čtvrtek 26. prosince 2013

Vánoce v hotelu Savoy

Naše Vánoce ve Špindlu se opravdu vyvedly  a já na ně budu dlouho vzpomínat. Hotel Savoy byl opravdu skvělá volba. Oceňuji hlavně perfektní servis personálu. 

Náš pokoj se jmenoval po hvězdě Marylin Monroe a celý pokoj zdobily její fotografie. Pokud uvažujete o dovolené ve Špindlu určitě vám tento hotel můžu doporučit. Ocenila bych snad jen větší koupelnu a ještě rozměnitější snídaně, ale můj muž říká že jsem moc náročná, a on byl naprosto spokojen:)

Brzy můžete očekávat další článek ze Špindlu:) s mým dalším Bogner outfitem:)

Jaké byly vaše Vánoce? co vám udělalo největší radost?

Ask.Fm 















Na večeři jsme byli v restauraci Labužník. Mela jsem představu romantické večeře u krbu, což mi tato restaurace dokonale splnila. I v hotelu Savoy je svělá restaurace, ale my chtěli jíst mimo hotel. A vybrali jsme dobře. Navíc je to blízko, i když půjdete jako já v podpatkách:)








Hotelové snídaně prostě miluji.Ale mám radši větší výběr, jak už jsem psala. Neměli např. moc výběr tmavého pečiva a sladkého pečiva, na druhou stranu byl vynikající čokoládový koláč.






 A teď k dárečkům..
Letos jsem neočekávala žádné dárky, jelikož jsem si od všech přála jen peníze. Překvapivě jsem ale dostala ještě něco pro radost. Dárky byly hlavně ve znamení mého milovaného Marca Jacobse




Parfém do kabelky Oh Lola Marc Jacobs. Budu ho střídat s Daisy od Marca


 Kalhoty do fitka a na běhání jsem dlouho sháněla. Tyhle z H&M vypadají perfektně a už jsem je dnes ve fitku vyzkoušela:)



 A nová kožená peněženka Michael Kors mi taky udělala velkou radost


14 komentářů:

  1. To muselo být opravdu pohádkové :)!
    Vypadáš nádherně, jako princezna, úplně z Tebe čiší vánoční nálada Inuško :).
    Peněženka je překrásná.

    OdpovědětVymazat
  2. Moc ti to sluší, Ino. Ta čelenka ve vlasech je opravdu úžasná! :)
    Hotel vypadá podle fotek skvěle a dárečky jsi dostala krásné.

    OdpovědětVymazat
  3. Vánoce v hotelu zní super na druhou stranu bych asi nikdy nejela.. kdyžtak až na další dny ale ne na Štědrý večer protože mi to přijde hrozně sobecké. Vím že když nepojedu já obsadí hotel někdo jiný takže tím nic nevyřeším ale protože mám maminku která musí občas na Štědrý den pracovat tak vím jaké to je a z toho důvodu nechci být někým kvůli komu by další člověk nemohl být na Vánoce se svou rodinou :) To je ale jen můj názor :)
    Moc Ti to sluší :) já bych si k snídani vybrala to ovoce - vypadá krásně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, Já jednou za dva roky taky chodím na Vánoce do práce, a není to nic tragického:) Stejně tak můj muž musí být na Vánoce v práci. Co všichni ti hasiči a policisti. Něpřijde mi to nic hrozného a v tomto období hotely na horách dost vydělávají, tak si nemyslím že by to zaměstnancům nějak vadilo:)

      Vymazat
  4. Špindl mám moc ráda, takže si dovedu představit, jak sis Vánoce užila, ještě v tomhle perfektním hotelu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě se budeme do Špindlu vracet.Máme to tam moc rádi:)

      Vymazat
  5. Milujem Marca ♥ ten obal na tablet je uz dlho na mojom wishliste :) si krasna, vyzeras ako princezna z Vianocnej rozpravky :)

    OdpovědětVymazat
  6. Já uplně zbožnuju atmosféru,kterou krby vytváří...ta vůně,teplo. Navíc si unikla městkému vánočnímu stresu, Skvělý způsob ,jak si užít svátky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naprosto souhlasím Luci, žádný davy nakupujících lidí, žádny obchoďáky a fronty. Prostě ideální. A krb je skvělá věc, když neustále mrznu..u něj se dokonale vyhřeju:)

      Vymazat
  7. Mnohem více ti to sekne bez ofiny! :))

    OdpovědětVymazat
  8. Jsi nádherná...! Ty šaty Ti strašně sluší. ;) Hotel vypadá moc hezky, nápad udělat pokoj ve stylu Marylin Monroe je originální. No a ty dárečky...myslím, že by potěšily snad každou slečnu..;) Novou peněženku sháním už nějaký ten pátek, ale zatím se mi žádná nelíbila natolik, abych si ji koupila...jsem hold puntíčkářka no...:D

    www.thingsbydebie.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  9. Krasne darecky Inus a hotel vypada nadherne !

    http://obsessionfor.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.