pondělí 6. dubna 2015

Karolína Kurková v ateliéru UMPRUM

Krásný den.
Přeji vám krásné Velikonoce. Jak víte, já osobně tento svátek nemám ráda a neslavím ho, ale o článek vás nepřipravím. Právě  naopak, vzhledem k tomu, že spousta z vás si dnes bude volno užívat doma, rozhodla jsem se pro vás připravit jeden hodně vzácný post.  Před třemi týdny jsem měla jedinečnou možnost potkat se s topmodelkou Karolínou Kurkovou, která svojí návštěvou poctila Ateliér Design oděvu a obuvi - Umprum. Karolína ateliér navštívila na přátelské pozvání vedoucí ateliéru doc. Liběny Rochové, která se svým studentům snaží neustále dodávat nové příležitosti a motivační impulsy. A tohle rozhodně vzácná příležitost byla.




Karolina do ateliéru přijela i přes to, že celý den fotila pro českou mutaci ELLE. V květnovém čísle totiž nahradí aktuální šéfredaktorku a má celé vydání na starosti. Sama nám v ateliéru řekla, že se starala opravdu o celý layout čísla a procházela veškeré články. Myslím tedy, že se na nové vydání můžeme těšit, protože se ho Karolína zhostila s vervou, humorem a zodpovědností sobě vlastní. Do ateliéru navíc nepřijela sama, ale se svou rodinou, šéfredaktorkou ELLE Andreou Běhounkovou a módním konzultantem Janem Králíčkem. Samozřejmě i díky Andree Běhounkové a české ELLE, bylo celé setkání možné. A ačkoliv musela být Karolína po celodenním focení velmi unavená, byla příjemná, okouzlující a vtipná. Velmi se zajímala o všechny aktivity ateliéru a odpovídala na naše otázky.





V ateliéru byly vystaveny kolekce všech studentů z projektu Ikonická recyklace, kterou jste měli možnost vidět na blogu. Karolína si všechny kolekce prohlédla, co ji zaujalo si vyzkoušela a studenti měli možnost představit ji svoji inspiraci a záměr. Mimochodem, právě v novém čísle ELLE bude editorial nafocený v Miami, kde se pár kousků z kolekcí studentů Umprum objeví. Což je pro ně samozřejmě obrovská příležitost ukázat se světu. Sama Karolína se snaží ve světě podporovat českou módu a její tvůrce. A díky přátelskému vztahu s Liběnou Rochovou, měli studenti Umprum příležitost zaujmout svojí tvorbou hvězdu světových mol a módních kampaní.


Nakonec bych velmi ráda poděkovala doc. Liběně Rochové za to že studentům i mě dala možnost účastnit se tak vyjímečného setkání. Věřím, že díky jejím vytrvalým snahám česká móda ve světě nezapadne a naopak si ještě vylepší své jméno. Celé setkání by samozřejmě také neproběhlo bez zmíněné šéfredaktorky Andrey Běhounkové a české ELLE, které taky moc děkuji.
Tak se nechte pozvat do ateliéru a užijte si vzácné návštěvy spolu s námi.













10 komentářů:

  1. Karolína Kurková je nádherná a už teď vím, že květnovou ELLE si určitě koupím :D

    http://lifewithveronica.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. To bude snad po dlouhé době, co si koupím ELLE, ale jen kvůli Karolíně. Už se těším, jak tak spolupráce dopadne. Hezký den :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Super článek! Já mám Káju moc ráda, takže se na květnovou Elle moc těším, věřím, že to bude nejlepší číslo letošního roku :)

    Jak šetří shopaholici :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to Ti teda závidíme! S Karolínou bychom se také chtěly setkat!
    Podle fotek soudíme, že to musel být super den, všem Vám to tam moc a moc sluší a vypadá to, že jste si to užili :-)

    NARA (NAtálie a kláRA) blog
    www.natalieklara.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Tak běžně ELLE taky nekupuji, ale tentokrát si pro něj zajdu kvůli Karolíně. Díky Ini

    OdpovědětVymazat
  6. Setkání s KK závidím. Je to pro mě asi nejsympatičtější modelka. Díky, že ji můžu poznat alespoň přes tvé fotky.

    OdpovědětVymazat
  7. Karolina je mi sympatická. Musel to být určitě skvělý zážitek.
    Elle si moc často nekupuji, ale tu květnovou si určitě pořídím. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Karolina je top...páči sa mi už od jej prvej reklamy na LV Damier a krásna bola aj v kampani pre Mango :)

    OdpovědětVymazat
  9. Mně se líbil outfit Karolíny. Je krásná a fakt hodně vysoká :-) Musel to být skvělý zážitek. Tobě to, Ino, v kabátku moc slušelo!
    Elle si koupím jen kvůli ní a tomuto článku.

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.