neděle 13. října 2013

Sobotní Premier Fashion Week



Krásný večer..
Ráda bych vám dnes představila sobotní přehlídky Premier fashion weeku..ty z pátka vám samozřejmě neutečou a přidám je v týdnu..ale ke včerejšímu dni bych se vrátila jako k prvnímu:)
Především s názorem na sobotní poslední přehlídku..

Nejdříve k mému outfitu..Šaty jsem měla od Hany Noble -Lazy Eye..značka kterou zbožňuji a brzy vám o ni napíšu více..k šatům jsem přidala Vintage fascinator a bundu Versace..


Budu se těšit na vaše názory na přehlídky i můj outfit:)

Ina.T. Ask
Fan FB stránka
 Instagram


foto: Kuba Feranec





Skvělá objížďka v centru mě zdržela. takže jsem se dostala až na přehlídku značky Cockerel návrhář Lenky Kohoutové, která představovala kolekci podzim zima.

Celá kolekce byla stylově pěkně ucelená..Halenka na mašli v pase, k nim pouzdrové sukně..Slušivé kabáty s zajimavým řešením kapes..ženské a nositelné.






Poté následovala kolekce Španěla Roberto Lopez Etxeberria ..
dopředu varuji ty co nemají rádi pravé kožešiny..aby přeskočily tuhle část..protože právě pravé kožešiny byly náplní této přehlídky..celá kolekce byla pro pány..takže pokud nejste na kožešiny..můžete se kochat alespoň mužnými modely:)








Hana Zárubová
Na tuhle kolekci jsem se hodně těšila a rozhodně jsem nebyla zklamaná..naopak..zvláště závěr, kdy modelky rozpažily ruce aby ukázaly střihy modelů které vycházely ze čtverce..modelky měly úzké papírové brýle které dostaly i návštěvníci..
Bohužel zvolená hudba se nezdála být příliš dobrou volbou..alespoň podle mého názoru a lidí se kterými jsem se setkala..byla velice monotóní a v závěru jsme už z ní byli šílení:)
Zdá se to jen jako detail..ale právě detaily dotvářejí celek..










Liběna Rochová
Rozhodně vrchol celého dne. Velice originální kolekce nazvaná Reflexe..Liběna pracovala se reflexními materiály(podobně jako Monika Drápalová)
Návštěvníci dostali baterky aby nasvěcovali modely a tím je měnili a ukazovali co by jinak nebylo vidět.
Při chůzi se materiál měnil a  na každé fotce tak vlastně působil jinak..

.Celá kolekce byla úžasná, ovšem s jedním ale....
boty modelek byly naprosto nenositelné a opravdu měly velký problém přejít celé molo..a každý z nás očekával kdy se nějaká skácí k zemi..Nekteré boty byly navíc extrémně velké..Celé to soustředění modelek na to, aby nespadly, se samozřejmě odrazilo i na jejich výrazu..
.Dá se polemizovat nad tím..jestli by to více zkušené modelky zvládly..každopádně to celou prezentaci hodilo o několik úrovní níže..docela by mě zajímalo jestli někdo z vás viděl tuto přehlídku, a jaký jste na ni měli názor..





15 komentářů:

  1. Líbí se mi tvůj outfit. Dále mi přijdou nositelné ty modely z prvních fotek. Ostatní se mi nijak zvlášť nelíbí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Marti..jsem ráda že se ti mlj outfit líbí:)

      Vymazat
  2. Skvělý outfit, připojuji se k Martině, také se mi líbí první fotky přehlídky. http://katefashionstyle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Moc ti to sekne. Jinak mě se nejvíc líbí ten první model, jinak nic moc :))

    OdpovědětVymazat
  4. Tvůj outfit byl úžasný, obdivuji tě, jak jsi extravagantní a nebojíš se toho. :-)
    Jinak nejsem moc příznivcem kožešin, ale ta přehlídka byla úžasná. Hana Zárubová se mi líbila moc, hlavně konec, ten byl vážně povedený, jen ta hudba, sice byla zajímavá, ale už mi z toho fakt hrabalo a pořád mi to zní v hlavě...stejně jako reklama na tu rtěnku, ta byla úplně šílená!
    Na jednu stranu mě mrzí, že už jsem nemohla být na té Liběně, protože to muselo mít určitou atmosféru, ale asi bych neměla nervy na to, koukat se, jak se modelky trápí s podpatkama, už tak se mi ty jejich výrazy moc nelíbí...:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kolekce Liběny byla skvělá..ale jak píšu..ta úroveň byla hodně snížená stylem prezentace..a hudba u Zárubové se opravdu nepovedla:(

      Vymazat
  5. Nádherné šaty jsi měla i fascinátor! Moc ti to slušelo. :)
    Nositelné mi přijdou modely z prvních fotek, brala bych skoro vše z té kolekce. :)

    OdpovědětVymazat
  6. opravdu nesnáším pravé kožešiny...

    OdpovědětVymazat
  7. Very beautiful fashion week ;)

    I follow you beautiful blog. I hope you will follow me back and I will wait for you in my blog www.gabusiek.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  8. No tak za 1.- ty jsi mohla sama na molo! Vcelku žádná novinka, že se kožené/koženkové bundičky kombinují se společenským outfitem, ale ne každý si to může obléknout. Ty můžeš. Ta bundička je cool! Vážně super. O fascinátorech jsem ti psala posledně. Prý už teď zase tak v kurzu nejsou a na plné čáře vedou klobouky, ale já je miluji a to i ten tvůj. To bylo za druhé. No a za třetí, miluji pravé kožešiny. Ano, miluji zvířata, ale i kožíšky z nich. Je pravda, že bych kvůli nim zvíře jen tak nezabila, ale když je to vedlejší produkt (králík, ovce), nebráním se jim. Jo, jsem trochu sobec a pokrytec v tomto případě....ale to bychom nesměli jíst ani maso.

    OdpovědětVymazat
  9. krásné a super fotky z přehlídky, ten křivák co máš je nádherný

    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  10. musim souhlasit s Vandou a to v kazdem bode....a tleskam za odvahu vyhlasit 'nepopularni' nazor na kozesiny.Mam sotatne uplne stejny.
    Jana

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.