čtvrtek 14. listopadu 2013

H&M spolupráce

Krásný den..

Dnes mám pro vás něco speciálního..Jak určitě víte..Dnes se začala prodávat kolekce Isabel Marant pour H&M ..Pro H&M to byla již 13. spolupráce s návrhářem..
A musím říci že tyto speciální kolekce mě baví úplně nejvíce a nemůžu se dočkat další..Určitě si vybavíte spolupráce jako Versace, Lagerfeld, Anna Dello Russo, Jimmy Choo..Roberto Cavalli..Comme De Garsons.. Margiela..

Poslední spolupráce s Isabel se mi z náhledů líbila, i když přiznávám že to není tak úplně můj styl..Na živo mě ale velice oslovila a její typické svetry bych si nejraději všechny odnesla..Mám pro vás tedy fotky její kolekce..tak jak byla připravená na obchodě..Popravdě jsem nečekala, že by se měla nějak skvěle prodávát..ale od 6 od rána už před obchodem stepovali první zákazníci..které jsem nesmírně obdivovala, protože venku bylo opravdu chladno..a ve chvíli kdy se otevřelo..byla kolekce asi do 35 minut pryč..a zůstaly jen prázdné štendry..

Opravdu jsem nečekala takový zájem..a byla jsem ráda že jsem ukořistila alespoň drobnost z její kolekce:)
Celá kolekce obsahovala dámskou, pánskou a dokonce i krásnou dětskou část..a jediné co mě napadá, k důvodu úspešnosti kolekce, je to, že byla velice nositelná a ne-extravagantní(oproti Margiela či Versace)

Vždycky budu nadšená z toho, když bežný řetězec spolupracuje s high fashion návrhářem a dostává tak kolekce k lidem, kteří si to běžně nemohou dovolit..

Doufám že se vám exkluzivní fotky budou líbit..a že i když jste se dnes na Myslbek nedostali..popř. žádnou podobnou spolupráci ještě nestihli..že vám to tímto způsobem alespoň trošku přiblížím:)

Nemůžu se dočkat vyhlášení budoucí spolupráce..Máte nějaké návrhy na příštího návrháře? A copak jste ukořistily v kolaboracích které proběhly?:)







 Speciální taška k nákupu







Zákaznící zkušení z těchto kolaborací už čekají před obchodem od 6 od rána:)







 První zákazníci


Tady už nezbylo téměř nic:(



17 komentářů:

  1. Musím říct, že závěrečná otázka mi nasadila brouka do hlavy a osobně si myslím, že kolekce ve spolupráci s Vivienne Westwood by udělala radost všem módním nadšencům, mě nevyjímaje:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jůůů..tak to by byla paráda..vidíš..ta mě nenapadla..ale spousta jiných jmen:)

      Vymazat
  2. Podľa mňa sa oplatí uchmatnúť si nejaký kúsok, ktorý je extravagantný a originálny, ktorý sa len tak niekde nájsť nedá, napríklad kúsky z kolekcie s Versacem alebo Annou Dello Russo. Táto kolekcia ma vôbec nezaujala, veci mi prídu príliš obyčajné, čiže pred nákom by som sa určite zamyslela nad tým, či by som si taký sveter/kabát/hocičo iné kúpila, aj keby to nebolo by Isabel Marant, a ešte k tomu za takú cenu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím..ale je fakt že každý na extravaganaci není..nemá ji např.ani kam nosit..a navíc pro Isabel není ani extravagance typická..takže je to trošku i změna od H&M..že vybrali běžně nositelnějšího návrháře..a lidem se opravdu líbil

      Vymazat
  3. kolekce se mi většinou vzhledově líbí, ale protože jsou takto omezené, musím si nechat zajít chuť :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj chtela bych se zeptat proc hmko nedava naramky jako na minulych akcich (kdyz se tam nahrnou vsichni najednou tak je to sileny) a proc k nam dorazilo tak male mnozstvi z kolekce a neco nedorazilo vubec (jak z detske tak z damske) je mi to lito..... Jinak krasne fotky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem moc ráda, že se ti fotky líbí..taky jsem čekala na nějaké kousky které vůbec nepřišly..jsme ale malý trh..a neovlivníme co k nám dorazí..a v jakém množství..bohužel..takže jsem byla ráda že dorazili ty hlavní kousky z kolekce..Před pár lety byla dokonce letní kolekce Versace..plavky a tak..která u nás nebyla vůbec..takže jsem ráda ze cokoliv:) a co se týče nárámků..myslím že se používají na větší a očekávanější spolupráce.kdy se čeká větší množství zákazníků..navíc v minulých letech to probíhalo na bází VIP nákupů..ve spolupráci např..s ELLE..kde si zase spousta lidí stěžovalo..že se nestihli zaregistrovat na stránkách a na nákupy se nedostali vůbec..obojí má své výhody a nevýhody..

      Vymazat
    2. Moc ti dekuji za odpoved. Ja prave na ty pre-sale akce od elle chodila a byly super. Jinak o ty kolekci versace vim ale ta byla dostupna jen v zemich s eshopem ne? Ps proc nemame eshop ;-)))) moc ti to rano sluselo

      Vymazat
    3. J velká škoda že nemáme e-shop:) ale zase máme konečně Home..tak alespoň něco..a moc děkuji..Já byla totálně unavená:) bez spánku..tak myslím , že jsem moc dobře nevypadala:)

      Vymazat
  5. Tahle celá kolekce mě velmi zaujala. :)

    Na mém blogu probíhá giveaway budu ráda když se zapojíš :http://fashionaddiction-style.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Mě teda tahle spolupráce úplně nezaujala.
    Je fakt, že když spolupracovali s veracem, nebo russo, tak se mi to líbilo mnohem více.
    Ale tak za to marant nemůže, když běžně navrhuje nositelnější kousky.)
    Hodně mě pobavila ta fronta u háemka před otevřením. Tady na ostravsku se stojí takový fronty do sekáčů:D:D:D

    OdpovědětVymazat
  7. kolekce se mi líbila, ale prostě nejsem na to, abych někde čekala frontu a pak si v davu rychle zkoušela ukořistit aspoň nějaký kousek. já mám ráda klid a a "prostor" na rozhodování. zatím mě tedy ještě žádná kolekce nedonutila si takhle počkat a vystát frontu. a hrozně ti to slušelo, ty šaty jsou super!:-)
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  8. Kolekce od Isabel se mi líbila celá - je totiž celá skvěle nositelná oproti třeba Versace (moc italský kýčovitý na mě) nebo kolekce od marni (skoro nikdo netusil co to je za značku a na čr moc extravagantní) a to nemluvim o margielovi (jeho kolekce byla hodně drahá a hooooodně extravagantní) ale z každé kolekce si člověk vybral pár kousků, které se dali zkombinovat.

    Mrzí mě, že přišlo tak málo zboží. Vždyt třeba ty klasický černo šedý kozačky od isabel byly jen dvoje? (nevím přesně ale viděla jsem jen dvě krabice totiž) stejně jako ten kabátek / sáčko (černo bílý s nášivkama) max 6 kusů ne? člověk si pak řekne jestli nemá jet radsi do zahraničí na tyhle akce ale obávám se, že tam bych musela přijít po půlnoci už do fronty....a na to nějak nemám ;-)

    Hezké fotky a úžasný punčocháče!!!

    OdpovědětVymazat
  9. Všetky špeciálne kolekcie sú pre študenta aj tak drahé ale keby je tam V. Westwood tak asi prasknem prasiatko :) A tá posledná fotka je desivá!:)

    OdpovědětVymazat
  10. Mám raději tu extravaganci. Velice ti to slušelo. Někde čekat už by se mi nechtělo, asi ani kdyby to bylo zadarmo. Je zajímavé, že lidé na fotografiích nepůsobí jako módní nadšenci, ale je pravda, že museli čekat v té zimě, tak se oblékli velmi prakticky a brali to sportovně :-) - černo, šeď, džínsy a ani žádná zajímavá čepice či rukavice

    OdpovědětVymazat
  11. Ja mam tiez radsej extravagantne veci :)
    Brala by som spolupracu Vivienne Westwood alebo Marca Jacobsa

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.