.