neděle 1. prosince 2013

Christmas inspiration



Pěkný večer
Jelikož je dnes první Adventní neděle..mám pro vás tématický článek, samozřejmě ohledně Vánoc:) Na letošní Vánoce se opravdu moc těším a začíná se to projevovat i na našem bytě:) Dnes tedy pár fotek z interiéru a malý tip jak zabavit sebe a přítele. O víkendu jsme si vyhlásili takovou malou challenge, o to kdo vyrobí pro toho druhého hezčí adventní kalendář..no nejsou to žádná veledíla..ale dobře jsme se pobavili a z výsledků měli radost:) Tak to zkuste taky..do Mikuláše máte ještě trošku času:)

Doufám že Vás tenhle trošku jiný článek bude bavit..a budu se těšit na to,že mi napíšete.. jak vy se teď připravujete na Vánoce..jak jste to doma zatím vyzdobili ..jestli pečete či ne..



Ke svátkům patří odpočinek..popíjení horkého čaje a pohodlná pyžámka:) Více se teď asi kupují flanelová..ale mě se líbilo tohle saténové z Lindexu..Vánoční hvězda na nočním stolku je klasikou a navíc jsem si předběžně pořídila už malý dárek a to Style Journal od Moleskine, zápisník pro milovníky módy. Dají se do něj kreslit návrhy modelů, vlepovat inspirační obrázky, zapisovat módní eventy a návštěvy showroomu, prostě ideální pro mě:)






Zmíněné vlastnoruční kalendáře, ten první je od mého muže. Udělal konstrukci ze špejlí, kterou pak obalil papírem a prořezal okýnka na bonbony:)


 Tenhle je ode me..Mají to být takové mini dárečky ukrývající miniaturky čokolád Milka.  Celé ve tvaru stromku:) Ani nejde o to jak to vypadá..ale o společný projekt, moc jsme se u toho pobavili:)



 Na pečení zrovna moc nejsem, ale včera jsem se vrhla na linecké cukroví. Sama ho ani nejím, ale krásně se pečením provonil byt a můj muž je má moc rád


 Moc nemám ráda klasické přezdobené věnce, takže jsem udělala jen celkem minimalistický oproti těm co jsem třeba viděla:)



Kozlík je naše oblíbená Vánoční dekorace z Ikea ..plus  vánoční pout pouri


Na Barborku jsme připraveni..pro celou naši rodinu dárek včetně psa:)


28 komentářů:

  1. Pyžamko máš krásne a nápad s kalendármi je super, takéto kreatívne aktivity sú najlepšie :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hlavně jsme si užívaly tu tvorbu a pak předání:)

      Vymazat
  2. moc krásný článek a fotky :))

    OdpovědětVymazat
  3. To je poprvé co slyším, že někdo kromě mojí rodiny slaví Barborku! Jupí! Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jéé Jani..My si Barborku nikdy neodpustíme..Mamka ji vždy držela a později jsme si ji nadělovaly i se sestrou:)

      Vymazat
    2. Ani nevíš, jak mě to potěšilo :-)

      Vymazat
  4. Hezké, obzvlášť vánoční pyžamko se mi líbí :-). Jakého máte pejska? Já té naší chlupaté bláznivce (parson russell teriérka ) právě vymýšlím dárek ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci pejska máme z útulku..a pokoupili jsme jen pár dobrůtek:)

      Vymazat
  5. Moc ti to v pyžamku sluší. Kalendáře se vám povedly.

    OdpovědětVymazat
  6. Nápad s kalendármi je super, ja som chcela akurát tak kúpiť ten v ikei a naplniť okienka rôznymi úlohami (ako napr. vianočná prechádzka, pečenie vianočného pečiva atď.)...Bohužiaľ som to však nestihla, takže snáď budúci rok :-( ..Čo sa týka výzdoby v byte, tak tú som vyťahovala už minulý víkend 24.11. (predsa len mesiac od Vianoc).. už máme stromček, pod ním zabalené darčeky a bolo už aj varené víno... :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kalndář s úkoly je super nápad..Páni, ty už fakt máš stromek a pod ním dárky?to jsi teda rychlík:)

      Vymazat
    2. Hold, nápad počká do budúceho roka, potom dám vedieť, ako dopadol :-) ...ja som tak trochu blázon do Vianoc a do všetkého, čo s nimi súvisí... Od pečenia, vareného vína až po dávanie darčekov a zdobenie stromčeku :-) Takže sa snažím užívať si túto atmosféru najdlhšie ako to ide.. Už mi k tomu chýba len sneh, ktorý nie a nie v Bratislave napadnúť :-)

      PS: Asi je môj entuziazmus ohľadom Vianoc veľmi nákazlivý, lebo aj priateľ, ktorý kedysi ani nemával stromček a kupoval darčeky na poslednú chvíľu, sa teraz na to všetko teší ako malý chlapec :-))

      Vymazat
    3. Tak to jsi přítele pěkně nakazila..já se do příprav tento rok taky celkem obula..takže i stroměk bude asi dříve než obvykle aby jsme si ho užili:)

      Vymazat
  7. Pyžamo je krásné, podobné mám nejraději :) a ty kalendáře mě nadchly jsou skvělé :)

    OdpovědětVymazat
  8. Všechno je tak krásné :) líbí se mi jak si předvánoční pohodu užíváš, já tohle bohužel neumím. Ale tento rok se chci polepšit a užít si Vánoce se vším všudy :)
    Adventní kalendář si chci vyrobit z perníčků, snad se povede :)

    OdpovědětVymazat
  9. Tenhle článek je zatím nejlépe vánočně naladěný, co jsem kde viděla. :) Dýchá z něj taková příjemná atmosféra. :) Miraculous Style GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  10. Máš moc krásný pyžamo :)! ♥

    Na mém blogu probíhá giveaway budu ráda když se zapojíš :http://fashionaddiction-style.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  11. krásné fotky.. víkend jste si museli opravdu užít :)) my jsme s přítelem vyrazili na vánoční dárky, takže se taky vezeme na "vánoční vlně"..
    o diáři jsem ještě neslyšela, ale vypadá vážně perfektně! <3

    OdpovědětVymazat
  12. Moc hezké! Ty punčochy jsou super a kalendáře se vám moc povedly. :)

    OdpovědětVymazat
  13. Po přečtení tvého článku se na ty Vánoce vlastně začínám i těšit:) vlastní adventní kalendář zní jako skvělej nápad , škoda, že už trochu nestíhám :-D

    OdpovědětVymazat
  14. krásná výzdoba, už se na vánoce moc těším! http://katefashionstyle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  15. Ten kalendář je naprosto luxusní! :-D
    Bebe
    Růžový chroust

    OdpovědětVymazat
  16. krásna izba a tá veľká šálka je neuveriteľná:D

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.