neděle 8. února 2015

Recenze: Vizážistický kurz v Make-up Institutu


Krásný den.
Před pár dny jsem absolvovala vizážistický kurz v Make-up Institutu. Psali jste mi, abych vám o něm napsala svůj názor, tak jsem se rozhodla vytvořit celé video.

Všechny informace najdete v něm, ale pokud vás budou zajímat další, klidně pište do komentářů.
Ještě jsem si vzpomněla na drobnosti, které jsem tam neuvedla, ale ráda bych, abyste je věděli. 

- Pro kurz jsem se rozhodla kvůli tomu, abych vám mohla přinášet kvalitnější kosmetické recenze, popř. tutoriály. Chtěla jsem mít větší vhled do světa kosmetiky a líčení. Já se tedy líčením určitě živit nebudu, ale pro ty co ano, Institut nabízí zastoupení a podporu v rámci své agentury pro vizážisty.
  
- Kurz probíhá ve velmi příjemném prostředí Make up institutu. Interiér jsem vám natočila (možná se to zdá jako maličkost, ale pro mě osobně je prostředí. kde zrovna pracuji velmi důležitým aspektem).

- Pracujete s profesionální kosmetikou a štětci, např. Nars, Mac, MUD a další. Institut se neomezuje na konkrétní značky, takže si sami můžete vybrat, co vám nejvíce vyhovuje.


- Po absolvování rekvalifikačního kurzu si můžete zdarma vybrat jeden pokročilý kurz.


-  Školily nás známé vizážistky Janka Letková (vizážistka Bobbi Brown), Zuzka Machalová (aktuálně natáčí videa s líčením pro Joy) nebo Barbora Mlezivová. Všechny můžete znát z časopisů.

- Když budete mít štěstí jako já, sejdete se v kurzu se skvělými kolegyněmi a vzájemně se podpoříte, když vám to zrovna nepůjde od ruky:)

Jak jsem psala, můžete se na cokoliv zeptat ještě v komentářích. Budu ráda, když mi napíšete vlastní zkušenosti s podobnými kurzy nebo jestli se třeba do Make-up Institutu chystáte. 

Odkaz na video



27 komentářů:

  1. Ahoj Inuško :) Mohla bych se prosím zeptat, jaké otázky například v písemném testu jsou? A kdyby se náhodou nezadařilo u zkoušek, je možnost druhého pokusu? Děkuji Klára :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Klárko, ta opravná zkouška je možná a zdarma. Otázky jsou jednoduché a týkají se témat které se probírají s lektorkou, ale i já jsem je pokazila. Celkové hodnocení vychází z toho jak ti to šlo za celou dobu kurzu a jak dopadlo finální líčení:) žádný strach

      Vymazat
  2. urcitě bych ti doporučila udělat si kurz extrem make-up nebo stage make-up tyhle dva jsou dle meho nazoru rozhodně nejkreativnější ale i nejzajimavější :)

    ostatní kurzy jsou take super ale jde vic o technickou stranku pokud se praci make-up aristky chces primo venovat..:)


    krasny den přeju
    Anna

    http://anna-rekua.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlas..extreme musí být super..stejně jako master:)

      Vymazat
  3. Video super, jsem rada za tvuj nazor, ale trosku mi vadi hlasita hudba a mene hlasity projev - ten kontrast neni moc prijemny....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mě dost mrzí. V programu kde stříhám mám hlasitost na stejné úrovni. Youtube si to vždy nějak zkomprimuje a už to nemohu ovlivnit. Příště dám hudbu na ještě menší hlasitost, a určitě to bude lepší:)

      Vymazat
    2. Presne toto vadilo aj mne. Predstav si, že video pozerám v izbe so sestou dám si to hlasnejšie a zrazu hudba a skoro som ju zobudila. Inak máš skvelý prejav:) Ďakujem za info ja o tomto kurze už pemýšľam dlho. Chcela by som sa opýtať, keď pracujú s vizážistkami, to ich volajú na svoje prehliadky alebo im zháňajú klientov? Ďakujem :) A keby si zháňala návod na ďalšie video natoč proísm Basic kúsky, ktoré nesmú chýbať v šatníku každej ženy :)

      Vymazat
  4. Video moc přínosné. Já uvažuji o kurzu pro zralou pleť, protože takové ženy líčím nejčastěji. U nich je to hlavně o pleti, maskování různých neduhů a už trochu méně o stínování očí nebo rtů.

    OdpovědětVymazat
  5. Chystáš se i na jiné kurzy? Třeba na stylistku apod.?

    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj, velmi ma tento kurz laka uz dlhsiu dobu a po Tvojom videu este viac :) no este sa ta chcem opytat, co vsetko si si ku kurzu musela dokupovat (make up kit, ...) a kolko to bolo naviac penazi? dakujem za odpoved :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je na tom právě skvělé, nemusíš dokupovat vůbec nic. Všechno ti tam pujčí a neplatíš nic navíc.

      Vymazat
    2. Tak to je vazne skvele..to som ani necakala..dakujem za odpoved, potesila si ma :)

      Vymazat
  7. Ahoj Ino, chtěla jsem se Tě zeptat jestli jsi byla na Osobním make-up kurzu nebo na Rekvalifikačním make-up kurzu? Máš hezký projev a tvůj blog ráda čtu :). Vždy mě dokáže inspirovat. Hezký den Lucie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Lucko, byla jsem na rekvalifikačním kurzu. Uvažuješ nad tím, že by jsi ho zkusila? klidně mi napiš, jestli máš nějaké otázky. Já byla moc spokojená.

      Vymazat
    2. Přemýšlím o těchto kurzech už delší dobu. Ale když se tak koukám co všechno obnášejí, tak by asi bylo lepší už jít na rekvalifikační kurz. Sice si připlatím, ale získám tím určitě víc zkušeností. Co myslíš?

      Vymazat
    3. Pokud by jsi to časem ráda měla jako zaměstnání, tak je dobré do toho opravdu investovat:)

      Vymazat
  8. Moc děkuji za článek a video Inuško. Já se třeba make upem živit nehodlám,je to můj koniček. Kurz může být fajn,pro holky,co s líčením začínají,já už bych potřebovala něco víc profi ,abych si otevřela nové obzory. Ne nejsem profík,neživím se tím,ale baví mě to a pár kamarádek,mamču atd. jsem už nalíčila a bez problémů :)
    Bohužel v práci se o tohle nikdo nezajímá a nemám to pořádně s kým probrat,tak jsem ráda,že u tebe najdu jak kosmetiku ,tak i fashion . Zatím pa

    OdpovědětVymazat
  9. Na kurz se koukám, již po několikáté, nechci se kosmetikou či líčením živit, ale spíše chci se něco naučit :) Myslíš, že je kurz vhodný i pro ty kdo nechtějí profi líčit?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já to mám stejně Leni. Jak píšu v článku. Mám to jen pro potřeby blogu:)

      Vymazat
  10. Leni já také nechci profi líčit. Můžeš to brát jako svůj rozvoj, a upotřebit to na sobě. Mě to velmi pomohlo.

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj Inuš, díky za recenzi. I díky ní jsem po letech sebrala odvahu a přihlásila se na rekvalifikační kurz do MUIP. Také se tím pravděpodobně živit nebudu, chci se jen naučit co nejvíce, mám to jako koníček a zajímá mě to. A přesně jak píšeš - beru to jako cennou zkušenost a možnost dalšího osobního rozvoje :-) Ale je pravda, že zkoušek se teda malinko obávám...
    Stars by Lucy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mám velkou radost Lucy. Jsi skvělá že jsi se odhodlala a zkoušek se neboj. Hodně se toho naučíš a díky tomu se ani nakonec nebudeš bát:)

      Vymazat
  12. Ahoj Inuš,já se chystám na kurz už tenhle víkend :-) zároveň se bojím zkoušek :-( Ty jsi mi zase dodala odvahu,tak moc díííky za video :-) Mám pár otázek :-) Linky a stínování oka Vás učili lektorky a vy jste si to pak zkoušeli? A co korekce obličeje? Také Vás to učili?
    Přeji Ti hodně úspěchů!!!!!

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj Inuš, velice bych ti chtěla poděkovat za přínosné video, protože co si budeme, občas se neumíme hned rozhoupat. :) Dnes jsem napsala do institutu, tak snad to vše bude probíhat skvěle. Přeji ti štěstí. ;)

    OdpovědětVymazat
  14. Hodně jsem o kurzu v Make-up institute přemýšlela a různě po internetu hledala různé doporučení. Jsem ráda, že jsem narazila na tenhle článek a video.. Pomohlo mi v rozhodování a určitě to taky zkusím.

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj. V celku by nejen mě zajímalo, co ti slíbili za takovou recenzi. Protože bohužel, jako vždy v CR je pravda úplně jiná. Tvé bláboly se absolutně neshoduji se skutečností. Díky Tvé milne reklamě nás 12 žen vyhodilo i s ubytováním a jídlem atd. 70 000 Kč, 5 týdnů k ničemu!! V naší skupině není jediná, která by byla se službami spokojená. Klames tady milá zlatá.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, já se musím makeup institutu zastat, absolvovala jsem kurz a byla jsem opravdu nadmíru spokojená. Objednala jsem se dokonce ještě na další kurzy pro pokročilé. Prostředí je úžasné a ještě lepší lektorky. pracuje se s profi kosmetikou. Další plus vidím také v tom, že se o tebe postarají i dále, do budoucna, při vybavení a nebo případně při hledání práce. Pochybuji, že všech 12 žen má stejný názor jako ty a spíš bych se zeptala já tebe, kdo z konkurence ti zaplatil za hanlivou recenzi.

      Vymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.