čtvrtek 19. června 2014

Palazzo

Krásný večer
Po palazzo kalhotech toužím už dlouho, takže jakmile se objevili v nové kolekci H&M nemohla jsem odolat. Na obrázku sice vypadaly trošku jinak, a čekala jsem že budou delší ale vyřešila jsem to tak, že jsem si vzala větší velikost která měla o něco delší nohavice než 34.

Tyto kalhoty vzbuzují na ulici hodně pozornosti.
 Tím že jsou to opravdu široké zvony a navíc z materiálu který je tak vzdušný a rozevlátý, připomínají lidem často kalhoty od pyžama. Což vám neváhají sdělit:)
V parných dnes perfektně chladí a můžu vám zaručit, že je jen tak na ulici napotkáte, tudíž budete originální. Jen pozor na větrné počasí, kalhotám to neprospívá:)

Mimochodem, můj muž, když mě v nich poprvé viděl, řekl, že mám moc pěknou novou sukni:)
Až tak velké zvony to jsou:) Ale naštěstí se mu moc líbí:)

Co se týče účesu, lehce se odkláním od klasických drdolů, které teď vidím všude kolem sebe.
Hledám jiné varianty vyčesaných vlasů, a zrovna tomuto účesu říkám Čínská pagoda:)


Musím vám moc poděkovat za rady ohledně výběru plavek..už je objednáno a nakonec jsem zvolila jednodušší variantu aby se mi tolik neokoukali a moc jste mi s výběrem pomohli!!Díky:)
 Mimochodem. v balíčku od VS přijde i něco pro vás:) Čeká vás Victorias Secret Giveaway:)

Takže jak se vám líbí Palazzo kalhoty? Nosit či nenosit?


Ke kalhotům jsem si vzala basic tílko Victorias Secret, oblíbené Prada brýle , boty Divided a kabelku Margiela













45 komentářů:

  1. Za mě ne-e. Vypadala bych v nich jako prasnice:D ale na tobě se mi líbí. příjemný městský outfit

    OdpovědětVymazat
  2. Jsou super!!za mě nosit

    OdpovědětVymazat
  3. Skvělý! Mně se tyhle kalhoty taky moc líbily, ale mám kratší nohy a ne zas dokonale hubený, tak jsem jim v obchodě jen řekla papa :D Ale hodně se mi z té kolekce líbila černá plisovaná sukně s kapsama, ale 900 Kč se mi za ní dávat nechtělo, tak jsem si koupila jednu v Reservedu .) Každopádně tyhle kalhoty ve mně evokují jednak třícátý léta a jednak dům někde na pláži s bílým pískem :) Na dovolenou ideál a do města taky, Docela se divím, že lidi ty kalhoty tak šokují, mně přijdou horší kytičkované overaly z teplákoviny, to je víc pyžamovitější :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naprosto se ztotožňuji s komentářem :-). Nohy mám také kratší a také ne tak hubené :-). Kytičkový teplákový overal jsem měla na vysoké před xx lety a opravdu vypadal jako pyžamo. Tyto kalhoty mě nijak nepobuřují a vypadají velmi pohodově.

      Vymazat
    2. veď to vyzerá ako pyžamo

      Vymazat
  4. Vypadají skvěle, na tobě, já bych si je asi nekoupila:D

    OdpovědětVymazat
  5. mě se to na tobě moc líbí :) ale já bych si je nevzala, protože na to nemám postavu, ale k tobě padnou :))

    OdpovědětVymazat
  6. Jsou výborný, nevim, co se zas Čechům nelíbí. V Británii se před pár lety nosily opravdový kalhoty od pyžama, když se šlo jenom do obchodu nebo tak, a mně se to líbilo velmi! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Mám čtvery a miluju je, s podpatkama se v nich dá v pohodě přežít a vypadat na úrovni.

    OdpovědětVymazat
  8. Mám vínové z H&M a nemůžu si je vynachválit, jsou super, vzdušné a ideální do tohohle počasí. :) Tyhle se mi moc líbí.

    OdpovědětVymazat
  9. Moc se mi Ty kalhoty líbí,je to zmêna než poràd legíny nebo skinny jeans

    OdpovědětVymazat
  10. Tohle je jako inspirativní model?yo si dêlàš prdel?Vypadàš jako bys pràve vstala z postele

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím s komentářem. Kalhoty bych upravila a to na hlavě je jako co? Nový moderní účes? Ty kráso.... to si vyrobím za chvilku, když se chystám šůrovat a nebo v létě na spaní. Takže jsem celu dobu netušila, že jsem in. Ty kráso, tak to je úlet.

      Vymazat
    2. No a právě o tom to je - Inně sluší i to, co je jednoduchý, a navíc to na ní vypadá dost efektně! Kdyby si na sebe vzala pytel od brambor a ovázala ho v pase mašlí, pro mě by to inspirativní bylo, protože to zase posouvá hranice :)

      Vymazat
    3. Bože holka, to je děsný. Pytel od brambor jo? Vždyť ta krasavice ani neví jak brambory vypadají. Navíc by si na sebe pytel určitě nevzala, protože to není značkový a nestojí to mrtě peněz. Proberte se všichni.

      Vymazat
    4. Máš pravdu..pytel od brambor bych asi nenosila..ale jinak nemusím mít jen značky. Ale zcela odmítám nosit fake,,to radši ten pytel:)

      Vymazat
    5. To se spíš prober ty anonyme, je vidět že prostě závistivý lidé pořád žijí a ještě se stydí prozradit identitu. Takže nevím kdo by se tu měl probrat, pod jménem anonymní umí pomlouvat každá nula ;-) Ina nemusí utrácet všechno za mrtě peněz jenom je svá a líbí se jí to, to že ty doma zřejmě sedíš a nemáš co na práci není nikoho z nás problém ;-)

      Vymazat
  11. Myslím si, že ak ich žena nosí s honosnými doplnkami, vyzerajú celkom luxusne... Mne osobne sa veľmi páčia v bielej farbe :-)
    Takže by som povedala: na štíhlej postave, s opätkami a dobrým stylingom určite áno!

    OdpovědětVymazat
  12. Můžu se zeptat kde jsi je koupila? Už jsem se ptala ve dvou HM (Brno), a v obou mi řekli že je vůbec nedostali :( moc jsem je chtěla hned jak jsem je viděla na plakátu. Ještě bych ráda věděla kolik asi měříš? Já jsem dost vysoká a mám dlouhý nohy, takže se bojím té délky... Děkuji za odpověď

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Terko, koupila jsem je v HK, zkus si třeba na nějakou pobočku zavolat, aby jsi tam zbytečně nejezdila. Oni budou vědět, když je popíšeš:) a měřím 172cm:)

      Vymazat
  13. Moc ti to sluší Inuš, ovšem já bych v takových kalhotech vypadala jak brambora :(

    OdpovědětVymazat
  14. V princípe proti takým nohaviciam nič nemám, ale bohužiaľ, pristanú len málokomu. Ty si ale presne ten typ, na ktorom naozaj vyniknú - vysoká, štíhla, dlhé nohy :) Mne sa veľmi páčia, ale na mne s mojou výškou vyzerajú dosť blbo :D Určite ich nos naďalej :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji:) Myslím že i na někom menším budou vypadat dobře, protože já osobně bych je měla delší klidně až na zem:)

      Vymazat
  15. Určitě nosit! Na postavě tvého typu vypadají nádherně, prostě radost pohledět:)

    OdpovědětVymazat
  16. Ty vypadas dokonale uplne ve vsem, zboznuju tvuj styl a to s jakou gracii umis tyhle specialni kousky nosit. Jsi vazne nadherna a ja ti moc fandim :)
    Dom by Dom

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Domi děkuji za krásný komentář:) moc mě potěšil a fakt si cením toho, že se ti líbí můj styl:)

      Vymazat
  17. Já jsem radši pro ty uplejší typy kalhot, takové volné bych nenosila...ale sluší ti :)

    OdpovědětVymazat
  18. Kalhoty jsou boží, asi je skočím omrknout i do obchodu. :) Jsem kalhotový typ, takže ráda občas zpestřím šatník něčím netradičním a tohle je přesně můj šálek kávy. Jedny podobné plandáky v béžové vlastním už asi 2 roky a na léto jsou úžasně vzdušné. Je fakt, že musí mít délku-jak kalhoty, tak nositelka :), jinak vypadají blbě. Hold Hradečáci (jsem taky z HK) jsou konzervy, na tuhle módu nejsou zvyklí. :) Prosím tě, kalhoty máš z Futura? Abych tam neběžela zbytečně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anou jsou z Futura,,zkus tam zavolat ..ale ještě jich myslím pár mají

      Vymazat
  19. Mě kalhoty nijak nepobuřují, sluší ti a na léto jsou ideální, když nima bude profukovat vítr :) co musím ale zvlášť vychválit je účes a inovace tvého klasického drdolu! Ta "čínská pagoda" :D je pěkné osvěžení, vypadá to moderně, jednoduše a fakt se mi to na tobě líbí mnohem víc, než ty mega drdoly- takže určitě nos častěji! :)
    Lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Lenko, ne že bych si už nikdy neudělala drdol, ale když už tak klasický šedesátkový tupírovaný a pagodu jsem zvolila holt proto že jsem ráda originální:)

      Vymazat
  20. kalhoty ti moc sluší, jak někdo psal již výše - když je vidím představím si bílý písek, pláž.. dovolenou u moře :)
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  21. Mně kalhoty rozhodně nepobuřují, jsou super a na léto naprosto ideální. Moc ti to sluší, jsi kočka!
    Kalhoty jsem si zkoušela, ale 34 u nás již neměly a 36 byly velké... Takže jsem nepochodila.

    OdpovědětVymazat
  22. Pagoda je srandovni ale dluší ti. je to zajímavá zmena.Jana

    OdpovědětVymazat
  23. Musí se to holt umět nosit a nepřehnat to se vzorem :)
    Ke tvé krásné postavičte a tvému stylu je to super.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Dee, určitě se dá ještě pohrát s barvou vršku, mě se líbila jednoduchá černá verze, ale jde to i oživit:)

      Vymazat
  24. Wow, na tobě vypadají úplně parádně!!!! Outfit je senzační, já jsem rozhodně pro Palazzo kalhoty. Pokud je umí někdo takhle zkombinovat, vypadají luxusně :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/06/serum-na-rasy-aneb-realash-trochu-jinak.html

    OdpovědětVymazat
  25. Jako vždy! Fantastická ofina a úžasný vosí pas :o))

    OdpovědětVymazat
  26. Tak nevím, kalhoty vypadají senzačně ale bála bych se v nich někde vyjít, právě proto aby mě lidi neupozorňovali na to že jsem se zapomněla převléknout z pyžama :D Zvláště u nás v Liberci jsou tací lidé kteří to rádi dělají. Ale co člověk se sám sebou a pokud se mu něco líbí a nestydí se, vytvoří si autoritu. Kalhoty jsou pěkné, ráda bych si je i vyzkoušela jestli by mi také tak sedli jako tobě :-) Jinak ty z těch tvých krásných vlasů dokážeš vždy vykouzlit nádherné drdoly, já drdoly nosím jenom když mám čas a chci se s nimi vyřádit poněvadž nemám tak dlouhé vlasy a často je mám nezbedné. Ovšem ráda experimentuji :-)
    Moc se těším na GA, poslední byl skvělý. Aussie jsou naprosto skvělý a děkuji že jsem měla tu možnost něco vyhrát :-)
    www.bokattyna.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  27. Rozhodně ano!! Jsou úžasný. Já mám doma dvoje od ZARY - jedny korálová barva a druhý tygří vzor a mám je ve velikosti L a jsem malá a přijde mi to skvělý i na mojí postavě, tak se toho holky nebojte. Když k tomu dáte tílko na tělo, nemůžete udělat chybu. Tenhle outfit je dokonalej!!! MOc ti to sluší.

    OdpovědětVymazat
  28. néhavice vyzerajú uchvatne!
    a velmi pekne si ich skombinovala :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.