neděle 19. dubna 2015

Lindex Beauty Event

Krásný den
V čtvrtek jsem byla pozvaná na speciální event pro Lindex friends. Jednalo se o představení nové dekorativní a pečující kosmetiky Lindex, kterou značka právě uvedla na trh. Sortiment zahrnuje řasenky, oční linky, oční stíny, podkladové báze, pudry, korektory, tvářenky, laky na nehty, rtěnky a lesky na rty, ale i štětce. Zárověň si můžete pořídit i produkty pro péči o tělo např. sprchový gel, tělové mléko, krém na ruce,
splash, cukrový peeling a tekuté mýdlo. Aby jsme novou řadu poznali opravdu důkladně, čekali nás v showroomu profesionální vizážistky z Make-up Institutu. O každou z nás se báječně postaraly. Nalíčily nás Lindex kosmetikou a štětci z kolekce. Kdo chtěl, mohl si nechat vytvořit i účes. Mé líčení jste mohli vidět na mých FB stránkách i instagramu a myslím, že se velmi povedlo. Po nalíčení a prohlédnutí všech produktů jsme vyrazily na večeři do Buddha baru. Na každou z nás čekalo degustační menu Chef Experience. Kdo zná Buddha bar, ví že nás čekalo vynikající jídlo a příjemný interiér. Díky přítmí jsem vám vyfotila jen pár fotek. Ale celé menu jsem vám zdokumentovala. Opět jsme zažily díky Janče z showroomu vyjímečný event.
Navíc jsem ráda, že jsme si díky Make-up Institutu mohly kosmetiku rovnou vyzkoušet. Mimochodem, produkty z řady Lindex Beauty jsou hypoalergenní a nejsou testovány na zvířatech. Koupit je můžete od 14. dubna na pobočkách Černý most Praha, Ostrava Avion, Lindex Brno, Lindex Pardubice, Jihlava a Teplice.
Ať se vám fotky líbí a doufám, že mi napíšete jaký produkt vás z kolekce zaujal.





























Mořský Vlk na Způsob „Ceviche“ s Guacamole


Hovězí Tataki s Omáčkou Ponzu


Grilované Kalamáry s Omáčkou „Pesmol


Kuře Tikka Masala


„Barbecue“ Vepřová Žebra s Okurkovým Salátem „Gadu-Gadu“


„Krémový Kokos“










5 komentářů:

  1. Ta vecere musela by vynikajici! Hezka udalost.

    OdpovědětVymazat
  2. to jedlo vyzerá úžasne, pekné fotky!
    http://bonesincouture.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  3. Už se na kosmetiku těším :-) Vypadá slibně :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Teda Lindex překvapil,snad to budou kvalitní produkty,podle fotek líčení vypadalo nádherně,zajímá mě make up. Koukám,že to byl krásný večer s večeří a tak to má být :)

    OdpovědětVymazat
  5. Kromě zkrášlovátek mě velmi zaujala ta velice hezky nazdobená ovocná svačinka! (: ♥

    THE KAWAII PLANET

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.