neděle 22. září 2013

Gala Fashion Night - Jakub Polanka na MBPFW

Krásný večer, moje milé čtenářky

Jak víte, poslední 4 dny se konal největší svátek módy Mercedes - Benz Prague Fashion Weekend..Na PFW jsem vyhrála VIP pass..to znamená že jsem se snažila zúčastnit všech přehlídek které se konaly..

Co se týče mého názoru na celou akci, budu porovnávat jen s minulými ročníky, jelikož žádná jiná módní akce není s touto porovnatelná..
Jak víte první ročníky se odehrávaly v Pařížské ulici pod širým nebem, Poté se přesunul do stanu na Hradčanské náměstí, kde jsem také byla..a tento rok se opět vrátil do Pařížské ulice, tentokrát ale pod hlavičkou Mercedes-Benz. A i když samozřejmě člověk nevidí to pozadí pořádání této akce, oproti minulým akcím to byl rozhodně nejpovedenější ročník a podpora automobilové značky byla citít. PFW měl úroveň, pozval si kvalitní návrháře i doprovodný program v Štenclově domě se nad míru vydařil..

Co se týče detailů, které by šly vylepšit..Přehlídky byly občas zpožděné, a cena lístků by se taky možná mohla pohnout směrem dolů popř. odstupňovat např. pro studenty..protože 250 kč za přehlídku která občas trvala 15 minut je celkem dost..ale to samé jsem psala i minulý rok..Bylo skvělé že přijela legenda světové módy Jimmy Choo, ale když jsem to probírala s přáteli, shodli jsme se, že se mohla udělat další doprovodná akce, jako např. výstava jeho bot popř. fotek jeho výtvorů apod...

Celkově to byly skvělé 4 dny, které pro mě osobně vyvrcholily včera večer Gala přehlídkou Jakuba Polanky..Proto vám dnes přináším fotky z jeho přehlídky a v týdnu vám zpětně dodám přehled z pátka a soboty přes den.


Sobotní přehlídka od 21 hodin byla nazvaná Gala fashion night - Prague meets Berlin
A začínala kolekcí Jakuba Polanky a poté přišel na řadu uznávaný německý návrhář Michal Sontag

Gala večer uváděl Libor Bouček , přiznám se mi tento moderátor nebyl nikdy příliš sympatický ale tuto událost zvládl s gracií, šarmem, a zachoval vysokou úrověň celé show.

Nemůžu samozřejmě zapomenout na hvězdu večera, což byl Jimmy Choo, který seděl naproti přes molo..takže jsem si všímala jeho reakcí na přehlídku, a musím podotknout že se velice soustředil na boty modelek na mole..a ty bohužel nebyly vybrány příliš kvalitní, což se před králem obuvi jeví jako drobné faux pas. Na mysli mám přímo konkrétní lodičky které měly podvrtnuté podpatky a vím že i řada diváků za mnou si toho všimla a sám Jimmy to sledoval dost nelibě..Co se dá dělat..chápu že v Backstage je pěkný zmatek a frmol..ale i takové detaily tvoří celek..
Celkově se mi fashion weekend strašně líbil..a nemůžu se dočkat dalšího ročníku který bude ještě lepší než ty předešlé

k mému outfitu na Gala..Já osobně jsem samožřejmě řešila dress code galavečeru..už podle názvu jsem usoudila že to bude na Black tie, a v sobotu dopoledne jsem se snažila sehnat outfit..

Nakonec jsem si vše, kromě fascinátoru sehnala v Pietro Filipi..a se svojí volbou jsem byla moc spokojená:)

Doufám že mi napíšete..jak se vám líbí/ nelibí můj outfit a co říkáte na kolekci Jakuba Polanky...




Přehlídka Jakuba Polanky Belleville, byla inspirována životem a v této čtvrti. Mísí pařížský chick, arabské tradice a europunk a hip hop..

Mě osobně se kolekce velmi líbila, hlavně mixem všech těchto ingrediencí. Byl to takový kulturní mix, ve kterém mě nejvíc zaujala parafráze na Arabskou rozleskávačku která mě opravdu pobavila..Spojil rovné hiphoperské kšilty , arabské pantofle a vše doplnil o muslimské šátky.
Přehlídka byla zakončená skvělou Terezou Miou  - (blogerka a burleska)..oděnou, jen do zcela průhledného závoje, a celý stan nadšeně tleskal, včetně mě:)

Na přehlídce německého návrháře začala stávkovat baterka foťáku, ale musím bohužel přiznat že se mi jeho přehlídka příliš nelíbila. Jsem nerada kritická, takže to jen shrnu. Na jeho oblečení se objevovaly komponenty Swarovski které se k jeho modelům podle mého názoru nehodily a střihy jeho šatů se m zdály mírně překombinované bez jasného konceptu. Bohužel jeho kolekce tedy bez fotek.

Tady už se můžete podívat na skvělou kolekci Jakuba Polanky



















31 komentářů:

  1. Páni, tvůj look je hroozně zajímavý!

    OdpovědětVymazat
  2. Ty si vyzerala úchvatne! :) Modely sa mi bohužiaľ moc nepáčia a keď píšeš o tých nevhodných topánkach, tak to máš pravdu, aj takýto "detail" dokáže pokaziť celkový dojem.

    OdpovědětVymazat
  3. Wow, myslím, že jsi zvolila naprosto dokonalý outfit. Moc ti to slušelo ;-) Skvělý článek.

    OdpovědětVymazat
  4. zaujimavý outfit :) pristalo ti to a určite si vynikla :)

    OdpovědětVymazat
  5. ten outfit je bomba ;) a i fotky z přehlídky stojí za to :) taky bych se tam jednou ráda podívala :)

    OdpovědětVymazat
  6. Pááni, Ty jsi mi zase dokázala vyrazit dech! Naprosto parádní, zasloužíš si jen jedno velké obdivné hvízdnutí :-) Stejně tak za povedený článek, který jsem si s chutí přečetla a zhtla fotky, díky za ně :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Hodně povedený outfit, jednoduché šaty s výrazným prvkem miluju, akorát bych teda nechtěla sedět za tebou se svojí výškou :D

    OdpovědětVymazat
  8. Inus vypadas naprosto dokonale ! Podle me si byla za jasnou hvezdu cely vecer ! Nemam slov, dokonale !

    OdpovědětVymazat
  9. Ino, ty jsi tam musela vynikat. Vypadáš úžasně. Celý outfit je dokonalý. Ty jsi prostě jednička!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Skvěle jsi jim to do těch VIP zpráv řekla. Líbila jsi se mi tam.

      Vymazat
    2. Moc děkuji..já se jen snažím být přirozená..byla jsem trošku nervozní jak to nakonec dopadne..:)

      Vymazat
  10. Podle fotek to vypadá, že jsi měla opravdu výjimečný a originální outfit :) Což se nedá říct o lidech v první řadě v teniskách :) A ve VIP zprávách ti to též moc slušelo :) Ty prostě na takové akce patříš a děláš módě velkou čest :)

    OdpovědětVymazat
  11. wow...kokrhel:D:D
    mně se líbíš, akorát bych za tebou nechtěla sedět=)

    OdpovědětVymazat
  12. arafatkovy model je ultra kuul!! <3
    a tvoj outfit sa mi doost paci!
    ah, no, skoda ze Edinburgh nema fashion week :D hahaha, ale tak kto by tu prehliadal a navrhoval, vsetci sa odstahovali do Londyna, ze jo

    OdpovědětVymazat
  13. Inuško, opět jsi nezklamala, vypadáš úžašně a podle mě jsi měla nejlepší outfit z všech! Ve VIP zprávách jsi ti řekla moc pěkně. :)
    Jinak díky za report z přehlídky, celá Jakubovo kolekce je úžasná. Dokázala bych si vybrat spoustu věcí. :)

    OdpovědětVymazat
  14. Tak to je paráda :) Ten outfit nemá chybu :)

    OdpovědětVymazat
  15. Outfit skvělej, jednoduchý šaty se zajímavým (extravagantním) pávem! :DD Jinak Polanka se mi líbil strašně, ze všech tří dnů co jsem viděl to bylo rozhodně to nejlepší! :) Jinak tady je ten odkaz na můj blog - http://praguelibertine.blogspot.cz

    Adam (kluk bez vizitek z první řady :D)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Adame..díky za komentář..doufám že na vizitkách se už pracuje:)

      Vymazat
  16. velmi ti to prsistalo..klobuk vo vlasoch sa podla mna na tuto akciu presne hodi.. k tomu jednoduche saty... skvele... sice prehliadka ma nazaujala, ale ty ano :)

    OdpovědětVymazat
  17. moc se mi líbí tvé šaty, fascinátor je úžasný, skvěle šaty doplňuje :)

    OdpovědětVymazat
  18. Chudák Jimmy, ten se sem už asi nepodívá...
    Jak jsem psala na fcb., vypadala jsi dokonale. Takový krásný, honosný a tajemný outfit :) Fascinátor je krásný a šaty taky :))

    OdpovědětVymazat
  19. wau!Iny byla jsi nádherná a máš skvělý hlas! :)

    OdpovědětVymazat
  20. vipky jsem nevidela, nekoukam na ne, ale kvuli tobe bych se premohla, skoda :D kazdopadne na Boucka mame podobny nazor-taky ho moc nemusim, ale musim uznat, ze svou moderatorskou profesi proste umi (mohu soudit z navstevy sportovnich meetingu, na ktere pravidelne jezdim a ktere moderuje :) ).

    OdpovědětVymazat
  21. teda, moc ti to slušelo, ten klobouk je skvělý!

    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  22. Outfit jsi měla nápaditý a zajímavý. Nicméně jsem se na tebe měla možnost na přehlídce dívat (jelikož jsem tě měla před sebou) a musím ti říct, že jsi měla nejarogantnější a velice povýšenecký výraz ze všech návštěvníků, které seděli na tvé straně. Nikoho nikdy nepozoruji, ale tebe nešlo přehlédnout, díky outiftu si upoutala pozornost a bohužel i v tom negativním slova smyslu. Nechci tě tu nijak urážet, ale nebyl to jen můj osobní pocit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to mě mrzí, že jsi ze mě měla takový pocit..Já si myslím že arogantní nejsem..a pokud sleduješ můj blog,,tak si částečnou představu o mojí osobě umíš udělat..

      Vymazat
  23. Páni, vypadala jsi úžasně! Nikdy nezklameš prostě :)))

    OdpovědětVymazat
  24. Skvělá sukýnka a klobouček!

    http://www.klaranekulova.com/?q=cs/blog/cervena-baretka

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.