neděle 15. prosince 2013

Bogner fashion

Pěkný víkend

Včera jsem byla na zahájení lyžařské sezóny ve Špindlerově Mlýně..Počasí bylo úžasné,ideální podmínky na lyžování. Kdybych si v pátek v práci nezablokovala krk, a mohla lyžovat, bylo by to ještě báječnější. Ale krásně jsme si prošli Špindl, dali kafe, oběd, čokoládu a nakoukli do obchodu Bogner, kam vás také teď vezmu:)

..Přece jenom..tím, že pracuji v módě, neustále ji řeším a mám na ni velké požadavky, i moje sportovní oblečení by mělo nejakým způsobem vypadat. Určitě by jste mě netipovali na nějakou volnou kostkovanou snowboardovou bundu nebo něco podobného. Na lyže si představuji přesně sednoucí elegantní oblečení které navíc splňuje i praktickou stránku..prostě, že nezmrznu i když se zrovna nebudu hýbat.

Oblečení Bogner pro mě představuje luxusní lyžařskou módu. Splňuje pro mě vysoká kritéria na design, funkčnost,  i image značky. A samozřejmě jen pozitivní vlastní zkušenost.

Takže si v nejbližší době udělejte výlet do Špindlerova Mlýna, a rovnou se zastavte v Bogner fashion. Úžasně příjemná obsluha vám udělá kávičku a pak vám vybere ten nejlepší horský outfit právě pro vás..Investice do této značky se nemusíte bát..protože si myslím, že vám vydrží hodně dlouho:)

A v čem jezdíte na hory vy? jaké značky preferujete..a jak se vám líbí značka Bogner?

Ps: v novém čísle ELLE najdete fashion story kde se objevují kousky z nové kolekce Bogner:)



 
Na sobě mám Bundu, kalhoty, botky Bogner, brýle Prada







































38 komentářů:

  1. Majú krásne veci! Aj tebe to veľmi svedčí :) Ja na hory veľmi nejazdím, som skôr letný typ, ale keby si chcem niekedy v budúcnosti urobiť zimnú výbavu, tak viem, po čom sa pozrieť :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji...myslím že jejich oblečení svědčí každému:)

      Vymazat
    2. Je to samozřejmě jen a jen hloupý a zbytečný snobismus. Ta bunda samotná stojí přes 35.000,-Kč. Pro potřeby sportu v horách v zimě pořídím funkčně luxusní bundu za 8.000,-Kč (a to opravdu super dobrou). Chcete mi snad říct, že kvalita a funkčnost této bundy je 4 x vyšší? Jsou použity čisté vzácné přírodní materiály/high tech kosmické a nákladné technologie její výroby?
      No naštěstí ty "lyžařky" které se v takovémto oblečku na horách předvádějí nejsem schopen poznat a kdybych je v tomto viděl, tak si řeknu "nojo světský (kolotočáři) mají po sezoně tak vyrazili v oblečku z tržnice na hory". Ale jestli to "čongové" už s těmi nápisy, obrázky a hvězdami trochu nepřeháněj ... takže tak asi. Je to bída snobismu nic víc a proto je to dost hnusné...

      Vymazat
    3. Marko, je to jen prostá otázka názoru. Ocitl jste se na fashion blogu, kde se pro Vás (předpokládám muže který se v světě módy absolutně nepohybuje) utrácejí nehorázné částky za úplné zbytečnosti. Jestli se Vám oblečení Bogner nelibí, tak ho prostě nekupujte a nevyhledávejte. Za snoba se nepovažuji, jejich oblečení se mi líbí, hlavně to co jsem vybrala, a jezdí se mi v něm naprosto skvěle a cítím se velice komfortně. Jiné oblečení na hory mi nikdy takto nevyhovovalo. Možná kdyby jste ho vyzkoušel na vlastní kůži..Potom by váš komentář byl adekvátní.

      Vymazat
  2. Luxusne kusky, kolko za topanky?Ema

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoh Emmo.záleží jaké botky se ti líbí,,ty z obchodu stojí různě:)

      Vymazat
  3. Ja lyžuji zatím ve Sportalmu, ale příští rok bych chtěla taky soupravu od Bognera😊

    OdpovědětVymazat
  4. vypadá to všechno skvěle teple, takové oblečení bych taky potřebovala. na hory jezdím moc ráda, i když mám raději teplo... ale lyžování miluju :-)
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  5. Luxusní, ty jsi tak krásná i ve sportovním. Na hory jezdit nechci, ale někdy není vyhnutí, takže by se mi moc líbilo takové oblečení. Zatím nosím vestu od Escada sport, která ještě hezky slouží, hlavně na ty čtyři dny v roce se to ani nevyplatí něco kupovat.

    OdpovědětVymazat
  6. Ještě, aby mi za ty ceny, za které tam věci prodávají, neudělali kávičku. Bunda vypadá "luxusně" jen díky límci, bez kožešinového límce bych ji ihned zařadila mezi bundy, které se prodávají na tržnicích. Už jen pro ty aplikace. Ale ne všechny bundy jsou kolotočovské, některé jsou moc pěkné, ale jsou zbytečně drahé.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jaj..ani nemusím psát jak s tebou nesouhlasím:) rozdíl mezi tím co jsi popsala a značkou Bogner by jsi poznala už od oka..dokonale provedené detaily..složení jako peří..ale hlavně bych to vůbec neporovnávala:)Vlastní zkušenost je stejně nejlepší:)

      Vymazat
    2. Tak to je mi jasné a souhlasím, že bundy budou jistě dobře ušité a 100 % lepší než bundy levné. Jen se mi nelíbí vzhledem.

      Vymazat
    3. musim souhlasit, sice ne tak drsně, ušitý je to možná parádně, ale kromě tý lišky kolem krku se mi to fakt nelíbí
      navíc k těm velkejm snowboardovejm bundám...ono na snowboard je vážně potřeba trochu jiný oblečený než na lyže a prostě to k sobě patří, nedokážu si představit, že v týhle bundě frčim na prkně, při prvnim pádu bych o tu lišku asi přišla:D
      ale abych tak nehejtovala, helmu a možná i čepici bych si tam klidně vybrala, ale obojí už mám

      Vymazat
  7. nejteplejší věci! :) měla jsem na sobě termo prádlo od Bogneru a nejlepší, co jsem kdy měla! Hrozně kvalitní :)

    OdpovědětVymazat
  8. Tie farebné snehule a pásikavá bunda sú naj.. Asi viem, čo si pred jarnou lyžovačkou zaobstarám :-) Inak moc ti to na fotkách pristane a tie vlasy sú božské!

    Blog Papi Lapi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji krásko..s tvým výběrem souhlasím..já mám ještě dalších deset favoritů:)

      Vymazat
  9. Je pravda, že oblečení vypadá skvěle, ale nedovedu si představit, že bych ho měla na snowboardu.. to je bohužel fakt jen pro lyžařky :/ :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Verčo, ale já jezdím i na snowboardu, a mě osobně široké oblečení omezuje a plete se mi..takže každý to má asi jinak

      Vymazat
  10. Co Giveaway? Nikde jsem neviděla výsledky.

    OdpovědětVymazat
  11. Bogner se mi hrozně líbí ale je to prostě nejdražší lyzarská značka co znám, takže na ní nikdy nebudu mít, ale hrozně se mi líbí jak na těch fotkách vypadáš. Působí to super luxusně. Jen ty boty jsou na mě už trošku moc

    OdpovědětVymazat
  12. Ach, ty moje zimní krásko! :-*

    OdpovědětVymazat
  13. To si jako hraješ na Verešovou?

    OdpovědětVymazat
  14. Inuško Jak je možné že ty i v oblečení na lyže vypadáš jak víla z pohádky?

    OdpovědětVymazat
  15. No na tu procházku ti snad mohly stačit nějaky legíny a normální bunda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Legíny nenosím, navíc bych v nich asi zmrzla, a původně jsme si měli jít na sjezdovku, bohužel zablokovaný krk mi to nedovolil. Navíc, já se prostě v oblečené musím cítit dobře:)

      Vymazat
  16. super outfit na lyže, konečně úzké kalhoty i bunda a člověk nevypadá jak medvěd:). http://katefashionstyle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně Kate..to mi na oblečení na lyže taky vždycky vadilo

      Vymazat
  17. Nevim na co potrebujes takove drahe hadry.Kdovi jestli vubec umis lyzovat!Radsi bys zbytecne vyhozene penize mela venovat na dobrocinne ucely.Alzbeta

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Alžbětko, zalkni se závistí, kolik dáváš na dobročinné účely ty?

      Vymazat
    2. Verčo, neřekla bych to lépe:)

      Vymazat
  18. Pokud se ze mě jednou stane snob, určitě do Bogner obchodu zavítám :D

    OdpovědětVymazat
  19. Ahooj za Spindlu:-), tak mi to nedalo a navstivila jsem ten shop a zkousela ty bile kalhoty co mas sobe, jsou prekrasne....asi je taky potrebuju:-), diky za tip:-)

    OdpovědětVymazat
  20. Bogner Sport (Ski obzvlášť) už pár let absolutně postrádá vkus. Design vhodný spíše pro Rusy na promenádu.
    Jan H.

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.