úterý 14. dubna 2015

Největší recenze produktů Kiehl's

Krásný den.
Je to pár týdnu, co jsem vám psala o spolupráci se značkou Kiehl's, která vznikla v Americe.
 Značku mi poprvé představila mamka v Usa, několik let nazpět. Přiznám se, že mi nejdříve nevyhovoval jednoduchý až lékárenský design, ale čím jsem starší, tím více preferuji obsah nad obalem. Mimochodem značka opravdu vychází z lékarenské tradice. Nehledě na to, že začínám preferovat minimalistické a designově čisté obaly.


Kiehl's je dle mého názoru vyjímečný hlavně svým zákaznickým servisem. Určite doporučuji navštívit jejich prozatím jedinou prodejnu na Novém Smíchově. Po vstupu se vás vezmou do parády asistentky v bílých pláštích, které vám představí  produkty podle vašich preferencí a nechají vás vše vyzkoušet. Inspirovat se můžete i stojanem, kde jsou vystaveny prodejně nejúspěšnější produkty za uplynulý měsíc.
Značka Kiehl's je známá i rozdáváním vzorečků, i když dle jejich velikosti a množství bych jim měla říkat spíš vzorky. Protože značka jimi opravdu nešetří.
Konečně máte možnost opravdu vyzkoušet produkt před zakoupením. Když si nějaký produkt zakoupíte, obsluha si od vás vezme kontakt a po pár týdnech vám zavolá, aby zjistila, jak vám vyhovuje.
 Tomu říkám zákaznický servis.
 Do tašky zároveň dostanete ručně psané poděkování od slečny, která vás obsluhovala.
Mimochodem, kosmetika není testována na zvířatech.

Já jsem si vybrala několik výrobků na vlasy a zbytek jsem si nechala doporučit. 
Zkoušela jsem je přes měsíc. Takže jak na mě produkty zapůsobily?






Amino Acid Shampoo
Šampon Amino Acid Shampoo obsahuje aminokyseliny, kokosový olej a hodí se pro všechny typy vlasů.
 Já bych ho po své zkušenosti doporučila pro suché a namáhané vlasy, které velmi dobře a rychle zhydratuje.
Neobsahuje parabeny ani silikony. Po umytí jsem měla lesklé, zdravě vypadající vlasy. Jako kondicionér jsem používala masku, o které najdete text níže. Má příjemnou, nevtíravou vůni se závanem kokosu.
Dobře pění a stačí ho jen malé množství, takže vám dlouho vydrží.


Ultra Facial Cleanser
Čistící gel jsem použivala samostatně i s čistícím kartáčkem na obličej Braun. Právě při použití s kartáčkem jsem byla nejvíce spokojená. I když jsem před tím pleť čistila vatovým tampónkem a odličovačem, vždy byly na kartáčku ještě zbytky make-upu navázané na gel. Perfektně stahuje rozšířené póry a co je na něm nejlepší, že pleťdíky obsahu avokádového oleje nevysušuje. S čímž jsem měla u většiny gelů problém.






Super Multi Corrective Cream
Pleťový krém Kiehl's dobře hydratuje pleť, má příjemně lehkou konzistenci, která se okamžitě vstřebá a nezanechává mastný film, takže můžete ihned aplikovat make-up. Co se týče vůně, může někomu vadit, jelikož je dost cítit jedna z hlavních složek, kterou je rozmarýn. Mě se třeba líbí, ale je pravda že jsem si na ni musela také chvíli zvykat. Celkově mi vyhovoval, ale asi to není nic bez čeho bych nemohla žít.






Sunflower Color Preserving Deep Recovery Pak
Vlasovou masku jsem použila jako kondicioner při focení fotky vlasů výše. Můžete ji použit jako masku před mytím vlasů zhruba na 20 minut. Naneste ji na celou délku vlasů. Jak jsem psala, já ji ráda použivám místo kondicionéru. Nechám ji ve sprše působit 5 minut .Vlasy se pak lehce rozčesávají a jsou lesklé. Maska obsahuje vitamíny B3, B5, B6 a olej z meruněk. Hodí se pro barvením zničené vlasy, které zaceluje a prodlužuje životnost jejich barvy. Maska má středně hutnou konzistenci, která se dobře nanáší a z vlasů nestéká.



 Creme De Corps
Legendární krém na tělo jsem dostala ve formě vzorku, přesto to stačilo abych ho mohla pořádně vyzkoušet.
Tento krém slibuje, že za 10 dnů používání vám poskytne nedosažitelně jemnou pleť. Mě zaujal jednou zásadní specifickou vlastností, a to že se dá použit po sprše i na mokrou pokožku. Hodně krémů tohle slibuje, ale ještě žádný se mi neosvědčil. Až na tento. V tomhle jsem hrozně líná. Nebaví mě osušit se, a pak se ještě mazat krémem. Tenhle produkt můžete použit opravdu hned po koupeli. Tím mě naprosto dostal. Hodí se na extrémně suchou pokožku kterou dokáže velmi rychle hydratovat.




Super Multi Corrective Eye Opening Serum
Sérum na oční okolí používám měsíc ráno i večer. Po této době pozoruji vyhlazení pokožky, ale hlavně umí perfektně zklidnit oční okolí po odličování. Okolí očí díky němu není zarudlé a podrážděné a vy se tak můžete hned líčit. Má celkem výraznou bylinkovou vůni na kterou si můžete chvilku zvykat, ale mě se líbí. 
Je důležité kolik ho nanesete, protože správná dávka se ihned vstřebá, ale pokud to přeženete, stane se oční okolí lepkavým na dotek. Takže doporučuji aplikovat spíš menší množství






Magic Elixir Hair Restructuring Concentrate with Rosemary Leaf & Avocado Oils

Posledním mnou zkoušeným produktem byl vlasový olej. Má velmi jemnou a tekutou konzistenci, takže se dobře vtírá a vlasy ho ihned absorbují (narozdíl třeba od ricinového oleje).
Podle návodu vám stačí 5-10 minut, ale já jsem zvyklá ho nechat působit i pár hodin, když mám čas. Aplikuji ho i na pokožku hlavy a po celé délce vlasů. Působí proti suché kůži na hlavě a vyživuje ji.
Obsahuje olej z avokáda, rozmarýnu a světlice barvířské. Má opět výraznou bylinkovou vůni a pozor na uzávěr, který je na správné dávkování lehce nepohodlný. Olej je multifunkční. V zímě jsem ho tedy ráda používala i na suché ruce a kůži na loktech. Při mytí vlasů si dejte záležet na opravdu dobré opláchnutí. Vlasy jsou po něm vyživené, lesklé a ozdravené. 
Po delším používání si všimnete výrazných pozitivních změn na jejich struktuře. Určitě doporučuji jeho použití, pokud máte po zimě suché vlasy nebo je máte poškozené barvením.

   Děkuji Kiehl's za poskytnutí produktů. Vše je foceno Canon 100D


Vyzkoušeli jste již nějaký produkt od Kiehl's? 
Jak vám vyhovoval? Navštívili jste jejich pobočku na Novém Smíchově?

17 komentářů:

  1. Ino, skvela recenze a ja se musim zajit do obchodu konecne podivat, i pro to, ze tam pracuje ma znama. Tesim se, az neco vyzkousim!

    OdpovědětVymazat
  2. O téhle značce jsem už slyšela, ale nikdy jsem ji nevyzkoušela. Asi hlavně proto, že ji poblíž nikde neprodávají.

    OdpovědětVymazat
  3. Tuto znacku jsem nikdy nevyzkousela, ale znam ji podle nazvu. Libilo by se mi serum na oci. Pekna recenze!

    OdpovědětVymazat
  4. Je testovana na zviratech?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ino, nyní jsem narazila na Váš příspěvek. Dle databáze PETA Kiehl's na zvířatech testuje:
      http://features.peta.org/cruelty-free-company-search/cruelty_free_companies_company.aspx?Com_Id=3322

      Vymazat
  5. Ja jsem se naprosto zamilovala do toho ultra gentle facial cleanser - naprosta bomba pro normalni a sussi plet. Presne jak pises, nevysusuje, ani trochu. Osvedcil se mi i v lete, kdyz jsem si trosku priperkla oblicej, na citlivou plet byl moc prijemny a i ji zklidnil. V ocich nestipe, paradni na cesty, kdy clovek s sebou nic vic tahat nechce/nemuze a mala velikost se vejde i na palubu do letadla!:-) Jinak jsem mela i ten amino sampon, ten me moc nenadchl, prijde mi, ze vlasy vysusoval. A pak jeste avocado oil conditioner a ten me taky moc neuchvatil. Ale jeste bych chtela vyzkouset avokadovy krem na ocni okoli!:-)

    OdpovědětVymazat
  6. Strašně ráda bych od této značky něco zkusila, ale bohužel ji nikde poblíž nemám :(
    My Make-up Store - GA

    OdpovědětVymazat
  7. Creme de Corps psalo historii a je to asi nejlepší výrobek, co má Kiehl's ve svém portofliu..

    Jinak jejich zákaznický servis..kdyby si aspoň desetinu z něj do svých obchodních praktik implementovali i ostatní, žilo by se nám, zákazníkům, mnohem lépe a příjemněji =)

    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovědětVymazat
  8. Ten elixir vyzerá skvele ale značku som nikdy neskúšala :(

    OdpovědětVymazat
  9. Super recenze, jsem se tak začetla, až jsem připálila pizzu :D :D Já ještě nic nezkoušela, třeba někdy se poštěstí. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zuzz to se ti tedy za pizzu omlouvám:D Určitě vyzkoušej:)

      Vymazat
  10. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  11. Wow,, zatim od Kiehls nic nemam ( a podle sveho zasobeni se komsetikou ) nakup neplanuju, ale ta maska na vlasy mne opravdu laka...

    LENNY MALI .com

    OdpovědětVymazat
  12. Kdyby šlo zařídit nějakou slevu třeba 15% 20% myslím,že by se nikdo nezlobil :)))

    OdpovědětVymazat
  13. Pouzivam viac nez rok kiehl's ultra facial cream 24 hodinovy, zila som v UK, tak som nan natrafila a nedam nan dopustit. Asi po 6 mesiacoch sa ma dcera opytala, kde mam vrasky. Je to prvy hydratacny krem, ktory naozaj hydratuje. Prave teraz som hladala, ci je na SK, chvalabohu je a nielen 50ml balenie, ale aj 125ml a to je omnoho lepsia cena.

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.